www.ramopunk.com

Pojat etusivu   Luonteri Surf  etusivu

Share |

Helsinki-Turku-Tampere-Pori:

Luonteri Surf ja Pojat klassikkolevykeikoilla

Luonteri Surf ja Pojat maaliskuussa 2013 neljällä klassikkoalbumi -keikalla. Keikkasettinä molemmilla bändeillä klassikoiksi muodostuneet ensimmäiset pitkäsoittonsa. Kiertue etenee näin:

22.3. Tavastia Helsinki

28.3. Klubi Turku, 

29.3. Klubi Tampere

30.3. Monttu Pori

Sue 3/2013

Tuoretta Poikien tuontantoa ja äskettäin julkaistuja Pojat klassikkoja.

Pojilta klassikoita, studioliveä ja uutta materiaalia

Samaan tohinaan Klassikkolevy-keikkojen kanssa Pojilta on julkaistu Klassikot-kokoelma ja uusi julkaisuviikolla listoille noussut Toimintaa & sankareita -studiolevy, jonka lisukkeena on levyn äänitysajankohdan keikkasetti studiolivenä...

Lisää tietoa Toimintaa & sankareita -levystä löytyy Ramopunk.comin Pojat-osiosta täältä ja Klassikot-kokoelmasta täältä.

Siisti fiilis Pojat-yhtyeen puolesta! 

Siisti fiilis Poikien puolesta! Bändi nousi listoille aika helvetin pitkän tauon jälkeen. Siihen päälle klassikkokokoelmaa ja punk-klassikkolevy-keikkaa. Sekin on hienoa, että bändi on jaksanut puurtaa läpi ne huonotkin vuodet …ja huonoimmat, erityisesti 2000-luvun alussa, kun koko ”juttu” oli lähes kuollut. Mukava kun bändi pääsee ottamaan vastaan vähän sitä respectiäkin. Olisi bändi ja Miika Söderholm sen jo aikaisemminkin ansainnut. Meitsin mielestä ainakin! Pojat onkin minulle yksi niistä ” band on my life” -yhtyeistä. Onnittelut Pojille ja Miikalle …ja kiitokset näistä vuosista ja levyistä. Toivottavasti molempia tulee vielä runsaasti lisää.

M!ka / Ramopunk.com

Ramopunk-uutiset 4.1.13:

Klassikkoalbumit livenä:

Luonteri Surf ja Pojat neljän keikan kiertueelle

Luonteri Surf ja Pojat tekevät maaliskuussa neljä yhteiskeikkaa 22.3. Tavastialla Helsingissä, 28.3. Klubilla Turussa, 29.3. Klubilla Tampereella ja Porin Montussa 30.3.

Keikat ovat jatkoa klassikkoalbumi-keikoille, joita ovat aikaisemmin tehneet mm. Pelle Miljoona ja Lama. Keikat järjestään Stupido-Joose, joka on nykyään myös Pojat-yhtyeen keikkamyyjä.

Keikoilla molemmat bändit soittavat jonkun levynsä alusta loppuun. Pojat soittavat vuonna 1990 julkaistun ensimmäisen pitkäsoittonsa. Bändin kokoonpano on nykyinen vahvistettuna Mikko Holmströmillä toisessa kitarassa. 

Luonteri Surfilla on niin ikään soittolistanaan ensimmäinen pitkäsoitto, Kato vuodelta 1988.

Ramopunk-uutiset 5.2.13:

Klassikko albumikeikat nyt virallisillakin sivuilla

Poikien ja Luonteri Surfin klassikkoambumikeikat näkyvät nyt myös klassikkoalbumikeikkojen virallisilla nettisivuilla täällä. Sieltä selvisi myös, että Luonteri Surf on mukana myös Porin keikalla.

Ramopunk-uutiset 18.1.13:

Poikien ja Luonteri Surfin keikka 

On The Rockissa uutisankka

Ramopunk-uutiset sai joku päivä sitten vinkin, että Pojat ja Luonteri Surf keikkailevat 31. maaliskuuta Kumikameli ja Kosmikudin kanssa On The Rocksissa Helsingissä. Miika Söderholmille lähti samantien kysely, että liittyykö keikka Poikien ja Luonteri Surfin yhteisiin "klassikkoalbumi -keikkoihin" maaliskuussa. 

Miika ei ollut On the Rockin keikoista kuullutkaan, vaikka keikka näkyi jo On The Rocksin nettisivuilla. "Se on pelkkä uutisankka. Taitaa olla Pojat ja Luonterit niin hottiskamaa tänä päivänä, että ihan maankuulut ohjelmatoimistot yrittää salaa myydä meille keikkoja mihin sattuu", hymähtää Miika, "Olin yhteydessä siihen mestaan ja ilmoitin ettemme todellakaan ole siellä keikalla silloin. Ehkä joku toinen kerta sitten."

Ramopunk-uutiset 20.3.13:

Pojilta uusi paita

Pojilla on uuden Toimintaa & Sankareita -levyn kunniaksi on saatavilla myös uusia paitoja, jossa on uuden levyn kannesta tuttu bändin rumpali Kaiden suunnittelema uusi Pojat-logo. Hintaa moniväripainatuksella tehdyllä paidalla on 20 euroa + postikulut, jos postitse paidan tilaa. Tilauksia voi lähettää osoitteeseen info(at)torpedotuotanto.fi. Paitaa on luonnollisesti myynnissä myös Poikien keikoilla klassikkolevy-keikoista lähtien.

Ramopunk-uutiset 5.4.13:

"Kyllä tää henki elää vielä sata vuotta tai jotain..."

Nettihaastattelussa Luonteri Surf ja Pojat

Laajasalon opiston crossmediatoimittajaopiskelijoiden (2012-2013) nettitv –ohjelma Musarysässä haastateltiin Luonteri Surfin Martti Ripaojaa ja Poikien Miika Söderholmia Klassikkolevykiertueen keikalla Tavastialla 22. maaliskuuta. Haastattelu on julkaistu 29. maaliskuuta. Käykääpä katsomassa haastattelu Youtubessa täällä.

Kävijälaskuri