www.ramopunk.com

HeviKorolla

  HeviKorolla-etusivu

Ramopunk-uutiset: 28.11.03:

HeviKorollassa

KAIKKI OVAT RUMPALEITA

Hämeenlinnalainen HeviKorolla on uusi bändi, jossa on mukana myös Retkibanaanin rumpali Toni. Tonin mukaan tämä hauskasti nimetty bändi on ”perustettu pitämään meteliä”. Johan siinä onkin sanomaa yhdelle bändille, mutta kiinnostus kyllä herää, että mistä HeviKorollan meteli sitten koostuu…

”Jotain ActionRamoHiihtoPunkRockia. Enimmäkseen ramoilua, mut on siinä Ruattirokkia ja Nofx:ää ja kaikkee muuta... Sanotukset on jotain quasimodo, maki, leatherface, beibe, mattinykänen, viina, huumeet, korollalla kruisausta, manson,  ninja, mr.miyag  -osastoa ja kaikkee muuta syvällistä”. kuvailee Toni, tai paremminkin Stevie Wunderbaum, joka on Tonin HeviKorolla-persoonallisuus.

HeviKorolla on siitä erikoinen bändi, että se koostuu kokonaan rumpaleista, joista osan on tosin pitänyt tarttua muihin instrumentteihin. Vain Coupe Karvanoppa on saanut jatkaa rumpalina. Muiden työnjako on seuraava: Helvetin koira - laulu, Mr. Subwoofer - kitara , Dx Mangels (eli Chuey HeviKorolla) - kitara+laulu ja Stevie Wunderbaum (eli Retkibanaanin Toni) - basso+laulu.

”Keikkoja ei HeviKorolla ole vielä tehnyt. ”Mut eiköhän sitä johonkin pääse raapasemaan jahka se levy on valmis…”. Myöskään netissäkään ei bändiä voi vielä katsastaa. Kotisivujen tekemisestäkin on ollut HeviKorollassa puhetta, mutta aikataulusta ei ole tietoa.

”Ollaan aika tuore bändi, treenattu vasta kymmenisen kertaa. Mut biisejä tulee kun keitetystä lampaan päästä”, kehuu Toni, ”Biisejä on valmiina nyt 17 ja ensiviikolla jo lisää”.

Demojakaan ei bändi ole vielä ehtinyt tehdä, mutta sellaisen teko on jo tähtäimessä:

 ”Levy tehdään kyllä. Viimeistään ens vuoden alussa. Yks tuttu kaveri on rakennellu studioo autotalliin ja siltä puuttuu enää jotain piuhoja sieltä. Jahka se saa ne hommattua, niin me mennään nauhottaan meiän biisit sinne puoli ilmaseks. Siitä levystä tulee varmaankin joku pitkäsoittodemo. Jos se tulee myyntiin, niin se ei maksa paljon paskaakaan.”

Mikäli käykin niin huonosti, ettei kaverin studio ala valmistua, HeviKorolla aikoo käydä nauhoittamassa  biisit jossain muulla, joten toiveissa on joka tapauksessa kuulla joskus lähitulevaisuudessa, miltä HeviKorollan ActionRamoHiihtoPunkRock kuulostaa.