www.ramopunk.com

The Anderssons

The Anderssons-etusivu

Share |

Ramopunk-uutiset 24.2.12:

The Anderssons-yhtyeellä Kanavat sekaisin

Killer Recordsin julkaisema The Anderssons -yhtyeen Kanavat sekaisen -ep on saapumaisillaan painossa. Formaattina on cd ja hintaa levyllä on postikuluineen 4,50 euroa. Levyä toi tilailla suoraan Killer Recordsilta osoitteesta kilrec(at)luukku.com

Anderssons studiossa, etualalla äänitykset hoitanut Jake Marjamäki.

"Kysyttiin Häkliltä, että onko tää biisi ok ja se sanoi, että ei ole"

Undo "Undulaatti" Andersson kertoo levystä sen tekemisestä näin:

"Anderssoneilla on biisejä jonkun verran, joten niistä ei ollut ihan iisiä raakata juuri nuo kuusi,
mutta nuo sopi jotenkin tuohon levyn linjaan. Linja oli sopivan terhakka. Kaikki Pink
Floydit
jäi pois, kuten myös Tiikeritwistit ja Tommin Läntisen Kevät ja minä. Ja jos joku ramopunk -pappi ei tuosta levystä tykkää niin seuraavalle laitetaan sitten ne. Eniten ehkä arvelutti tuo Häkli -biisi, kun siinä viitataan oikeaan henkilöön, mutta sitten toisaalta tarinalla on totuuspohja eikä totuus pala tulessakaan. Ramopunk-bileissä kysyttiin Häkliltä, että onko tää biisi ok ja se sanoi, että ei ole.
Itse tuotanto meni ok. Jake on mukava mies ja hyvin tultiin juttuun. Meillä oli välillä jopa hauskaa. Jossain kohdissa olisi voinut vähän säätää, mutta sitten toisaalta telkkaristakin tuli joku hyvä show.
Kannet teki TeeDee, joka tekee jotain tollasta ihan duunikseen. Kannen vanha radio komppasi tuota nimeä, jonka keksin googlatessani Bud Spencerin ja Terence Hillin elokuvien nimiä. Ja katso! Bud ei petä koskaan. Itse leffaa en ole nähnyt. Varmaan ihan helvetin hyvä. Joka sekunti. Ei yhtään huonoa kohtausta. Olisi hienoa, jos levy poikisi keikkaa ja voitaisiin jatkaa tätä auvoista matkaa."

Ramopunk-uutiset 17.7.12:

Anderssons-arvio TV:ssä

Saastis arvosteli The Anderssonsin Kanavat sekaisin -levyn Toisen vaihtoehdon numerossa 240 (4/12).  Ei ihan iskenyt arvostelijaan Anderssonsien ramopunkiksi tunnistettu musiikki. Hän hämmästeli saatteen laajaa musiikillisten vaikutteiden listaa ja totesi levyn "peruspunkeroksi". Viidestä ensimmäisestä biisistä hän totesi niiden "menevän toisesta korvasta sisään ja toisesta veke".

...Mutta levyn viimeinen biisi Ketä vastaan sä skabaat tekeekin sitten kriittiseen kriitikkoon vaikutuksen ja sitä hän joutui jo kuuntelemaan useampaankin kertaan pienen kehun kera: "Luulisi tuon biisin menevän läpi kuin häkä jossain Kallion yössä".

 

Kävijälaskuri