www.ramopunk.com

HeviKorolla

  HeviKorolla-etusivu

HeviKorolta kolmas levy

 

Ramopunk-uutiset 31.1.11:

Hevikorollalta kolmas levy

Retkibanaanin Toni Helinin eli Stevie Wunderbaumin luotsaama hämeenlinnalainen remellysryhmä Hevikorolla julkaisee uuden levyn. "Tehtiin ep jossa seitsemän tiukkaa punkrockbiisiä, joista pari on tykkejä ramopunkralleja," kertoo Toni. 

Studioon ei bändi vaivautunut, vaan teki levyn treenikämpällä:  "Äänitykset tehtiin soittokämpällä, johon Koskisen Panu toi mikit ja mööpelit. Saundeissa ja soitoissa onnistuttiin paremmin kun koskaan oikeessa studiossa. Taustalauluja jouduttiin vetään vähän uusiks, kun selvinpäin niitä kuunnellessa ne ei ollu ihan oikeessa nuotissa. Meininki pääosin on samaa HeviKorollaa kun aikasemminkin, mut parempaa." Levynjulkaisukeikka on Hämeenlinnan Rocktownissa 11. helmikuuta ja Hevikorollan kaverina esiintyy The Squeak,

Levy julkaistaan cd-r:nä ja se maksaa 3€ ja postikulut. Ja sitä voi kysellä ensi viikolla osoitteesta hevikorolla(ät)gmail.com. 

Musavideo yhdellä otolla

Samalla hiellä bändi äänitti myös Beastie Boys-suomennoksen, josta kuvattiin myös ison maailman tyyliin musiikkivideo, mutta yhdellä otolla. "Youtuben kautta voi tuntea myötähäpeää sen tiimoilta jo ehkä tällä viikolla, lupailee Toni, "Ja levynkin biisejä tulee sinne heti kun miksaukset saadaan valmiiks."

 

Kävijälaskuri