www.ramopunk.com

General Demokrazee

General-etusivulle

    

Ramopunk-uutiset 30.11.09:

General Demokrazee sykähdyttää Äkäslompolossa

General Demokrazeen California Sun -biisistä tekemä cover-versio Äkäslompolo herätti huomiota Äkäslompolon paikallisissa asukkaissa ja Yllästunturin hiihtokeskuksen snoukkaajissa.

Viikko sitten keskiviikkona soi GD:n Juha Laukkasen puhelin ja Luoteis-Lappi -lehden toimittaja soitti ja kyseli Äkäslompolo -biisistä. "Oli kai löytänyt sen netistä ja eksynyt meidän Myspace-sivuille," Juha arvelee, "hauska juttu, eihän sitä koskaan tiedä, mutta toivottavasti juttu poikii keikan Äkäslompolon tunturihotellissa".

Jonna Niinikankaan kirjoittama General Demokrazee-aiheinen artikkeli julkaistiin Luoteis-Lappi -lehdessä bändin kuvan ja Äkäslompolo-kappaleen sanojen kera 26. marraskuuta.

Jonna Niinikangas, Luoteis-Lappi 26.11.09:

Äkäslompolo svengaa biisissä

Pääkaupunkiseudulta kotoisin oleva, parin vuoden ikäinen ramopunk-bändi General Demokrazee on julkaissut kappaleen, joka kertoo Äkäslompolosta.

- En ole kyllä käynyt kertaakaan Äkäslompolossa, bändin nokkamies, laulaja Juha Laukkanen sanoo.

Hän on käynyt kyllä Lapissa ja Muoniossakin pikkupoikana, mutta Äkäslompolo ei ole paikkana tuttu. Paikkakunnan nimi oli kuitenkin niin hauska ja lisäksi se svengaa!

Biisissä on hänen mukaansa sekä Lapin bailu-tunnelmaa että ironiaa, valoja ja varjoja. Biisi on tehty jo vuosi sitten, mutta sitä markkinoidaan vasta nyt samalla, kun bändi etsii julkaisijaa ensi vuonna julkaistavalle levylleen.

Mielellään tullaan Äkäslompoloon, jos vain saadaan keikka, Laukkanen sanoo.

Hän lupaa lähettää demon ja uskoo, että biisi saattaisi upota puolenyön aikaan Äkäshotellin discossa. Ehkäpä Juha Laukkanen ja General Demokrazee saavat piankin kutsun tunturikeskukseen esiintymään...

Laukkasen lisäksi yhtyeeseen kuuluu Raimo Kela (rummut), Kari Kuikka (basso) ja T. Seinola (kitara). Äkäslompolo –biisiä voi käydä kuuntelemassa netissä osoitteessa  www.myspace.com/generaldemokrazee.

 

Kävijälaskuri