Pojat etusivu

Ramopunk-uutiset 11.8.08

Pojat Rocket Recordsille

Pojat -yhtye on tehnyt levytyssopimuksen Rocket Recordsin kanssa. "Jos kaikki menee putkeen, helmikuussa pukkaa levyä, kertoo Miika Söderholm. Muista Rocket Recordsin artisteista mainitsemisen arvoisia ovat ainakin Kari Peitsamo ja Kimmo Liskomäen Pitkät Kalsarit.

Ramopunk-uutiset 27.11.08

Pojat studioon tammikuussa

Rocket Recordsin kanssa levytyssopimuksen alkusyksystä tehnyt Pojat lähtee tammikuussa viikolla 4 studioon tekemään uutta pitkäsoittoa. Äänitys tapahtuu Sundi Coop -studiossa Savonlinnassa ja äänittäjänä toimii Tuomo Valtonen

"Biisit on pääosin valmiina, pari on vielä työn alla. Saatanan Sheena ja Danny Seis olis tarkoitus äänittää uudelleen levylle ja sitten on tietysti se pakollinen Dr. Feelgood -coveri. Muut on uutta originaalimatskua", kertoo Miika Söderholm tulevan levyn biiseistä, "semmonen 12-13 biisiä levylle suurin piirtein tulee."

Levynjulkaisukeikka Ramopunk.com 7v -bileissä

Levy on kaavailtu julkaistavaksi keskiviikkona 4. maaliskuuta ja levynjulkaisukeikka tulee olemaan saman viikon lopulla Ramopunk.com 7v -bileissä. Lisätietoa bileistä löytyy täältä.

Ramopunk-uutiset 30.11.08

Miika Hartza’s Birthday Bash -bileissä Lahdessa 29.11.08 (kuva: M!ka).

"Ramopunk-vieraskirjassa nimimerkki Veikka veikkasi oikein, että "Siitäs sait" olisi oiva käännösnimi "She does it right" -biisille."

-Miika-

Poikien levylle Dr. Feelgoodia

Miikan mainittua Ramopunk-uutisissa, että ensi maaliskuussa julkaistavalle Pojat -levylle on tulossa Dr. Feelgood -cover, heräsi heti arvailuja ja kysymyksiä, mikä kappale on kyseessä. Uteluihin Miika totesi, että "jos mä kerron, niin sitten joku kuitenkin laittaa sen tiedon internettiin." Pojat-yhtye päätyi kuitenkin tekemään asiasta tarkkaan harkitun tiedotteen...

Pojat -yhtye tiedottaa:

"Jääköön biisi toistaiseksi paljastamatta"

Tarkoituksenamme on levyttää yksi Dr. Feelgood -kappale tulevalle levyllemme, mutta koska emme ole vielä saaneet tekstille käännöslupaa, jääköön toistaiseksi paljastamatta, mikä biisi on kyseessä.

Sinällään tuo Back in the night on kiva slidekitaralla ryyditetty r&b -pläjäys ja poikkeaa tyylillisesti totutusta Pojatsoundista. Hekon kynäilemä näppärä suomenkielinen teksti Yö-yhtye ei millään muotoa mollaa tätä kuuluisaa molliorkesteria, vaan on hauskalla tavalla toteava.

Mutta ei tästä vielä tämän enempää. Muuten tieto leviää internettiin, eikä sitä sitten enää saa sieltä pois hohtimillakaan.

 

Kävijälaskuri