www.ramopunk.com

Debbie-etusivu

Ramopunk-uutiset 10.4.06

Debbie tekemässä levyä

Söderholmien kodista on kuulemma tehty  väliaikainen studio Debbielle. ” Jaakko paukutti  rumpupohjat olohuoneessamme viiteentoista biisiin ja Murkku tööttäs bassot niihin melkein kaikkiin. Miika on toiminut äänitysmiehenä,” kertoi Debbien Outi, ”Kitaroiden äänityksiä aloitellaan tässä pikkuhiljaa ja jossain välissä kai laulujakin.”  Debbiellä on tarkoitus tehdä ainakin äänitykset omin voimin. Miksauksessa on harkinnassa ammattilaisen käyttäminen apuna. Debbien levy on siis tulossa. Ajankohdasta, levyn kestosta ja julkaistavien biisien määrästä ei vielä ole mitään tietoa.

M!ka

Murkun studiotarinaa:

"Eepeetä lähettiin tekee ja tuliki älpeen runko"

Ideahan oli vetästä semmonen 5-6 kaunista rallia nauhalle ja katella, josko siitä sais vaikka eepeen tynkää uloskin. Perjantaiksi Tampereelle taas ja treenit siihen, kevyttä kaljameininkiä ja riemua ilmassa välittömästi. Baarin kautta ravintolavaunuun ja kaula tanassa kohti Orivettä…

Villa Söderholm osoittautui paratiisiksi, vinyylikokoelma vakuutti jopa paatuneen iskelmäfanaatikon ja meininki oli Rento - idyllinen tila ruoskia rokkia raidalle! Jaska oli käväissyt jo viikkoa aikaisemmin pläjäyttämässä rumpuraitoja talteen, joten lauantai aamun krapulatkaristettiin armottomalla basson taltuttamisella. Herra Rickenbacker oli yhteistyökykyinen ja alun laahaamisen jälkeen narulle nasahtikin vajaa 10 virttä ja bonuksena julmettu vesirakkula etusormeen. Siihen seuraksi  "jotain kaljameininkiä tai ees mitään bissee?", erä rehellistä saunomista ja erinomaista seuraa, ei voinu valittaa. Varsin terhakka lauantai!

Sunnuntai, krapulanpoikasta (deja-vu?) kivittämään. Kaffeet ja teinimutanttiramokonnat korjaussarjaksi. Viitisen viisua nauhalle ja sitte piti huilata ja ihmetellä, että mikä ristus siinä on kun ei yhtää aharista!

Jälkimaku jykevä. Ja jykevä rytmisektio nytkytteli takatukkaansa ja ihmetteli tuotostensa kauneutta. Tyrmistyneisyys oli maistettavissa, soundimaailma ja biisit toimivat komiasti ja vielä "kengännauhabudjetilla"! Eepeetä lähettiin tekee ja tuliki älpeen runko, nauratti vaan - taas.

Murkku (Debbie)

Ramopunk-uutiset 23.5.06

Debbiellä valmiina levyllinen biisejä 

Debbie on saanut äänitettyä ja miksattua levyllisen biisejä. Julkaisua vaille valmiina on kuulemma 15 raikasta rallia. Levyä on siis mitä ilmeisimmin tulossa, mutta julkaisupäivä ei ole vielä tiedossa. "Mielestäni biisit ovat tosi hyviä jopa loistavia. Jotkut niistä onnistui yli odotusten, Miikan työ tämän levyn eteen on ollut vähintäänkin hatun noston arvoinen," kertoo Debbien Outi.