www.ramopunk.com

Joey Luumäki

Takaisin Joey Luumäki-etusivulle

Ei bändissä Luumäkien jälkeen...

"Syksyllä 2008 hän perusti Joey Luumäki & Tappajatomaatit yhtyeen, jossa hän toimii ensimmäistä kertaa bändin kanssa Ne Luumäet -yhtyeen ulkopuolella"

M!ka

 Joey kommentoi weppimasterin väitettä bändien kanssa toimimisesta

No joo, onhan se näin jos ei lasketa Haponkestävät -puulaakiyhtyettä, eikä julkisestikin esiintynyttä TBD:tä. Molemmat olivat niin sanottuja cover-yhtyeitä, veivattiin muun muassa 50-luvun biisejä ja CCR:ää.

Haponkestävät oli Karhulan Valimon rock-yhtye, jossa lauloin ja soitin komppikitaraa. Keikkoja oli vuosittain kaksi, valimon kesäjuhlissa ja pikkujouluissa.

TBD eli to be defined, firman musakerhon bändi, jossa lauloin, ei koskaan ehtinyt saada oikeaa nimeä. Ehdittiin kuitenkin oikein julkiselle keikalle Vuohijärven Känkkäränkkään. Tokalla keikalla oltiin Nokian sisäisissä bileissä ja saatiin niin iso liksa, 1200€, että basisti karkasi Brasiliaan. TBD:ssä soitti myös Bullshit Brothersista tuttu Eikka, joka taas muutti Saksaan. Mietittiin vielä, että miten motivoiduttais, ja saatiinkin hyvä idea soittaa vaan Elviksen biisejä Motörheadiksi. En vaan projektikiireissä oikein jaksanut ryhtyä. Eräällä tavalla siitä bändistä syntyi Jontun ja Dallen kautta sittemmin Sadomasonics ja Nixonix.

Joey Luumäki

 

Kävijälaskuri