www.ramopunk.com

Vandaalit -etusivulle

Ensimmäinen miehistönvaihdos 32:een vuoteen:

(Julkaistu 11.6.12)

Share |

Ari Haapalainen.

Ari jätti Vandaalit - uudeksi rumpaliksi Mikko Kataja

”Sydän ei ollut enää mukana”

Vandaalit koki ensimmäisen miehistönvaihdoksen 32 vuoden jälkeen rumpali Ari Haapalaisen jäädessä bändistä pois. Hänen kesäkuiseksi kuviteltu soittotauko jääkin pysyväksi. 

"Arin ero ei ollut kauhea yllätys. On ollut nähtävissä, että kaverin ajatukset ovat jo jonkin aikaa olleet muualla", kommentoi bändin laulaja Vesa Häkli.

”Olen päättänyt lopettaa soittamisen”, kertoo bändistä vetäytyvä Ari, ”Suurin syy on, ettei mulla ole enää sydän mukana tossa touhussa. Iän myötä fysiikka on myös alkanut tulla vastaan.”

Alkujaan muutamalle keikalle Aria tuuraamaan värvätyn Rehtoreiden rumpali Mikko Katajan tuurauspesti muuttuikin nopeasti vakinaiseksi Vandaalirumpalin pestiksi: 

”Jätkät nyt siis tosiaan pyysivät mut täyspäiväiseksi jäseneksi. Suostuin heti. Odotan hyviä keikkoja, ja jos vaikka päästään tekemään vielä uuttakin materiaalia. Ja ens lauantaina Kouvolan Rytmikatissa. Nähdään siellä!”

”Oudolta tämä kyllä tuntuu, kun yksi pitkäaikaisimmista ystävistäni ei olekaan enää keikkabussissa”, miettii Häkli, mutta katse täytyy eteenpäin kääntää Vandaalien suhteen: ”Mikko on helvetin hyvä uusi Vandaali. Mukava ukko ja soittaa helvetin hyvin. Nyt on tulenjohto kunnossa.”

Vandaalius ei bändistä poisjäämisellä Arista katoa: ”Tulen aina olemaan sydämeltäni Vandaali ja voin autan bändiä jatkossa vaikkapa hommaamalla keikkoja, jos tietooni tulee jotain sopivia tilaisuuksia. Toivon Vandaaleille helvetin hyviä keikkoja Mikon kanssa.”

Tuore Vandaali Mikko.

Mikosta Vandaali Rehtori

Mikko ei ole jättämässä Rehtoreita Vandaalien takia. Toistaiseksi tauolla olevan Rehtorien aktivoituessa jatkaa Mikko edelleen myös Rehtoreiden rumpalina. ”Asia on sovittu yhtyeiden välillä herramiesmäisesti”, toteaa Häkli.

 

Kävijälaskuri