www.ramopunk.com

Monroes

Monroes-etusivu

 

Share |

"Monroesin osalta on soitot soitettu ja arkku naulattu lopullisesti kiinni"

Archie Monroe (kuva: Hartza).

Archie:

Monroes R.I.P

Tosiaan Hartzan pyynnöstä soitettiin vielä kerran vanhat biisit väärin ja lujaa.

Monroesin toinen comeback ei jäänyt yritykseksi, toisin kuin ramopunk-piknikillä 2006. Yleisön odotuksista huolimatta bändi esiintyi lähes selvin päin ja soitti biisitkin olosuhteisiin nähden melko tiukasti. Tällä kerralla olimme vaivaantuneet pitämään jopa kolmet bändiharjoitukset. Kolmet vain siksi, että kappaleet muistui helposti mieleen ja lahjattomat harjoittelee.

Yleisöä oli paikalla aivan saatanasti ja meininki oli kovempi, kuin millään muulla keikalla missä oon aikaisemmin soittanut. Osa yleisöstä oli opetellut jopa sanat kotona paremmin kuin bändin laulusolisti ja lauloi niitä mikkiin aina siihen asti, kunnes aloitti tappiollisen painiottelun mikrofonitelineen kanssa.

Siinä mielessä esityksestä voi vetää yhtäläisyyksiä ramopiknikkiin, että jossain vaiheessa yleisöä oli enemmän lavalla, kuin orkesterin jäseniä. Onneksi siinä hässäkässä ei kuitenkaan hajonnut mitään, eikä sattunut ketään.

Paljon oli tuttuja paikalla vuosien takaa ja ilmassa suuren urheilujuhlan tuntua. Kivaa oli soittaa jätkien kanssa vielä kerran biisit läpi, mutta keikan jälkeen sovittiin, että Monroesin osalta on soitot soitettu ja arkku naulattu lopullisesti kiinni. Hauskat bileet ja uskon, että yleisöllekin jäi melko hyvät vibraatiot tosta.

Monroes eli Antsa, Archie, Banjo, Long Tall ja Miika haluavat kiittää kaikkia paikalla olijoita ja eritysesti Hartzaa joka sai meidät vielä kerran yhteen. Ja totta kai Häiriköille. Häiriköitä ehdin nähdä muutaman biisin ja Häiriköt oli tiukka ja hyvä niinkuin aina.

Archie Monroe (Monroes)

 

Kävijälaskuri