www.ramopunk.com

HeviKorolla

  HeviKorolla-etusivu

Ramopunk-uutiset 8.3.05:

HeviKorolla julkaisi uuden levyn

HeviKorolla julkaisi uuden levyn-artikkeli on julkaistu  8.3.05  ja sitä on muokattu viimeisen kerran 29.3.05

 

Hämeenlinnalaisen HeviKorollan 12 biisin levy on valmis. Omakustanteena julkaistavan levyn nimi on pelkästään HeviKorolla,  eli ei mitään varsinaista nimeä levyllä ole. Uusi levy on ihan aito prässätty audio-cd.

Levyä voi ostaa suoraan HeviKorollalta sähköpostiosoitteesta hevikorolla@luukku.com hintaan 6 euroa. Hinta sisältää myös postikulut, joten ei voi levyä ainakaan kalliiksi haukkua! "Meininki on, että kutonen tilille ja levy postiin", toteaa Stevie Wunderbaum, joka tunnettiin Retkibanaanin rumpalina nimellä Toni Helin.

"Meininki on edelliseen levyyn verrattuna paljon parempaa, lupailee Stevie ja kuvailee levyn musiikkia näin: "Musa on jotain Ramo-Toiminta Rokki-Tulitusta tai sit ei sinne päinkään, mut sanotukset edelleen sitä kyseenalaista huumoria." 

Bändin miehistössä on  tapahtunut sen verran vaihdoksia, että Coupe Furdice lopetti rumpujen soiton kiireiden vuoksi ja rumpuja pieksee Stevien kuvauksen mukaan sairaan nopee kaveri nimeltään Double Dellorto

Levy äänitettiin Tuuloksessa Matrixtor-studiossa, jota Steve kehuu halvaksi ja hyväksi ja kertoilee studiovisiitistä näin: "Kovin kauaa ei tälläkään kertaa äänitys hommissa heiluttu. Äänittäjä/miksaaja toimii myös Saija Varjuksen rumpalina ja hän kertoi että ei Saija ja Upi koko aikaa toisiaan hakkaa.

Tulevan levyn biisilista näyttää tältä: Maailman parasta tillilihaa, Pikkusen parempi iskelmä, Teräviä ja kovia, Naapurin Simon rapeli styke, Beibe on mun maybe, Kikka on Wicca, Runkkari, Amis-Simo, Carillo & Corolla, Tv-soppi, Vielä voisi toivoa ja Bad mothafucka

Vannoutuneita ramoilijoita Stevie Wunderbaum varottaa, että "levy sisältää myös ankaria tuplabasareita ja polvilleen vedettyjä kitara-sooloja." Varokaa siis!