www.ramopunk.com

Hintit

Hintit-etusivulle

Share |

 Ramopunk-uutiset 31.1.13:

Hinteiltä tulossa levy

Tamperelainen Hintit on julkaisemassa ensimmäistä levyään ja formaattina tulee olemaan vinyyli 7" 500 kappaleen painoksena ja nimi  Eliittikumppanit. Julkaisijoina ovat olemaan Woimasointu ja jyväskyläläinen bistrosta pienlevy-yhtiöksi laajentunut Pupu's Bistro sekä pari yhtyeen päämiehen Janen The Sörsselssöns-yhtyeen levyjen julkaisuunkin aikaisemmin osallistunutta yksityishenkilöä. Tällä hetkellä levyn biisilista ei ole vielä ihan varma, mutta todennäköisesti se tulee näyttämään tältä:

A:
Lihansyöjäkasvi
Juuso on lahjaton
Kusipää
Älä luovuta

B:
Mä en haluu mennä Särkänniemeen
Hinttari
Veera ei jaksa enää elää

Pändi on väsäillyt myös pari musavideota Youtubeen: treenikämppälive-pätkä Lihansyöjäkasvi ja Pirkka-olut-mainokselle vivahtava Juuso on lahjaton, vaikka kyllähän Pirkka-olut biisissä esille nouseekin, joten teemaan sovivaa kuvaa tarjolla.

Käykääpä ennakkokuuntelemassa bändin tuotantoa Ramopunk.comin Hintit-osiossa täällä.

 Ramopunk-uutiset 9.2.13:

Hintit-levyn ennakkokuuntelu päättyi

Tulevan Hintit -levyn ennakkokuuntelun mahdollisuus Ramopunk.comin Hintit-osiossa on päättynyt. Ääninauha palaa ehkä vielä esille, mutta vasta sitten jos tai kun tuleva levy on joskus loppuunmyyty. Pieni maistiainen tulevasta Eliittikumppanit EP:stä löytyy täältä.

Ramopunk-uutiset 27.7.13:

Hintit-yhtyeen debyytti julkaisussa

Hintit-yhtyeen ensimmäinen äänite, Eliittikumppanit ep on julkaistu. Ep:ltä löytyy seitsemän Ramonesin ja Queersin hengessä vedettyä reipashenkistä, voisiko sanoa aika "perinteistä", ramopunk-biisiä. Biiseistä kuusi on omia ja lisäksi mukana on Queers-laina Kusipää (Noodlebrain). Muutama biisi on kuunneltavissa myös Youtubessa Juuso on lahjaton, Mä en haluu mennä Särkänniemeen ja Lihansyöjäkasvi.

Julkaisijana on pienlevy-yhtiöiden yhteenliittymä Woimasointu, Pipu's Bistro, Mauski Records sekä Punk ja Pillu. Hintaa levyllä on viisi euroa ja sitä voi tilailla julkaisijoilta, useammasta punk distroista, suoraan bändiltä facebookin kautta ja jossain vaiheessa ilmeisesti myös Levykauppa Äx:stä.

7" vinyylinä julkaistun ep:n levynjulkaisukeikka oli Puntala Rockissa 28. heinäkuuta. Itseasiassa kyseessä oli jo ep:n toinen levynjulkaisukeikka, sillä ensimmäinen oli jo noin kolme kuukautta aikaisemmin Tampereella, silloin kun levyn piti olla valmiina. "Kun vinyylit ovat taas muodissa ja saksalaiset levynpainajat sekoilevat omiaan niin luvatun kuudesta kahdeksaan viikon toimitusajan sijaan jouduttiin odottamaan levyä noin viisi kuukautta", kertoo Jane.

"Kaikilla kovilla bändeillä on joku vierailija"

Viime hetkillä ennen levyn painoon lähettämistä bändi sai  myös Joey Luumäen vierailemaan levyn avausraitaan Lihansyöjäkasvi. "Joeyn rooli levyllä ei ehkä ole mikään kovin suuri, mutta sitäkin tärkeämpi", Jane hehkuttaa, "Mietittiin että kaikilla kovilla bändeillä on joku vierailija aina levyllä, niin mekin voitaisiin kysyä itse kovimmista kovinta mukaan."

Miten Joey sitten viimehetkillä saatiin ujutettua levylle mukaan, siitä Jane kertoo näin: "Joey sitten äänitti oman osuutensa työkoneellaan headsettia apuna käyttäen ja lähetti valmiin äänitiedoston mulle ja mä liitin sen osaksi levyä. Eihän tässä paljon järkeä ollut, mutta kun mainostetaan Joeyn osuutta levyllä, niin ehkä joku sitten jopa ostaa tuon!"

Keikoille tekisi Hinttienkin mieli ja bändiä voi kysellä  jankhner(at)gmail.com tai numerosta 050-3669309.

Ramopunk-uutiset 14.8.13:

Joeyko se siinä on?

Hintit -arvio Desibeli.netissä 

Ilkka Valpasvuo arvioi Desibeli.netissä Hintit -yhtyeen Eliittikumppanit ep:tä mm. sanoin "huteja, perusheittoja ja pieniä lupauksia." Käykääpä lukemassa arvio Desibeli.netin Pienet elokuu 2013 -sivulta täältä. (14.8.13)

 

Kävijälaskuri