www.ramopunk.com

HeviKorolla

  HeviKorolla-etusivu

Ramopunk-uutiset 13.1.04:

HEVIKOROLLALTA KOTIPOLTTOSTA

Hämeenlinnalainen HeviKorolla, josta löytyy myös Retkibanaanin Toni, on saanut levyn valmiiksi. ”Melkeen-pitkäsoitto-myyntidemo”, Stevie Wunderbaum alias Toni määrittelee levyä, ”Käräytetään niitä ihan kotikonstein 120 kipaletta. Ja jos on tarvetta, niin tehdään lisää. Oikeet kannet tulee.” Levyn nimikin on kuvaavasti Kotipolttonen.

Hevikorollan piti alun perin äänittää biisinsä tuttavan lautotallistudiossa, jos se vain valmistuisi ajoissa. Ja kun ei valmistunut, piti bändin mennä muualle. ”Nauhotettiin kustannus syistä vaan 12 biisiä, kun täyty mennä oikeeseen studioon soittaan. Honken autotallistudio on viä niin vaiheessa. Mut soundit on hyvät tolla levyllä, vaikkei sitä niin hirveesti alettu hieroon.” Stevie Wunderbaun kertoo, ”Aikaa ei menny kovin paljoo. Seitsemän tuntia soittoihin ja viisi tuntia miksauksiin. Vaikka oli teknisiä ropleemeita kelanauhurin kanssa. Neljä biisiä jouduttiin vetään uusiks, kun ne vaan wouwas ja pörisi nauhalla”.

Kotipolttoiselta löytyy 12 kappaletta; Hevikorolla, Pakko sen on olla totta, Meitsi skedee, Beibi kai sä elätät mua, Godzilla, Susirapula, Reggamiehen pastilli, Takaspoilerina lumikola, Slovari, Pa-skaa, Paskareissu ja Bitchsläp. Levyä tullaan myymään 4 euroon hintaan, Kunhan kannet on saatu valmiiksi. Kannet pitäisi tulla painosta tiistaina 20.1. Eli sen jälkeen levyä voi tilailla. Bändillä on tarkoitus avata piakkoin myös kotisivut.

…ja mistä se bändin nimi tulikaan?

”HeviKorolla on männä vuosina amisviiksiautoilijoiden suosima lommonen 70-luvun kulkuneuvo, josta kuuluu kovalla esim. Stratovariusta. Originaali on se sinapin ruskee...” 

Hevikorollan levyn tilaaminen:

Kotipolttosen voi tilata hintaan 4 euroa + 1 euro postikuluihin. Levyä kannattaa kysellä sähköpostilla osoitteesta hevikorolla@luukku.com.