www.ramopunk.com

V-osasto

V-osasto -etusivulle

Share |

Ramopunk-uutiset 1.10.10:

Esittelyssä: V-osasto

V-osasto on perustettu vuonna 2008 rumpali Villen, kitaristi Peten ja basisti Jussin toimesta. Ensimmäinen yhdessä soitettu biisi oli Blitzkrieg Bop, joka on säilynyt treenien avausbiisinä siitä saakka. "Ei me olla tietoisesti ikinä yritetty tehdä ramopunkkia, vaan musaa jota kaikki tykkää soittaa. Mutta kun kaikki tykkää lyhyistä ja ytimekkäistä kitarasoolottomista biiseistä niin tietäähän sen mitä sieltä tulee," toteaa bändin basisti Jussi.
Vuonna 2009 bändi päätti osallistua Ramoviisuihin, ja selvisikin mukaan loppukilpailuun. Perustaja kolmikolla oli vain yksi ongelma "jostakin piti löytää joku oikea laulaja". Laulajaksi löytyi sitten Mia, joka ehti käymään kaksissa treeneissä ennen loppukilpailua ja siitä suoraan Semifinaliin keikalla. V-osasto on nyt toiminut tällä kokoonpanolla toista vuotta, soittanut muutamia keikkoja kavereiden bileissä ja osallistui myös tämän vuoden ramoviisuihin selviten jälleen loppukilpailuun.

Mia on ollut myös auttamassa Pykimä-Teemua Voimasointu-klubien järjestelyssä tekemällä mainosjulisteita ja suunnittelemalla vuoden 2010 Ramoviisujen logon.

Tämän vuoden aikana V-osastolla on tarkoitus vääntää reilut kymmenen omaa biisiä valmiiksi, tehdä niistä demo treenikämpällä ja yrittää sitten jollakin keinolla löytää julkaisija biiseille. Jos julkaisijaa ei löydy on, bändillä ajatuksena  julkaista levy omakustanteena.

Bändin musiikkiin voi käydä tutustumassa neljän biisin verran MySpacessa, missä on kuultavissa vuoden 2009 Ramoviisuissa viidenneksi sijoittunut Bostikki ja tämän vuoden viisuissa seitsemänneksi sijoittunut En saa katoamaan sua, sekä kappaleet Parantolaan ja Koktaili. Lisää biisejä on tulossa, kunhan bändi saa niitä esittelykuntoon väännettyä. V-osaston MySpace-sivu löytyy täältä. (1.10.10)

 

Kävijälaskuri