www.ramopunk.com

Blitzkrieg Boys

Blitzkrieg Boys-etusivu

Share |

Blitzkrieg Boys Kellarista huipulle 

-yhdessä kuvaussessiossa 1987

(Julkaistu 27.4.13)

"Kaikki neljä kuvaa ovat samasta sessiosta Tampereelta, varmaan vuodelta -87,  ellei peräti vuodelta -88  …ja kylmää oli ku perseessä. Hengitys ei sentää huuruillu", muistelee bändin laulaja Marty eli Marko Tienhaara ja kertoo lisää kuvaussessioista...

Autohallissa

"Tiukkaa haara-asentoo Ramojen malliin autohallissa joka ei ollukkaan täynnä Cadillacceja...Ja tänä päivänäkin kortti vaa yhellä...

Tosiaan vuodesta ei olla varmoja -'87 tai '88. Mutta oli cold as hell ja meidän piti kuitenkin Ramojen hengessä vetää t-paidat ja reikäfarkut linjaa. Kuvat otti Pekka Soini joka myöhemmin kunnostautui The Cretins bändin solistina Michel -nimellä. Hän vastasi bändikuviemme ottamisesta koko 80-luvun. Hän soitti myös pari keikkaa meidän toisena kitaristinamme. 

Sitä ei muista kuka keksi kuvausmiljööt. Tais olla yhteispäätöksiä tartu hetkeen -hengessä. Eli käveltiin ympäri Tamperetta ja otettiin foto siellä toinen täällä. Ikävä kyllä tuhosin sekopäissänä parin kuvasession negat ja kuvat tuolta ajalta ja yhden session materiaali tais jäädä Pekalle ja matkata Ranskaan, jossa hänen osotettaan ei tiedä kukaan.

No nauttikaatte/nauttikaamme näistä jäljelle jääneistä joiden säilymisestä käy kiittäminen Mikko Kivistä eli Mike Blitzkriegiä, ekaa basistiamme.

Ylös ja ulos

"Ylös ja ulos autotallista kohti uusia seikkailuja ja maailmanvalloitusta, heh. Gilillä eturivissä legendaarinen X-dreamsin Ramo-paita. Ei ihme että on muikea ilme."

90-luvulla olis ollu hyvä ku olis ollu joku arkistonhoitaja ku mulla oli hallussa kaikkee myöhemmässä katsannossa arvokasta tai ainakin mielenkiintosta bändiin liittyvää matskua, demoja ja kuvia, jotka psykoosien pyörteissä kadotin tai tuhosin.

No onneks psykoosit jäi 90-luvulle ku saatiin lääkitys kohilleen ja vielä tulee napit uskollisesti syötyäkin sillä suljettu osasto ei o mun käsitykseni hauskanpidosta vallankaan kesällä.

Tähyilyä huipulle

"Tampereen rautatieasema.Tähyilyä huipulle. Gilin kaulahuivi paljastaa että kylmää oli vaikka muut koittivatkin olla tarkenevinaan just fine t-paidoissaan."

Ja vielä että Pekka oli hyvä amatöörikuvaaja, eikä pyytäny mitään palkkiookaan. Eli meidän budjettiin just loistava. Ja tsekatkaa myös The Cretins. Ne teki suht hyvää matskua Ramojen  ja The Blitzkrieg Boysin hengessä.

Huipulla

"Tampereen rautatieasema. Ja eikä menny ku hetki ni oltiin huipulla katselemassa alas työläismuurahaisiin, heh..."

 

Kävijälaskuri