www.ramopunk.com

Blitzkrieg Boys

Blitzkrieg Boys-etusivu

Ramopunk-uutisten artikkeleita 20th anniversary album -levystä

 

20th anniversary album

Ramopunk-uutiset 9.10.06:

Blitzkrieg Boysilla levynjulkaisukeikka Converse-kerhossa

Blitzkrieg Boysin kokoelma levy 20th anniversary album julkaistaan Converse-kerhossa. Levy sisältää 35 biisiä, joista 31 ennen julkaisemattomia ja julkaistuistakin on levy-yhtiön tiedotteen mukaan "original mix, eli eri kuin millä aikoinaan LP on julkaistu".

Levyn bookletista löytyy biisien sanojen lisäksi Blitzkrieg Boysin tarina ja kannet on taiteillut Iskuryhmästä tuttu Tuuska. Levyn biisilista ja muuta tietoa löytyy Woimasoinnun nettisivuilta.

Hinnoittelussa on Woimasoinnulla sattunut varmaan pieni virhe, kun levy maksaa vain 10 euroa. Levy kannattanee ostaa pikaisesti, ennen kuin Woimasoinnun Hannu huomaa myyvänsä levyä liian halvalla.

Ramopunk-uutiset 8.12.06:

Blitzkrieg Boysin kokoelma arvio SUE:ssa

Mikko Metsola antoi joulukuun SUE:ssa Blitzkrieg Boysin 20th Anniversary Album –kokoelmalle 8/10 pistettä ja kuvaili levyä mm. näin: ”Hyviä kappaleita on useita, mutta keskinkertaisia turhan paljon. Pieninä paloina toimii kyllä hyvin.”  Uudemmat kappaleet vuodelta 2005 olivat hänen mielestä parhaasta päästä.

Punkin nykytilaa Metsola  kommentoi arvostelussaan näin: ”Blitzkrieg Boys, kuten moni muukin on jäänyt aivan liian vähälle huomiolle Suomen trendipunkkareiden pyörittämässä nättien  poikein/tyttöjen ja radioaaltoja hivelevien soundien huorausmaailmassa.”

 

Kävijälaskuri