www.ramopunk.com

V-osasto

V-osasto -etusivulle

Share |

Ramopunk-uutiset 27.3.14/12.6.14:

V-osasto tarjoaa pakkohoitoa

V-osaston Pakkohoito -levy on lähti painoon huhtikuun alussa ja julkaisuun levy tulee kesäkuun 13. päivänä joka sattuu olemaan perjantai.

Julkaisijana on Killer Records ja formaattina  cd.  Levylle on valittu 12 biisiä niistä 18:sta, jotka bändi äänitteli talven aikana Malminkartanossa Helsingissä sijaitsevassa Eeron Hifi ja Äänitys -studiossa. ”Studio tarjosi loistavat puitteet äänityksille, kertoo V-osaston Jussi, ”Kun aloitimme levyn äänitykset, levyn työniminä oli Astetta parempi ja Kellarista studioon." Matkan varrella levyn nimi kuitenkin muuttui, kun Pakkohoito alkoi kuulostaa bändin mielestä paremmalta.

Miksauksen ja masteroinnin hoiti Torpedo tuotanto ja Miika Söderholm . ”Miikalle iso kiitos miksauksesta!”, huikkaa Jussi Oriveden suuntaan, ”Torpedo kuljetti biisit aivan uudelle tasolle ilman ennenaikaisia räjähdyksiä. ” …ja kuten bändit yleensäkin, myös V-osasto haluasi päästä keikkailemaan, Jussin sanoin: ”Keikkajärjestäjille terveisiä, että nyt olisi hyvä setti melodista punkrokkia tarjolla. Yhteydenottoja odotellen, V-osasto.”

Pakkohoito-levyn biisilista näyttää tältä:

Aivopesukone
Vihaan tätä maailmaa
Pakkohoito
En anna anteeksi
Krematorioon
Ei pakoreittiä
Kylmä kaunis maailma
Sairas rakkaus
Kohti Havannaa
Sekaisin sinusta
Väkivalta
Vantaan helmi

Ramopunk-uutiset 15.5.14:

Perjantai 13:

Hintit ja V-osasto luottavat epäonnen päivään

Häiriköt liitti on numerologien epäonnen päivän, 13. ja perjantai, osaksi suomalaista ramopunk-perinnettä vuonna 2004 julkaistun Perjantai 13-kappaleen myötä. Vuosikymmen on kyseisen kappaleen julkaisusta jo vierähtänyt, mutta aina kun perjantai on sattunut 13. päivän kohdalle, on tämä Erkko Häirikkö Salosen tekemä hieno biisi noussut ajatuksiin ja puheisiin ramopunk-piireissä.

Nyt Perjantai 13. on nousemassa uudelle tasolle skenen sisäisenä mustan huumorin pilkahduksena, kun kaksi ramopunk-bändiä on valinnut päivän levyn julkaisun ajankohdaksi. Hintit-yhtyeen Passiivinen Agenda ja V-osaston Pakkohoito tulevat julkaisuun perjantaina 13. kesäkuuta

"Perjantai 13 on tietty tommoinen ramopunk -päivä tavallaan", miettii levyn osajulkaisijana Suppolevyjensa kautta toimiva Keikka Keronen.Toivotaan, että perjantai 13. löytyy jatkossakin levynjulkaisupäivämääristä. Ei kun vaan kalenteria selaamaan sopivan julkaisuaikataulun löytymiseksi.

 

Kävijälaskuri