www.ramopunk.com

Hintit

Hintit-etusivulle

Share |

Ramopunk-uutiset 31.8.12:

Hinttien laulaja vaihtui

Äskettäin perustetun Hintit -yhtyeen laulajaa Timiä ei bändin treeneissä näkynyt, eikä hän vastaillut viesteihinkään, minkä seurauksena hän sai potkut. 

”Kun muutenkin kiinnostus bändiä kohtaan oli hänellä vähissä, niin parempi tässä vaiheessa bändin uraa"vaihtaa laulaja, kun ei vielä mitään sen suurempaa olla saatu aikaiseksi. En vieläkään ole kuullut asian tiimoilta mitään kommenttia Timiltä, mutta ei tässä nyt mitenkään katkeria olla ja varmaan molemmin puolin näin on parempi, miettii Jane.

Uudeksi laulajaksi on valittu Hanuri. Hän soittaa rumpuja Tamperelaisessa Viharikoksessa ja The Sörsselssönsissä. Aikaisemmin hän on ollut Janen kanssa Kauniit poliisit -nimisessä bändissä, jossa hän myöskin soitti rumpuja. Laulajanakin Hanuri on kunnostautunut "joissain hevibändeissä", joista Janella ei ollut tarkempia muistikuvia. Suuria muutoksia ei bändissä ole laulajan vaihtumisen myötä odotettavissa: ”Bändin linja tuskin tulee muuttamaan laulajan vaihdon takia. Samalla meiningillä jatketaan ”, uskoo Jane.

Hanurin ensiesiintyminen Hinteissä on 15.9. Hervannassa Varjobaarissa Punkkimarkkinat Vol3-tapahtumassa jossa mukana ovat myös Neuroosiliitto ja ÅK-47.

Demo tekeillä

Hommat tuntuvat olevan hyvässä nousussa bändin suhteen, kertoo Jane. Omia biisejä bändillä on jo koossa reilu tusina. Ensi viikolla bändillä on tarkoitus aloitella demon äänitykset. Demoa bändi lähtee sitten tyrkyttelemään mahdollisille julkaisijoille. ”Pari kovaa seiskaa noista biiseistä saisi aikaiseksi tai sitten tehdään vielä muutama biisi ja tehdään pitkäsoitto saman tien”, miettii Jane.

 

Kävijälaskuri