www.ramopunk.com

Vandaalit-etusivulle

Vandaaleilta single ja live-levy syksyllä -09

Ramopunk-uutiset 27.7.09:

Vandaaleilta single ja live-levy syksyllä

Vandaaleilta on tulossa elo-syyskuussa single, jossa on pari live-biisiä ja yksi kokonaan uusi studiobiisi. Syyskuussa julkaistaan sitten Vandaalien livealbumi Elävänä!.  Molemmat levyt julkaisee kansainvälisen Edel Recordsin omistama Edel Records Finland.  Levyt ilmestyvät rock-musiikkiin painottuvan Hyena Records -merkin alla. Live-levyn biisilista näyttää tältä:

Älä pilaa nuoruuttasi
Sporttipoika
Vain miljoonan dollarin tähden
Pakkopaita
Betonikolossit
Torakka
Verissäpäin
Muumiolaakson tarinoita
Eläinrääkkääjät
Palava kaatumatautinen
Omatunto
Hipinreuhake
I'm a Believer
Dallas WC
Itä-Euroopan lännenmies
Voima (se on mikä jyllää)
Nopee
Sporttipojan paluu
Etsin ja tuhoan
Commando
Namuja lapsille

Levyjen julkaisun jälkeen Vandaalit lähtevät tien päälle pääosin viikonloppuisin syys-marraskuussa ja näillä näkymin Vandaalit suuntaa uudelleen studioon seuraavan vuoden alussa.

Ramopunk-uutiset 30.7.09:

Vandaaleilta studio-levy ensi vuonna?

Vandaalit julkaisee uuden studio-biisin jo syksyllä tulevalla singlellä, mutta laajemmin uutta Vandaalit-tuotantoa on odotettavissa ensi vuonna, sillä bändi on tehnyt Edel Records Finlandin kanssa alustavan sopimuksen myös ensi vuonna tehtävästä uudesta studioalbumista.

Ramopunk-uutiset 29.8.09:

Vandaalit kävi studiossa

Vandaalit kävi 29.8.09 studiossa äänittämässä ensimmäisen uuden biisinsä tällä vuosikymmenellä. Äänitetty biisi on nimeltään Sattuu ja se on tarkoitus julkaista singlenä tänä syksynä.

Ramopunk-uutiset 4.9.09:

Vandaaleilta uutta äänitettä 15 vuoden tauon jälkeen:

Single syyskuussa ja live-levy lokakuussa

Vandaalien ensimmäinen uusi julkaisu 15 vuoteen näkee päivän valon 11.9. jolloin se tulee digitaaliseen jakeluun. Fyysistä cd-singleä bändi myy itse keikoilla ja mahdollisesti nettisivuillaan, jotka kärsivät tällä hetkellä teknisistä ongelmista.

Uusi single pitää sisällään Voima ja Palava kaatumatautinen kappaleet lokakuussa ilmestyvältä livealbumilta, sekä yhden aivan uuden studioäänitteen Sattuu.

Livealbumi Elävänä! julkaistaan 21. lokakuuta. Samana iltana Vandaalit esiintyy Helsingissä, keikkapaikkana on Dante's Highlight osoitteessa Fredrikinkatu 42.

Ramopunk-uutiset 11.9.09:

Vandaalien uusi single julkaistaan tänään

Vandaalien uusi Sattuu biisi kuulostaa... ihan Vandaaleilta, heti alusta lähtien. Bändi näyttäisi jatkavan pienellä lisänopeudella siitä, mihin Psykoakatemia-levyllä jäi. Sopivan nopea ja mukavan räväkkää soittoa minun makuun. Tekstissä taidetaan olla ainakin osin noissa Kliden sydänkohtauksen tunnelmissa. Ainakin mielleyhtymä siihen on vahva. Äijille sattuu ja tapahtuu ja silloin sattuu, sattuu...

Kyllä tämä ihan mukavasti nostaa odotuksia Vandaalien tulevalle studio-levylle.

Ramopunk-uutiset 14.9.09:

Al-Qaida iski?

Vandaalien singlen julkaisu viivästyi

Vandaalien Sattuu-singlen julkaisu viivästyi. Levy piti julkaista WTC-iskun vuosipäivänä 11/9, mutta vieläkään ei singleä pääse mistään kuulemaan. Häkli syyttää tilanteesta terroristijärjestö Al-Qaidaa.

Ramopunk-uutiset 15.10.09:

Vandaalien levynjulkaisu siirtyy marraskuulle

Vandaalien Elävänä! -levyn julkaisu ja samalla levynjulkaisukeikka on siirretty ensiviikolta uuteen ajankohtaan ja se on 11. marraskuuta, paikka pysyy samana eli Dante´s Highlight.

Ramopunk-uutiset 14.11.09:

Vandaaleja elävänä (kuva: Hemmo).

Keikkaraporteissa:

Vandaalien levynjulkaisukeikka

Vandaalien Elävänä! -albumi julkaistiin 11.11.09 ja bändi esiintyy sen vuoksi elävänä Dante's Highlightissa Helsingissä. Keikkaraporteissa on nyt tarjolla Hartzan keikkaraporttia somistettuna Jani "Hemmo" Kääriäisen ottamilla valokuvilla. Käykääpä Ramopunkit keikoilla osiossa täällä.  

Hemmon kuvia Keski-Uusimaan sivuilla

Hemmo kävi kuvaamassa Vandaalien keikkaa. Hemmon kommentteja ja kuvia on esillä Keski-Uusimaan sivuilla, käykääpä katsomassa täältä

Hartzan albumissa lisää kuvia

Hartzan kuva-albumista löytyy valkokuvia Vandaalien levynjulkkareista. Käykääpä katsomassa täältä.

Livepätkiä youtubessa

Hartzalla on työn alla Vandaalien levyjulkkarikeikan videotaltiointien siirto Youtubeen. Nyt tarjolla on jo Torakka. Käykääpä katsomassa täältä.

Vandaalit Elävänä! -levyn kansi.

 

Kävijälaskuri