www.ramopunk.com

Vandaalit -etusivulle

Mikko Kataja tuli aluksi Vandaaleihin tuuraajaksi:

Share |

Ramopunk-uutiset 27.5.12:

Ari Vandaali kesäkuuksi syrjään

Vandaalit etsii tuuraavaa rumpalia

Vandaalien rumpali Ari on kesäkuun ajan soittokyvytön murrettuaan kätensä tapaturmassa. Tilanteen tekee kireäksi se, että bändi on juuri aktivoitumassa kesäkuun keikoille Vaasan Pienet Festarit Preerialla -tapahtumaan 8.6. ja Kouvolan keikalle Rytmi-kattiin 16.6. Yhtye ei halua peruuttaa keikkoja, vaan etsii tätä kirjoitettaessa Arille tuuraajaa.

Ramopunk-uutiset 29.5.12:

Rehtori Mikko (kuva: Hartza).

Rehtori Mikko kesäkuussa Vandaali-rumpalina

Vandaalien rumpali Ari murrettua kätensä alkoi 27.5. tuuraavan rumpalin etsintä Vandaalien keikolle kesäkuussa ja tuuraavaksi rumpaliksi öytyi nopeasti Rehtoreiden rumpali Mikko Kataja.

"Puhelin soi sunnuntai-iltana. Häkli soitti. Suostuin oitis. Mietin, että totta kai pitää jeesata bändiä mäessä. Ja Reksit on vielä tovin telakalla joten ei synny päällekkäisyyksiä" Kertoo Mikko, "Jännityksellä odotan treenejä ja keikkoja. On se hurjaa soittaa moisten legendojen kanssa."

 "Mikko Van Dahl aloittaa harjoitukset jo keskiviikkoiltana 30.5", kertoo Häkli, eikä ihme, sillä Mikko keikkailee Vandaaleissa jo reilua viikkoa myöhemmin Vaasan Pienet Festarit Preerialla -tapahtumassa 8.6. Vaasan jälkeen Mikko suuntaa Vandaalien kanssa Kouvolan Rytmikattiin 16.6. "Kiireellä täytyy biisit omaksua joten tiukkaa tekee", miettii Mikko.

 

Kävijälaskuri