www.ramopunk.com

Tapio

Tapio-etusivulle

 

Ramopunk-uutiset 29.8.09:

Tapio puolustaa Kyläkouluja Tervetuloa kaupunkiin -levyllä

Tapio kävi 26.8.09 äänittämässä tulevan Tervetuloa kaupunkiin –ep:n, jonka teemana on protestoida kyläkoulujen lakkautuksia ja lasten näkemistä pelkkinä menoerinä ja kuluina kaupunkien ja kuntien kassoissa.

Tapion ideana on pyrkiä auttamaan kyläseuroja ja yhdistyksiä taistelussa kyläkoulujensa puolesta. Kyseisillä tahoilla on mahdollisuus hankkia Tapion ep:tä itselleen ja niitä myymällä rahoittaa toimintaansa kyläkoulujensa puolesta.

Projektiin osallistuivat myös Luonteri Surfin Kalle Grotenfelt ja Martti Ripaoja, jotka olivat mukana levyn teossa, ja kirjailija Leena Lehtolainen, joka  kirjoitti levynkanteen oman näkemyksensä levyn teemasta.

Levyn aloittaa Tapion Luonteri Surfilta lainaama Koululaulu. Tervetuloa kaupunkiin on Tapion omaa uutta tuotantoa ja Hiljaa pulpetissa on Martti Ripaojan Tapiolle tätä julkaisua varten säveltämä ja sanoittama kappale. Levyn päättää Sammaleet ja jäkälät, joka  on Kalle Grotenfeltin soolotuotantoa ja hän esittää sen levylläkin mies ja kitarameiningillä.

Ramopunk-uutiset 7.10.09:

Tervetuloa kaupunkiin -levy julkaistu 5.10.09:

Yle.Fi: Punkrockilla kyläkoulujen puolesta

Yle.fi uutisoi 6.10.09 Tapion 5.10.09 julkaistun Tervetuloa kaupunkiin -levyn otsikolla Punkrockilla kyläkoulujen puolesta. Käykääpä lukemassa artikkeli ja kuuntelemassa Tapion Junnu Pellisen haastattelu täältä täältä.

Tapio Havana Bananas Vol.2:ssa

HB Vol.2 julkaistu 23.11.09 

Tapion Junnu kertoi Havana Bananas Vol.2:ssa Tervetuoa kaupunkiin -levyn tekemisestä. Mukana studiossa olivat myös Luonteri Surfin Martti Ripaoja ja Kalle Grotenfelt.

 

Kävijälaskuri