www.ramopunk.com

Havana Bananas -etusivulle

Havana Bananas vol. 1 -sivulle

Share |

The Havana Bananas vol. 1 

Ramopunk-uutisissa

Sisällysluettelo:

8.8.09: Tulossa syksyllä: Punk-lehti The Havana Bananas

30.8.09: Ensimmäinen Havana Bananas julkaistaan 12.9.

1.9.09: HB painoon

3.9.09: HB ennakkotilauksessa

28.9.09: HB myynnissä Kuopiossa

8.10.09: HB Vol.1  - Toinen painos julkaistu

16.10.09: Havana Bananasia myynnissä Jyväskylässä ja Turussa

22.10.09: HB Vol.1  - Kolmas painos julkaistu

11.11.09: HB:ta Woimasoinnulta

19.8.10: HB Vol.1:stä viides painos

8.10.10: Huuto arvioi Havana Bananasia

17.10.10: Arvostelussa Havana Bananas Vol.1

6.4.11: HB Vol.1:stä Kuuden painos

8.3.12: Uusintapainoksia Havana Bananasista 

18.1.13: Havana Bananasista uusintapainoksia

 

Ramopunk-uutiset 8.8.09:

Tulossa syksyllä:

Punk-lehti The Havana Bananas

Piti yrittää keksiä jotain uutta ja virkistävää ideaa, mutta kun sellaista ei syntynyt, niin keksin vanhan idean uudelleen... Eli ihan tämmöisen surkean punk-lehden, mitä julkaistiin paljon, ennen kun internet keksittiin. Havana Bananas-lehden "perustaminen" tapahtui tänään ja pari artikkelia on jo leikattu ja liimattu kokoon. Muutama avustaja on jo löytynyt ja tähän mennessä bändeiltä, joihin on otettu yhteyttä, on tullut vain positiivista palautetta. Ramopunk.comiin on tulossa Havana Bananasille myös oma alaosio lähiaikoina.

Ramopunk-uutiset 30.8.09:

Ensimmäinen Havana Bananas julkaistaan 12.9.

Ensimmäinen Havana Bananas -lehti on painoa vaille valmiina ja julkaistaan 12.9.09. Lehti on tuolloin ensimmäisenä myynnissä Elämä on Punk bileissä K-klubilla Kuopiossa.  Lehden sisällöstä löytyy tietoa Havana Bananas -sivulta täältä.

  

Havana Bananas PiF:ssä

Havana Bananas löytyy Punk in Finlandin foorumissa täältä.

Ramopunk-uutiset 1.9.09:

Lehden originaalit lattialla levallaan. Kuten kuvasta näkyy, niin ainakin periaatteessa hinnan vastineeksi löytyy myös luettavaa. Eri asia sitten, ketä kiinnostaa...

Havana Bananas painoon

Havana Bananas -lehti lähti painoon 1.9. Painofirman vastaanotossa oltiin vähän ihmeissään, mikä tämä tämmöinen on, ja valiteltiin, että aika huonoa kopiojälkeä liimailluista originaaleista tulee, näkyy saksimiset jne. Parasta olisi, jos koko tuotos olisi sähköinen tai paperioriginaalit 200%:n koossa... 

Paikalle pyydettiin painotarjouksen sähköpostilla toimittanut pomo, joka oli heti jyvällä siitä, ettei siisti ulkonäkö olekaan olennaisin seikka, alkoi selailla mitä lehdestä löytyy, kehui mielenkiintoiseksi ja tunnustautui punk-aatteen kannattajaksi.

Lehden pitäisi olla valmiina torstaina 3.9. Samalla selviää sen tuleva hinta, joka tullee olemaan 2-3 euroa. Hintaan vaikuttaa jonkin verran se, että originaalit on koottu oikeasti leikkaamalla ja liimaamalla ja sen vuoksi hankalampia käsitellä painossa. Mutta niin se on tehtävä, tai koko hommassa ei olisi mitään mieltä. Muutenhan koko homma olisi sitä samaa kun nettisivujen tekeminen, yhtä hiirellä naksuttelua ...ei kiitos, perinteet kunniaan!

Ramopunk-uutiset 3.9.09:

HB:n mainosjuliste.

Havana Bananas ennakkotilauksessa

Havana Bananas  on nyt ennakkomyynnissä. Tilauksen ohjeet ja tietoa lehden sisällöstä löytyy Havana Bananas -sivulta täältä.

Myynnissä ensimmäisenä Elämä on Punkissa Kuopiossa 

Lehteä pääsee ostamaan ensimmäisenä K-klubilla Kuopiossa 12.9.09 Elämä on Punk –häppeningissä. 

Ennakkotilaukset toimitetaan sitten viikolla 38, eli tuon Elämä on Punk-viikonlopun jälkeen. 
…ja siitä huolehditaan, että ennakkotilaajat saavat omansa, vaikka K-klubilla kauppa kävisikin. 

Jos jotain on ennakkotilausten toimittamisen jälkeen jäljellä, yritetään mahdollisesti saada jotain myyntipistettä Kuopioon. Ja sähköpostilla voi lehteä myös tilailla niin kauan, kun lehteä riittää. Mitään lisäpainoksia ei ehkä tällä hetkellä ole realistista suunnitella.

Siinä niitä nyt olisi. Ihan kelvollista jälkeä tuli painossa, paitsi että kuvat kärsivät jonkin verran, vaikkei ne alkujaankaan niin laadukkaita olleet.

Ramopunk-uutiset 28.9.09:

Havana Bananas myynnissä Kuopiossa

Havana Bananas on Kuopiossa myynnissä Daiga Daiga Duussa osoitteessa Puijonkatu 12. ja 
K-klubilla osoitteessa Vuorikatu 14.  Postimyynnistä sitä voi myös edelleen tilailla.

 Ramopunk-uutiset: 2.10.09:

Havana Bananasin 1. painos loppuunmyyty - Lisäpainos tulossa

Havana Bananas -lehden 1. painos on myyty loppuun. Viimeinen kappale meni Vastavirta-klubin lukukappaleeksi. Lehdestä tehdään 2. painos, joka valmistuu  painosta viikon 41 aikana.

Ramopunk-uutiset 8.10.09:

Havana Bananas Vol. 1. - Toinen painos julkaistu

Havana Bananas Vol.1:n toinen painos on julkaistu ja sitä voin tilailla osoitteesta mika.vesterinen(at)dnainternet.net

Jos joku haluaa ostella nimenomaan 1. painoksen HB:ta, niin sitä löytyy vielä Kuopiossa Daiga Daiga Duusta (Puijonkatu 12.) ja K-klubilta (Vuorikatu 14.).

Ramopunk-uutiset 16.10.09:

Havana Bananasia myynnissä Jyväskylässä ja Turussa

Havana Banansia voi ostaa Jyväskylän suunnalla Peteltä, säästää toimitusajan ja ainakin postimaksun. Peten tavoittaa sähköpostilla osoitteesta jum.ala(at)luukku.com

Turussa lehteä myy Yleislakko-yhtye. Yleislakkoon saa sähköpostilla yhteyttä osoitteesta yleislakko(at)yahoo.com. ...ja Yleislakon keikoilla kannattaa lehteä myös kysellä.

Ramopunk-uutiset 22.10.09:

Havana Bananas Vol. 1. - Kolmas painos julkaistu

Havana Bananas Vol.1:n toinen painos on julkaistu 21.10.09 ja sitä voin tilailla osoitteesta mika.vesterinen(at)dnainternet.net.

Lisäpainokset on selkeästi merkattu lisäleimoilla etu ja takakanteen ja sisällysluettelo-sivulle, jos nyt joku on keräilymielessä asiasta kiinnostunut. Mikäli joku haluaa ostella nimenomaan 1. painoksen HB:ta, niin sitä saattaa vielä löytyä Kuopiossa Daiga Daiga Duusta (Puijonkatu 12.) ja K-klubilta (Vuorikatu 14.).

Ramopunk-uutiset 11.11.09:

Havana Bananasia Woimasoinnulta

Havana Banansia voi ostaa levytilausten yhteydessä Woimasoinnun nettikaupasta www.woimasointu.com ja niiltä keikoilta joilla Woimasoinnulla sattuu levykauppa olemaan pystyssä.

Ramopunk-uutiset 19.8.10:

Let there be revolution!

Havana Bananas Vol.1:stä viides painos

Bananistisen punk-vallankumouksen aloittaneesta ensimmäisestä ja laihimmasta Havana Bananas -lehdestä on julkaistu 5. painos 19.8.10. 

Tätä tilauksiinsa odotelleiden lehti-paketit lähtivät Postiin saman tien, kunhan vaan maksu näkyy tilillä.

Ramopunk-uutiset 8.10.10:

Huuto arvioi Havana Bananasia

Ramopunk.comin Lehtileikkeisiin on lisätty huhtikuussa 2010 ilmestyneessä Huuto numero 7:ssa julkaistut arviot kolmesta Havana Bananas Vol.1, Vol.2 ja Vol.3 -lehdistä. Arviot voi käydä lukemassa täältä.

Ramopunk-uutiset 17.10.10:

Tämähän on hilseilevin lehti, minkä olen vähään aikaan nähnyt"

Arvostelussa Havana Bananas Vol.1.

Pandaluola arvioi Havana Bananas -lehden ensimmäisen numeron ja näyttää näyttää panneen merkille lehden perinnetietoisen tavoitteen ja vertaa HB:ta jopa Hilse-lehteen. Riippumatta siitä, pitääkö arvostelija Hilse-vertailua positiivisena vai negatiivisena seikkana, otetaan  vertaus toimituksessa vastaan suurena kehuna. Artikkeli on tallennettu Ramopunk.comin Lehtileikkeet-osioon tänne.

Ramopunk-uutiset 6.4.11:

Havana Bananas Vol.1:stä kuudes painos

Bananistisen punk-vallankumouksen aloittaneesta ja alunperin syyskuussa 2009 julkaistusta ensimmäisestä ja laihimmasta Havana Bananas -lehdestä on julkaistu jo kuudes painos 6. huhtikuuta 2011. (6.4.11)

Ramopunk-uutiset 8.3.12:

Uusintapainoksia Havana Bananasia

Havana Bananas Vol.1:stä on 8. maaliskuuta julkaistu seitsemäs painos, Havana Bananas Vol. 6:sta kolmas painos ja Havana Bananas Vol. 7:sta toinen painos.

Ramopunk-uutiset 18.1.13:

Havana Bananasista uusintapainoksia

Vähän aikaa loppuunmyytyinä olleista Havana Bananasin numeroista Vol.1, Vol.2 ja Vol.5 on otettu uusintapainoksia. Vol.1:stä tuli ulos jo kahdeksas painos.

 

 

Kävijälaskuri