www.ramopunk.com

Kalle G. ja Rytinäkerjäläiset

Kalle G ja Rytinäkerjäliset-etusivulle

 

Ramopunk-uutiset 20.4.09:

Kalle G. ja Rytinäkerjäläiset levyn teossa

Kalle G. ja Rytinäkerjäläiset viettivät neljä päivää  22PP:n studiossa Maunulassa. ”Loistava paikka, muutan sinne heti olen polttanut kuivat polttopuut loppuun”, Kalle G kehuu studiota, ”Keräsen Asko oli "kahvinkeittäjänä" ja roibos tee oli hyvää. Markku X oli äänittäjänämme... hieno sana.

Bändi oli liikkeellä kolmen miehen voimin, Kalle G, Revon veljekset Jukka ja Toni. Nauhalle pääsi Kolmetoista biisiä ja vähän lauluja jäi vielä uupumaan. ”Askon suojissa oli hyvä ihmisen olla ja musiikki taitaa olla hyvää,” miettii Kalle G. 

Äänityssessiot etenevät vielä kevään aikana ja levykin valmistunee ”joskus”. Julkaisu on vielä vähän auki. Ajankohdaksi Kalle G ilmoittaa klo 15.25, mutta päivämäärä ja levyn julkaisija ovat vielä hämärän peitossa. Kalle kannustaakin mahdollisia innokkaita levymoguleita astumaan esiin: ”Nyt onkin loistava tilaisuus halukkaitten julkaisijoiden ilmoittautua, vai tuletteko mieluummin meille heinätöihin? Manne tuntuu olevan niin gastronomian lumoissa että joku muu (möö?) ratkaisu pitäis löytää."

Ramopunk-uutiset 14.12.09:

Rytinäkerjäläisten levy miksattu

Kalle G. ja Rytinäkerjäläiset viettivät huhtikuussa -09 neljä päivää 22PP:n studiossa Maunulassa. Woimasointu on julkaisemassa tähän studiovisiitin tuotoksia  7" vinyylinä ja Kalle G kertoili, että nyt on tulevan levyn biisit miksattu valmiiksi ja odotellaan Woimasoinnun seuraavaa siirtoa.

 

Kävijälaskuri