www.ramopunk.com

Havana Bananas -etusivulle

HB vol. 2 Ramopunk-uutisissa

HB vol.2  Punk in Finlandin foorumissa

Share |

The Havana Bananas on elokuun alussa -09 perustettu Ramopunk.comin ja M!kan julkaisema punk zine. Vol. 1  ilmestyi syyskuussa -09 ja Vol. 2 marraskuussa -09 

Havana Bananas vol 2. -tilausohjeet ja myyntipaikat Havana Bananasin etusivulla!

Teimme uuden tuotantoennätyksen! 32 sivua!

Havana Bananas vol. 2:n Ensimmäinen painos julkaistiin 28.11.09, toinen painos 11.12.09, kolmas painos 5.3.10, neljäs painos 21.10.11 ja viiden painos 18.1.13.

Havana Bananas vol 2. sisältää tällä kertaa 32 sivua, eli peräti 8 sivua enemmän kuin edellinen numero. Mukana on seitsemän sivun Luonteri Surf-haastattelu, jossa käydään vähän läpi, mihin bändin toiminta hiipui jokunen vuosi sitten, mitä äijät tuossa välillä ovat puuhanneet ja miten on nyt aktivoitumassa uudelleen.

Toisessa laajassa haastattelussa pohditaan miten Joey Luumäen tie on johtanut tällä vuosikymmenellä Joey Luumäki & Tappajatomaatit -kokoonpanon syntyyn ja mitä bändillä on suunnitelmissa ja mitä kaikkea muuta Joey Luumäellä on musiikin saralla työn alla ja suunnitteilla.

Vajaan neljän sivun haastattelussa Örda-Jorma esittää kiperiä kysymyksiä Tampereen spedepunkkari Janelle The Sörsselssöns-yhtyeestä.

Prolepunkbändi Tapio pyrkii tekemään jotain konkreettista ja oikeasti vaikuttamaan ja teki kyläkouluja puolustavan levyn. Tätä projektia, jossa mukana oli myös pari Luonteri Surf-miestä, tutkaillaan reilun parin sivun verran.

Kuopion virkistyvää punk-sceneä ihmetellään myös muutaman sivun verran ja mukana mm. uusi kiinnostava bändi Ultra Brewtality. Tappajatomaattien kitaristi Chemo Tomato kirjoitti muutaman sivun jutun legendaarisesta Mosrite-kitarasta...  Siinä lehden sisältöä, mutta tässäpä lehden sisällysluettelo:

        

Havana Bananas vol. 2:n "Taitto" käynnissä.

Päätoimittaja: M!ka

 Hasta la victoria siempre!

Victoria o muerte!

Vol. 2:n toimituksessa:

 Hartza, Keikka, Kim Jor-El, Örda-Jorma ja Yrjö-Olavi.

 

 

Kävijälaskuri