www.ramopunk.com

Neuroosiliitto

 Neuroosiliitto-etusivulle

   

Share |

Neuroosiliitto studiossa

Ramopunk-uutiset 12.6.13:

Neuroosiliitto:

Terveisiä studiosta

Neuroosiliitto on juuri nyt studiossa Lahdessa Juho Hakalax kertoo kuulumisia näin: 

"Tässä ollaan Neuroosiliiton kanssa Lahdessa Kujalandia-studiolla. Rysäytettiin tänne Joensuusta, ku käytiin vetäsees keikka Kulhon tanssilavalla. Maanantaina tultiin illalla krapuloimaan studiolle ja otettiin kunnon unet palloon ennenku alettiin sitte tiistaiaaMUNA niinku oltiin soVITTU. Eka tsiigailtiin vähän kamoja, että millä soitellaan ku oli omia värkkejä ja studiostakin löyty vaikka minkälaista peltiä ja rumpua. Lopulta saatiin jotkut kannut pystyyn. Ainaki ne oli hienot. Meikä veteli piisit purkkiin ihan mukavaa tahtia ni päästiin jo ekana päivänä nauhotteleen passoja. Aika rouheeta soundia sai Lemetyinen länkyteltyä narulle. Oikeen Fenderin passovermeillä, huhhuh! Seittemän aikoihin illalla oliki rytmiryhmä hoitanut osuutensa, joten alettiin vetämään viinaa. Kerkeehän noi kitarat ja laulut nauhotella, ku studioaikaaki varattu perjantai-iltaan asti. Tää studio on ihan huippu mesta. Kuja, elikkäs äänittäjä on nasta jäbä, tääl saa polttaa röökiä sisällä ja digiboksissa on kaikkia hyviä pelejä mitä mennään nyt pelaamaan. Jasusta ei puhuta tänään, ku ei se oo tehny muutaku piereskelly ja syöny meijjän sipsit. Moikka!"  (12.6.13)

Ramopunk-uutiset 12.6.13:

Neuroosiliitto tähtää levyn julkaisuun syksyllä

Neuroosiliitto on juuri parasta aikaa studiossa äänityshommissa. bändillä on tarkoitua äänittää 11 biisiä, joista kymmenen on omia ja yksi on cover-biisi, mutta bändi ei tässä yhteydessä vielä halua paljastaa mikä.

Julkaisijaa levyllä ei vielä ole, eikä omakustannekaan ole poissuljettu vaihtoehto. "Kun levy on valamis ni heitellään sitä lafkoille, että saatas se pihalle. Jos ei meinaa millään tärpätä ni julukastaan ite. Ainakin cd:tä tulee ja jos joku hyvä diili saahaan sovittua ni tietysti vinyyli ois kova sana. Sitä ollaan aina toivottu", pohtii Juho Hakalax, "Biiseistä kyl digataan ja niissä tosi paljon Ratsiaa. Onhan se kuitenkin yks meijjän lempparibändeistä."

Levyn julkaisuajankohdaksi Juho veikkaa ensi syksyä. (12.6.13)

 

 

Kävijälaskuri