M!kan RamoPunk-sivut

NE LUUMÄET LEHDISSÄ

Artikkeleita vuodesta 2000 eteenpäin

Takaisin Artikkeleita vuodesta 2000 eteenpäin sisällysluetteloon

Takaisin NE LUUMÄET-LEHDISSÄ etusivulle

Etelä-Suomen Sanomien Jouluextra-lehti joulukuu 2005

Ah lahjojen ihanuutta…

Aina ei joulupaketista kuoriudu suklaarasioita tai villahousuja ja vaikka kuoriutuisi, nekään eivät aina ole harmittomia. Toisinaan paketista myös paljastuu jotain, mitä ei ihan heti esittelisi sukulaisille. Jos sinulla on ollut ongelmia joululahjojen valinnan tai saamisen kanssa, lohdutuksen sanoina: Ei ole helppoa muillakaan.

Alkuperäisessä Etelä-Suomen Sanomien artikkelissa on mukana puolenkymmentä muutakin kertojaa, mutta tässä yhteydessä julkaistaan vain Joey Luumäen osuus:

"Kauan sitten, teini-iän loppupuolella, olin pikkuisen huonoissa väleissä äitini kanssa. hän ei tainnut oikein tykätä vaate-, hius-, ja musiikkityylistäni ja minä en tykännyt hänen kommenteistaan. 

Sinä vuonna oli ollut kova elintarvikekohu: Ma Ling –herkkusienisäilykkeistä oli löytynyt myrkkyä (viallinen tölkkierä tai jotain). Annoin sitten äidilleni joululahjaksi tölkillisen viipaloituja Ma Ling –herkkusieniä. Mutsi ei sanonut mitään ja isä kysyi: Miten sinä nyt tuollaista? Joulutunnelma oli jotensakin jähmeä. Näin vanhemmiten nolottaa.”

Joey Luumäki, senioripunkkari

Takaisin Artikkeleita vuodesta 2000 eteenpäin sisällysluetteloon

Takaisin NE LUUMÄET-LEHDISSÄ etusivulle