www.ramopunk.com

Sanktio

Sanktio etusivulle

 

Share |

Ramopunk-uutiset 13.4.12:

Himanes ja Sanktio Toisessa Vaihtoehdossa

Himanesin Rajanylitys sai kehuja huhtikuussa -12 ilmestyneessä Toinen Vaihtoehto no 238:n levyarvosteluissa. Levyn arvostellut Krisse Chriessie Heart Sydän toteaa mm. näin: "Himanes on kattanut kokemuksen tuomalla kyvykkyydellä maittavan ja monipuolisen sopan".

Sanktion Synnin palkka cd-single taas ei sen arvostelleelle JK:lle auennut: "Sanktio jää kyllä tämän teoksen myötä yhtä vieraaksi kuin edellisen havainnonkin jälkeen, joka oli Klamydian ynnä kamujen Neljä Nahkafagottia-sinkku". Harmi, ettei JK saman tien kuunnellut myös Synnin palkka LP:n, niin olisi voinut Sanktion laajempi olemus aueta vähän paremmin.

Levyarvosteluissa arvioitiin myös Panda & Timin s/t -kasetti, joka sisältää louge-versioita Klamydian ja Häiriköiden biisestä. Häiriköiltä kasetilla on mukana Lataamoon -biisi, joka arvioitsija JK:n mielestä jäi vieraaksi. 1,2,3,4,5,6,7,8 -versiosta JK kommentoi näin: Biisi on sanoitustnsa puoleta niin täyttä ramoa, että Pandan ja Timin Eläkeläiset-henkinen näkemys tuntuu vielä enemmän vitsin vuoksi valitulta kuin aiemmat esitykset. Levyn parhaaksi arvostelija nostaa Klamydian Kråklund pojkar-biisin.

 

Kävijälaskuri