www.ramopunk.com

Hintit

Hintit-etusivulle

Share |

Ramopunk-uutiset 8.9.12:

Hintit-yhtyeitä kaksin kappalein

Tuoreella tamperelaisella Hintit-yhtyeellä on hankala nimiongelma, kun on äskettäin löytyi toinen yhtä tyhmän nimen omaava yhtye... 

”Seinäjoen paikallinen suuruus ja supertähti Valse Triste-yhtyeen Wasky  ilmoitti Punk in Finland -forumilla, että me ollaan loppukuusta soittamassa wartti-baarissa Seinäjoella. Ekana tietty ajattelin, että nyt on tullut sitten oltua niin päissään etten muista kyseistä keikkaa sopineeni, mutta keikkajärjestäjä varmisti, että jollain toisellakin bändillä on yhtä tyhmä nimi”, kertoo Jane.

Tampereen Hintit yrittivät etsiä netistä tietoa kaimabändistä mutta mitään ei löytynyt. ”Toivottavasti kyseessä on joku yksittäinen hassuttelu bilekeikka...”, miettii Jane, ”jo nyt moni on ilmoitellut, että hienoa kun tullaan Seinäjoelle soittamaan eli sekaannuksilta ei voida välttyä”.

Mitään varsinaista ratkaisumallia ongelmaan ei Janella ole: ”Me ei kyllä ajateltu nimeä vaihtaa, mutta katsotaan nyt tuleeko tästä enemmän ongelmia”. Mikäli Seinäjoella keikkaileva ryhmä on oikea bändi, eikä mikään yksittäinen biletysjuttu, näkee Jane asiassa myös jotain positiivisia mahdollisuuksia: ”Olisi hienoa olla yhteiskeikalla tai julkaista Hintit/Hintit -splitti”.

 

Kävijälaskuri