www.ramopunk.com

Havana Bananas -etusivulle

Havana Bananas vol. 2 -sivulle

Share |

The Havana Bananas vol. 2

Ramopunk-uutisissa

Sisällysluettelo:

16.11.09: HB vol. 2 taittovaiheessa

21.11.09: HB vol. 2 ennakkomyynnissä

28.11.09: HB vol.2 julkaistu!

1.12.09: HB vol. 2 myynnissä Jyväskylässä

4.12.09: HB vol.2 myynnissä Kuopiossa

9.12.09: Havana Bananas ja Punk Kuopio esillä Savon Popmusiikki ry:n sivuilla

13.12.09: HB vol. 2:sta toinen painos

8.10.10: Huuto arvioi Havana Bananasia

2.11.10: Arvostelussa Havana Bananas vol.2

21.10.11: HB Vol.2:sta neljäs painos

18.1.13: Havana Bananasista uusintapainoksia

 

Ramopunk-uutiset 16.11.09:

"Taitto" käynnissä.

Havana Bananas vol. 2 taitto vaiheessa

Havana Bananas vol. 2. on taittovaiheessa, oikeammin sanottuna leikkaa-liimaa -vaiheessa. Kakkosnumerossa tulee olemaan 32 sivua, eli kolmanneksen enemmän kuin ensimmäisessä numerossa. Hintaa turvonneella kakkosnumerolla tulee olemaan 3 euroa.

Havana Bananas vol. 2 PiF:ssä

Havana Bananas löytyy Punk in Finlandin foorumissa täältä.

Vastavirta-klubi, Tampere 5.-6.3.2010

Elämä on Punk - The Havana Bananas party

2-iltaa - Kymmenen bändiä!

Lippujen ennakkomyynti alkaa joulukuussa!

Ramopunk-uutiset 21.11.09:

Havana Bananas vol 2. ennakkotilauksessa

Havana Bananas vol 2. on lähdössä painoon maanantaina ja sitä voi nyt tehdä ennakkoon tilausta. Lehden hinta on  3 euroa + lähetyskulut 1 euron. Laita sähköpostia ja oma postiosoitteesi meiliin: mika.vesterinen(at)dnainternet.net . Vastausviestissä saat tilinumeron minne maksaa.

Teimme uuden tuotantoennätyksen! 32 sivua!

HB vol.2:n sisältöä

Havana Bananas vol 2. sisältää tällä kertaa 32 sivua, eli peräti 8 sivua enemmän kuin edellinen numero. Mukana on seitsemän sivun Luonteri Surf-haastattelu, jossa käydään vähän läpi, mihin bändin toiminta hiipui jokunen vuosi sitten, mitä äijät tuossa välillä ovat puuhanneet ja miten on nyt aktivoitumassa uudelleen. 

Toisessa laajassa haastattelussa pohditaan miten Joey Luumäen tie on johtanut tällä vuosikymmenellä Joey Luumäki & Tappajatomaatit -kokoonpanon syntyyn ja mitä bändillä on suunnitelmissa ja mitä kaikkea muuta Joey Luumäellä on musiikin saralla työn alla ja suunnitteilla. 

Vajaan neljän sivun haastattelussa Örda-Jorma esittää kiperiä kysymyksiä Tampereen spedepunkkari Janelle The Sörsselssöns-yhtyeestä.

Prolepunkbändi Tapio pyrkii tekemään jotain konkreettista ja oikeasti vaikuttamaan ja teki kyläkouluja puolustavan levyn. Tätä projektia, jossa mukana oli myös pari Luonteri Surf-miestä, tutkaillaan reilun parin sivun verran. 

Kuopion virkistyvää punk-sceneä ihmetellään myös muutaman sivun verran ja mukana mm. uusi kiinnostava bändi Ultra Brewtality. Tappajatomaattien kitaristi Chemo Tomato kirjoitti muutaman sivun jutun legendaarisesta Mosrite-kitarasta... Siinä lehden sisältöä. Mutta tässäpä lehden sisällysluettelo:

Käy myös täällä:

Havana Bananas -sivut

Havana Bananas vol. 2. -sivu

Havana Bananas PiF:n foorumissa (saa kommentoida!)

Ramopunk-uutiset 28.11.09:

Taistelu taantumuksellisia voimia vastaan jatkuu HB2:ssa.

Havana Bananas vol.2 on julkaistu!

Havana Bananas vol.2 on julkaistu virallisesti tänään. Tosin joukko nopeimpia ennakkotilauksen maksaneita bananisteja saattoi saada lehtensä postitse jo eilen.

Ramopunk-uutiset 1.12.09:

Havana Bananas myynnissä Jyväskylässä

Havana Bananas vol.1 ja vol.2 -lehtiä voi ostaa Jyväskylän suunnalla Peteltä. Peten tavoittaa sähköpostilla osoitteesta jum.ala(at)luukku.com.

Ramopunk-uutiset 4.12.09:

Havana Bananas myynnissä Kuopiossa

Havana Bananas vol.2 -lehtiä voi nyt ostaa Kuopiossa K-klubilta osoitteessa Vuorikatu 14 ja  Daiga Daiga Duusta osoitteessa Puijonkatu 12. Molemmista paikoista löytyy myös ensimmäistä numeroa.

Ramopunk-uutiset 9.12.09:

Havana Bananas ja Punk Kuopio esillä Savon Popmusiikki ry:n sivuilla

Savon Popmusiikki ry:n Taru haastatti M!kaa yhdistyksen sivuille Punk Kuopio-artikkeliin. Aiheena mm. Havana Bananas -lehti ja Kuopion punk skene. Jutun voi käydä lukemassa täällä.

Ramopunk-uutiset 13.12.09:

Havana Bananas vol. 2:sta toinen painos

Havana Bananas Vol.2:n toinen painos on julkaistu 11.12.09 ja sitä voin tilailla osoitteesta mika.vesterinen(at)dnainternet.net.

Vol.2 myynnissä myös Woimasoinnulla

Viimeiset ensimmäisen painoksen lehdet menivät myyntiin Woimasoinnulle, josta sitä voi ostaa levytilausten yhteydessä Woimasoinnun nettikaupasta www.woimasointu.com ja niiltä keikoilta joilla Woimasoinnulla sattuu levykauppa olemaan pystyssä.

Ramopunk-uutiset 8.10.10:

Huuto arvioi Havana Bananasia

Ramopunk.comin Lehtileikkeisiin on lisätty huhtikuussa 2010 ilmestyneessä Huuto numero 7:ssa julkaistut arviot kolmesta Havana Bananas Vol.1, Vol.2 ja Vol.3 -lehdistä. Arviot voi käydä lukemassa täältä.

Ramopunk-uutiset 2.11.10:

Arvostelussa Havana Bananas Vol.2.

Lammaszineen äskettäin siirtynyt Pandaluola arvioi Havana Bananas -lehden toisen numeron ja on havaitsevinaan kehitystä verrattuna lehden ensimmäiseen numeroon...  Artikkeli on tallennettu Ramopunk.comin Lehtileikkeet-osioon tänne.

Ramopunk-uutiset 21.10.11:

Havana Bananas vol. 2:sta neljäs painos

Alkujaan 28.11.09 ilmestyneestä Havana Bananas Vol.2:sta on julkaistu neljäs painos 21.10.11. Tätä ja muita Havana Bananasin punkvallankumouksellisia numeroita voin tilailla osoitteesta mika.vesterinen(at)dnainternet.net.

Ramopunk-uutiset 18.1.13:

Havana Bananasista uusintapainoksia

Vähän aikaa loppuunmyytyinä olleista Havana Bananasin numeroista Vol.1, Vol.2 ja Vol.5 on otettu uusintapainoksia. Vol.1:stä tuli ulos jo kahdeksas painos.

 

Kävijälaskuri