www.ramopunk.com

Havana Bananas -etusivulle

Havana Bananas vol. 3 -sivulle

Share |

The Havana Bananas vol. 3

Ramopunk-uutisissa

Sisällysluettelo:

31.1.10: Havana Bananas Vol.3 ennakkotilauksessa

5.2.10: Havana Bananas Vol.3 julkaistu

17.2.10: HBVol.3 myynnissä myös Woimasoinnulla

21.2.10: HB Kuopiossa Daiga Daiga Duusta

17.8.10: HB vol.3:sta kolmas painos

8.10.10: Huuto arvioi Havana Bananasia

21.12.10: Arvostelussa Havana Bananas Vol.3. ja Vol.4

5.5.11: HB Vol.3:sta neljäs painos

24.8.12: HB Vol.3:sta viiden painos

 

Ramopunk-uutiset 31.1.10:

Havana Bananas Vol.3 ennakkotilauksessa

Havana Bananas -lehden kolmas numero lähtee painoon lähipäivinä. Lehdessä on haastatteluissa mukana paluun tehnyt rakkauspunkin suurlähettiläs Sanktio sekä kaksi länsirannikon nousevaa bändiä The Tarjas ja Maakuntaradio. Haastatteluun pääsi myös kadulta bongattu sorbuspunkkari Räksä. Teemu Bergmanin kanssa käytiin läpi sitä, miksi Nazi Death Camp lopetti ja missä määrin bändin taru nyt lopussa on.

Mukana on  juttua myös mm. Aivolävistyksestä ja Urban Unrestista. Mielenkiintoinen levy löytyi Kivesveto GoGolta ja punkin historiaa tongittiin Kuopion 90-luvun osalta mm. haastattamalla menestyneimmän kuopiolaisen punkbändin "Kuopion Stoogesin" eli The Bratsin laulajaa Masa Sainetta.

Lisäksi Jamaicalta soiteltiin, ulkomaita uutisoitiin, Saksaa ja Die Toten Hosenia kehaistiin, Havana Bananas sai oikaisuvaatimuksen, nuuskittiin Punk Kuopion asioita ja paljastettiin Woimasoinnun vakoilun hedelmiä. Siinä kai enimmät asiat, millä punkin vallankumousta viedään eteenpäin tällä kertaa.

Teimme uuden tuotantoennätyksen! 48 sivua!

Sivuja saatiin kasaan uuden tuotantoennätyksen verran, peräti 48. Mukana olevien reilunnorsun levykauppiaiden mainosten tuoman tuen ansiosta 16 sivua edellistä numeroa tuhdimman lehden voi nytkin tilata hintaan 3 euroa + 1 euro postikuluja. Samoilla postimaksuilla menee useampikin lehti.

Hanki Havana Bananasin kootut teokset

Jos edelliset numerot eivät ole hallussa niin, niitäkin on jäljellä ja tilattavissa samoilla postikuluilla, Vol.1 hintaan 2,5 euroa  ja Vol.2. hintaan 3 euroa.

Tilaus onnistuu näin:

Laita sähköpostia ja oma postiosoitteesi meiliin: mika.vesterinen(at)dnainternet.net

(PiF:ssä voi myös tilailla yv:llä). Vastausviestissä saat tilinumeron minne maksaa.

Havana Bananas -sivut  

Havana Bananas Vol.3. PiF:n foorumissa (saa kommentoida!)

Hasta la victoria siempre!

Ramopunk-uutiset 5.2.10:

Havana Bananas Vol.3 julkaistu

Nyt on laatikollinen Vol.3:stä käsissä. Niiden ennakkotilaajien lehdet, joiden maksu näkyy tilillä, lähtevät Postiin vielä tänään. Postitus ykkösluokassa ja perillä pitäisi olla maanantaina.

Maksuja uupuu joltain hyviltäkin tutuilta, ja lehti ei sen takia vielä lähde liikkeelle. EI siksi, etten luottaisi maksun tulevan, vaan sen takia, että kun postittelen sitä mukaa kun maksut tipahtaa tilille, en tarvitse mitään erillistä kirjanpitoa kenelle postitus on tehty ja kenelle ei. Sori. Tässä on vaan niin paljon hommaa muutenkin, että pakko yrittää tehdä asiat mahdollisimman sujuviksi.

Ensimmäisenä näitä pääsee ostamaan minulta suoraan tänä iltana Hullun Pulun punk-illassa K-klubilla Kuopiossa.

Ramopunk-uutiset 17.2.10:

Havana Bananas Vol.3 myynnissä myös Woimasoinnulla

Havana Bananas Vol.3 on myynnissä Woimasoinnulla, josta sitä voi ostaa levytilausten yhteydessä Woimasoinnun nettikaupasta www.woimasointu.com.

Ramopunk-uutiset 21.2.10:

Havana Bananas Kuopiossa Daiga Daiga Duusta

Havana Bananas vol.2 -lehtiä voi nyt ostaa Kuopiossa Daiga Daiga Duusta osoitteessa Puijonkatu 12 ja sieltä löytyy myös kahta ensimmäistä numeroa. Lehti on tulossa myyntiin myös K-klubille.

Ramopunk-uutiset 17.8.10:

Havana Bananas Vol.3:sta kolmas painos

Havana Bananas -lehden toiseksi uusimmasta numerosta Vol.3:sta julkaistiin kolmas painos. Jälleenmyyjiltä saattaa vielä löytyä vanhempiakin numeroita. Vol.3:lle on löytynyt myös muutama uusia jälleenmyyjä, Räkälevyt, Raakanaama distro ja Saimaan Silakat (saimaansilakat (a) luukku.com).

Ramopunk-uutiset 8.10.10:

Huuto arvioi Havana Bananasia

Ramopunk.comin Lehtileikkeisiin on lisätty huhtikuussa 2010 ilmestyneessä Huuto numero 7:ssa julkaistut arviot kolmesta Havana Bananas Vol.1, Vol.2 ja Vol.3 -lehdistä. Arviot voi käydä lukemassa täältä.

Ramopunk-uutiset 21.12.10:

Arvostelussa Havana Bananas Vol.3. ja Vol.4

Lammaszinessä vaikuttava Pandaluola arvioi Havana Bananas -lehden kolmannen ja neljännen numeron.  Havana Bananasin toimitus pani ilolla merkille, että myös Pandaluolan yhden hengen toimitus on päättänyt käydä läpi vapaaehtoisen uudelleen koulutuksen pysyäkseen vallankumouksen tiellä. Kriitikko on myös huomannut, että Havana Bananas jakaa oikeamielisille kaupallisille yrityksille Reilun Norsun merkkejä. Tämä viittaa tarkkaavaiseen sisällön lukemiseen, mikä on kriitikon kohdalla arvostettava piirre.

Punk Kuopio-sivuista toimittaja tosin totesi Vol. 4:n kohdalla, ettei itse asiassa ole koskaan edes käynyt Kuopiossa, eikä Himanes-artikkeli olisi kiinnostanut ilman Haukivuori-aspektia... Hmmm...  Kuopio-Haukivuori-näkökulmasta Havana Bananas vihjaa ihan rakentavassa vallankumouksellisessa hengessä Pandaluola-toimittaja Jouni Parkulle, että saunan takana voi olla muutakin kun Kyyvesi...

Mutta kaiken kaikkiaan on asiallinen sensuuri löytänyt tien myös molempiin arvosteluihin. Yliviivatut väärät totuudet on tosin unohdettu poistaa tekstistä, mutta silti itsesensuuri on toiminut mukavasti punk-vallankumouksellisessa hengessä. Mitä olisikaan vallankumous ilman sensuuria? Hasta la victoria siempre! Kuka nyt vääriä mielipiteitä kaipaisi?

Käykääpä lukemassa kehut ja pyyhkeet Ramopunk.comin Lehtileikkeet-osiosta täältä:

Havana Bananas Vol.3

Havana Bananas Vol.4

Ramopunk-uutiset 5.5.11:

Havana Bananas Vol.3:sta neljäs painos

Helmikuussa 2010 julkaistusta Havana Bananas Vol.3:sesta on julkaistu neljäs painos. Jälleenmyyjiltä saattaa vielä löytyä vanhempiakin painoksia. HB:n kaikkia numeroita voi tilailla osoitteesta mika.vesterinen(at)dnainternet.net tai ostella jälleenmyyjiltä, jotka on listattu Havana Bananas-sivuille tänne.

Ramopunk-uutiset 24.8.12:

Havana Bananas Vol.3:sta viides painos

Ainoana Havana Bananasin numerona pitkään loppuunmyytynä ollutta Vol.3:sta on jälleen saatavilla, kun siitä otettiin viides painos.

Jälleenmyyjiltä saattaa vielä löytyä vanhempiakin painoksia. HB:n kaikkia numeroita voi tilailla osoitteesta mika.vesterinen(at)dnainternet.net tai ostella jälleenmyyjiltä, jotka on listattu Havana Bananas-sivuille tänne.

Kävijälaskuri