www.ramopunk.com

Havana Bananas -etusivulle

HB vol. 3 Ramopunk-uutisissa

HB vol.3  Punk in Finlandin foorumissa

Share |

The Havana Bananas on elokuun alussa -09 perustettu Ramopunk.comin ja M!kan julkaisema punk zine. Vol.1  ilmestyi syyskuussa -09, Vol.2 marraskuussa -09 ja Vol.3 helmikuussa 2010

Havana Bananas vol 3. -tilausohjeet ja myyntipaikat Havana Bananasin etusivulla!

Teimme uuden tuotantoennätyksen! 48 sivua!

Havana Bananas vol. 3:n ensimmäinen painos julkaistiin 5.2.10, toinen painos 5.3.10., kolmas painos 17.8.10, neljäs painos 5.5.11. ja viides painos 24.8.12.

Lehden sisältöä

Havana Bananas Vol.3 -lehdessä on haastatteluissa mukana paluun tehnyt rakkauspunkin suurlähettiläs Sanktio sekä kaksi länsirannikon nousevaa bändiä The Tarjas ja Maakuntaradio. Haastatteluun pääsi myös kadulta bongattu sorbuspunkkari Räksä. Teemu Bergmanin kanssa käytiin läpi sitä, miksi Nazi Death Camp lopetti ja missä määrin bändin taru nyt lopussa on.

Mukana on  juttua myös mm. Aivolävistyksestä ja Urban Unrestista. Mielenkiintoinen levy löytyi Kivesveto GoGolta ja punkin historiaa tongittiin Kuopion 90-luvun osalta mm. haastattamalla menestyneimmän kuopiolaisen punkbändin "Kuopion Stoogesin" eli The Bratsin laulajaa Masa Sainetta.

Lisäksi Jamaicalta soiteltiin, ulkomaita uutisoitiin, Saksaa ja Die Toten Hosenia kehaistiin, Havana Bananas sai oikaisuvaatimuksen, nuuskittiin Punk Kuopion asioita ja paljastettiin Woimasoinnun vakoilun hedelmiä. Siinä kai enimmät asiat, millä punkin vallankumousta viedään eteenpäin tällä kertaa, mutta tässäpä lehden sisällysluettelo:

 

Lehden originaalit valmiina

Päätoimittaja: M!ka

 Hasta la victoria siempre!

Victoria o muerte!

Vol. 3:n toimituksessa:

 Hartza, Keikka, Kim Jor-El, Örda-Jorma ja Lenchen von Sauerkraut-Bommelunder .

 

 

Kävijälaskuri