www.ramopunk.com

Vandaalit -etusivulle

35 vuotta ensimmäisestä keikasta...

Share |

Ramopunk-uutiset 17.12.12:

Vandaalit 2012.

Vandaaleilla tulossa juhlavuosi

Vandaaleilla tulee keväällä 2013 kuluneeksi 35 vuotta bändin ensimmäisestä keikasta.

Asiaa on tarkoitus juhlia pitkin vuotta eri tavoin. Vuoden alkajaisiksi Vandaalit tekevät uuden singlen ja videon, jotka julkaistaan yhtä aikaa kevättalven aikana. Suunnitteilla on myös mm. mahdollinen kokoelmalevy ja loppuvuodelle suuri juhlakeikka.

Ramopunk-uutiset 21.2.13:

Vandaalit singlen äänitykseen

35 vuotta ensimmäisestä keikasta... Keväällä 2013 saavuttaa Vandaalit moisen rajapyykin. Vandaalien ensimmäinen keikka oli Hyvinkään nuorisotalo Sillassa. Kukaan ei enää muista päivämäärää, eikä kuvamateriaalia ilmeisesti ole, mutta Häkli arvelee ajankohdaksi kesäkuuta 1978: "Muistelisin, että kesäloma oli jo alkanut".

Juhlavuoden kunniaksi bändillä on suunnitelmissa aikakin singleä, mahdollisesti mm. kokoelma-albumi.

Ramopunk-uutiset 22.3.13:

Tulossa Vandaalit-kokoelma

Levy-yhtiö AXR julkaisee myös kokoelma-cd:n Vandaalien 35-vuotista uraa juhlistaakseen. Kokoelma ilmestyy syksyllä. Sitä ennen bändiltä on tulossa vielä toinenkin single.

Ramopunk-uutiset 4.4.13:

Eteenpäin verissä päin...

Vandaalien ensimmäisestä keikasta on vierähtänyt tänä vuonna 35 vuotta. Bändi on ehtinyt levyttämään jo viidellä vuosikymmenellä ja sellainen reipas mustanpuhuva huumori on pysynyt mukana koko tuon pitkän taipaleen. Kelpaa siitä nuorempienkin ottaa mallia.  Sellaisia lukuja nuo ovat, ettei taida montaa punkbändiä Suomesta löytyä niitä täyttämään. Ei nyt kuitenkaan aleta puhua mistään instituutioista, kun ei se kuullosta oikeen punkilta, mutta Vandaalit on edelleen Vandaalit. Se on aika siistiä!

Mutsin nussiat meitä vainoaa

esteitä on tiellä

kaikki painostaa

maailma koittaa meitä opettaa

mieleen vaan ei tule lopettaa

Meillä on tehtävä

jostain ylhäältä

ollaan iskuryhmää

aivan umpi tyhmää...

(Vandaalit: Verissä päin) 

 

Kävijälaskuri