www.ramopunk.com

Ramopunk-uutisia   Ramopunk-linkkejä  Vieraskirja

Ne Luumäet

Ne Luumäet etusivulle

 

Kotiteollisuus (kuva: Mika Vuoto).

Ramopunk-uutiset 21.7.08:

Kotiteollisuus coveroi Luumäkiä

Kotiteollisuus julkaisi 13.8.08 Sotakoira -nimisen cover-levyn, jossa on mukana myös Ne Luumäet-yhtyeen Onnellinen perhe. "Se on niin vitun hyvä biisi" perustelee Hynynen sitä, miksi yhtye päätyi juuri tuohon kappaleeseen.

Mikä sitten on bändin jäsenten suhde Luumäkiin ja muuhun ramopunkkiin, siitä Hynynen kertoo Ramopunk-uutisille näin:

"Ensinnäkin, kukaan meistä ei pidä Ramoneksesta. Asenne oli toki hieno, vaikutus punkin syntyyn kiistaton, mutta biisit aika heikkoja. Mutta miulle ja Hongistolle kolahti Ne Luumäkien Verta ja luita -levy aikoinaan ihan saatanan kovaa. Sen jälkeen tuli hommattua myöhemmätkin Luumäki -levyt, (eka jäi ostamatta niiden Ramones -covereiden takia, nyttemmin olen hankkinut senkin ja paskahan se on), samoin kuin Luonteri Surfit ja Poikien ensimmäinen, joka oli saatanan kova levy myös. 

Niitä tuli hinkattua tuossa 80-90-lukujen taitteessa kovasti ja kai se jälkensä jätti. Ainakin blokkasimme Luumäkien levyjen kansista nimen Mikko Karmila, joka on tuottanut levymme melkein alusta saakka. 

Mainittakoon vielä, että Sinkkonen joutui perehtymään Luumäkiin ensimmäistä kertaa kunnolla tämän cover-projektin myötä ja viehättyi bändin rumpalin työskentelyyn erityisen paljon. "Törkeen hieno asenne, jätkällä on vain yksi rumpufilli koko biisissä!" Sinkkonen teki saman ja juuri samaan paikkaan."

(Ramopunk-uutiset 21.7.08)

 

Kävijälaskuri