www.ramopunk.com

Ramopunk-uutisia   Vieraskirja

Ne Luumäet

Takaisin Ne Luumäet -etusivulle

Share |

Viiksi-Heko & Viiksi-Finski

Tunnetun viiksien vastustajan menneisyydestä on löytynyt epäilyttävää kuvamateriaalia, joka saattaa epäilyksen alaiseksi koko hänen pitkän uransa viiksien vastustajana...

Sisällysluettelo:

Salattu kuva vuoti internetiin!

Kuvaaja löydetty - todistaa aitouden!

Kovaa peliä Rehtorien kansliassa

Viiksiskandaali paisuu:Viiksi-Finski!

Liittyykö tämä Ne Luumäkiseen viiksi-skandaaliin: Suomen rajatietotoimiston tiedote

Nyt puhuu Heko: olen vainottu!

 Ne Viikset -skandaali Ramopunk-uutissa - Lööppikooste 5.-17.2.13

Tunnetun ramopunkkarin synkkä menneisyys paljastumassa (5.2.13)

Synkkä menneisyys paljastumassa: Viiksi-Heko! (8.2.13)

Uusi käänne viiksiskandaalissa: Rehtori Heko sairauslomalla! (9.2.13)

Kovaa peliä Rehtorien kansliassa (10.2.13)

Viiksi-skandaali paisuu: Viiksi-Finski! (10.2.13)

Suomen rajatietotoimiston tiedote (11.2.13)

Viiksigate: Heko tavoitettu (13.2.13)

Tulossa: Nyt puhuu Heko! (16.2.13)

Nyt puhuu Heko: Olen vainottu! (17.2.13)

Hekon viiksityyli vuodelta 1987

Salattu kuva vuoti internetiin!

Rehtori Hekona nykyään tunnettu Heko Luumäen synkkä ja vaiettu salaisuus paljastui tämän aikanaan sensuroidun kuvan vuodettua Facebookiin:

Kuvassa  Viiksi-Heko (keskellä) seurassaan Widowsin kitaristi Kelloggs Bollocks ja Kaide Luumäki.

Onko hän koko pitkän julkisen uransa ajan pyrkinyt vain peittelemään synkkää menneisyyttään? Pystyykö selittämään nyt paljatuneen synkän todellisuuden menneisyydestä? Onko hän salakäyttäjä edelleen?

Skandaali laajeni dramaattisesti, kun myös Finski paljastui viiksiin sekaantujaksi...

*  *  *

Kuvaaja löydetty - todistaa aitouden!

Kuvaajaksi on 6.2.2013 paljastunut Jarmo Perälä, joka todistaa kuva aitouden ja muistaa myös kuvaushetken hyvin tarkkaan. "Kuvauspäivä on ollut lauantai 5. syyskuuta 1987. Mentiin nimittäin Readingiin nimenomaan sunnuntaiksi 30.8., koska Filppulan Jaska ja minä tehtiin Iltalehteen juttu Alice Cooperin festarikeikasta. Sitten hilluttiin Lontoossa viikko, ja me ollaan tultu suoraan lentokentältä Stagelle pröystäilemään. Mä olen sit valottanut jäljelle jääneet ruudut Stagella. Kuvaustilanteesta ei nyt niin kauhean erikoista sanottavaa ole. Ollaan kaikki frendejä. Backstage Clubi oli tuohon aikaan meidän kaikkien "toinen olohuone", jossa tavattiin kavereita useita kertoja viikossa. Eli normimeininkiä Stagella", kertoo kuvan ottanut Jarmo Perälä, muttei halua ottaa kantaa viiksiskandaaliin.

*  *  *

"Kuva on aito ja esittää kolmea suomalaista muusikkoa, 

joista yhdellä näyttäisi olevan viikset"

Jarmo Perälä Ramopunk-vieraskirjassa 9.2.2013

*  *  *

Kovaa peliä Rehtorien kansliassa

Netin keskustelupalstoilla on spekuloitu Viiksi-Heko -kuvaa monelta eri kantilta. Sen aitoutta on epäilty, viiksiä pelkiksi varjoiksi, Hekoa on epäilty viiksien viihdekäyttäjäksi...

Rehtori Hekoa ei edelleenkään ole tavoitettu, mutta samaan aikaa Rehtorien Kanslia on ryhtynyt toimiin...  Näin kertoo kohutun kuvan ottanut  Jarmo Perälä (Ramopunk-vieraskirjassa 9.2.2013): "Rehtoreiden Kansliasta otettiin yhteyttä ja uhkailtiin oikeujutulla ns. Viiksi-Heko -skandaaliin liittyen. Aikoja sitten - hyvässä uskossa ja pyyteettömästi - ottamastani valokuvasta on noussut kansainvälinen kohu. Mielestäni tämä on kohtuutonta ja lakimieheni harkitsee jatkotoimenpiteitä.
En edelleenkään ota kantaa kuvassa mahdollisesti esiintyvien viiksien puolesta tai niiden olemassaoloa vastaan, mutta painotan sitä, ja voin vastata asiasta valaehtoisesti, että kuva on aito ja esittää kolmea suomalaista muusikkoa, joista yhdellä näyttäisi olevan viikset. Toisaalta, lakimieheni suosittelee lisäämään, että kassakaapistani löytyy lisää ennen julkaisematonta (lue raskauttavaa) materiaalia viiksivyyhden tiimoilta, jolla saattaa olla epäsuorasti laajempaa merkitystä Viiksi-Hekon arvoituksen selvittämisessä.

*  *  *

Finskin viiksityyli 1980-luvun lopulta.

Viiksiskandaali paisuu:

Viiksi-Finski!

Ne Luumäet-yhtyeen jäseniin liitetty viiksi-skandaali laajeni dramaattisesti, kun myös Finski paljastui viiksiin sekaantujaksi Jarmo Perälän kaiveltua kassakaapistaan lisää arkaluontoista kuvamateriaalia. 

Näin Jarmo Perälä perustelee uuden raskauttavan kuvan tuomista julkisuuteen: 

"Syytösten ja syytteiden ristitulessa ei jäänyt muuta vaihtoehtoa, kuin raottaa kassakaappini ovea. Tässä on uusi todiste siitä, että näihin päiviin asti tabuna pidetty viiksien käyttö Ne Luumäet -yhtyeen piirissä on ollut huomattavasti luultua yleisempää. Tämä ruutu on valotettu samoihin aikoihin kuin kuva ns. Viiksi-Hekosta, siis 1980-luvun lopulla. Kuvassa esiintyvä, selkeästi viiksekäs mies on tuohon aikaan vielä bändin roudarina ja autokuskina toiminut Finski." 

Viiksi-Finski 80-luvun loppupuolelta. Kuvauspaikka on Helsingissä Bulevardin ja Erottajan kulmassa sijainnut hampurilaisbaari Clock. Kuvassa näkyvä viiksetön nuori nainen ei tiettävästi liity mitenkään paljastuneisiin viiksiin sekaantumisiin.

Ne Luumäkien viiksien käyttöä sivusta seuranneella Jarmo Perälällä on myös teorioita siitä miten Finskin viiksien käyttö on voinut olla yhteydessä Hekon viiksien käyttöön: 

"Herää kysymys, onko nuoruudessaan Ruotsissa asunut ja sieltä vaikutteita imenyt Finski toiminut trendsetterinä Viiksi-Hekolle (sikäli kuin Hekon selluloidille tallentuneet viikset ovat aidot, kuten hallusani oleva, edelleen julkaisematon lisäaineisto antaa ymmärtää).

Vai onko Finski omaksunut faneilta salassa pidetyn, lähes kansanliikkeeksi paisuneen viiksimanian (ja huom! takatukkavillityksen) silloiselta työnantajaltaan? Vai olisiko kyseessä työnantajan määräys?"

Kuvan perusteella on joka tapauksessa on kiistatonta, että viiksien lisäksi itselleen kituliaan pukinparran kasvattaneen Finskin yhteydessä voidaan puhua jo viiksien seka- tai ongelmakäytöstä.

*  *  *

"Mr. Bonehill" ja "The Finn"?

Liittyykö tämä Ne Luumäkiseen viiksi-skandaaliin?

Suomen rajatietotoimiston tiedote

Ramopunk.com sai aamulla 11.2.13 tiedotteen varsin yllättävältä taholta, Suomen rajatietotoimistolta:

SRTT-Tiedote 11.2.2013:

Suomi mukana salaisessa kansainvälisessä iskujoukossa 1987!

Kuuluisan ns. Tiitisen listan välistä on löytynyt asiakirja, joka paljastaa Suomen osallistuneen kansainvälisten nopean toiminnan joukkojen huippusalaiseen toimintaan 1980-luvulla. Tässä CIA:n Suomen ulko- ja puolustuministeriölle toimittaman raportin mielenkiintoisin kohta:

"We can confirm, that sometime between 4.-6.9.1987 The International Fast Action Team, attacked Mr. Gaddafi's mansion in the village of Harun el Pullah. The Team successfully shaved Gaddafi (and some family members) and escaped in a helicopter, sprinkling the facial hair over the Dead Sea. The two Finnish members of the Team go under the code names Mr. Bonehill and The Finn."  Pääministeri pitää tiedotustilaisudeen asiasta jo tänään.

Vahvistamattoman tiedon mukaan kuvassa on IFA-teamin jäseniä Libyan aavikolla  syyskuussa 1987. Kuvan aitoutta ei ole voitu todistaa, eikä siinä näkyviä henkilöitä ole tunnistettu.

Miten tämä liittyy mihinkään?

Selvittääkö tämä jotain Viiksi-Hekoon ja Viiksi-Finskiin liittyvää? Tiedotteen ilmestymisajankohta viittaa siihen ja lisäksi koodinimien Mr. Bonehill and The Finn, "Herra Luumäki" ja "Se Suomalainen" voidaan tulkita viittaavan viiksiveikoiksi paljastuneisiin Heko Luumäkeen ja Finski Suomalaiseen.

*  *  *

 

Nyt puhuu Heko: Olen vainottu!

[Nykypolitiikan sanakirja: Ajojahti/vainoaminen = poliitikoiden synonyymi ilmaisulle "minun toimiani tutkitaan"]

(Julkaistu 17.2.2013)

Nyt puhuu Heko "Viiksi-Heko" Luumäki. Totuus koko viiksiskandaalista on nyt käsillä!

Heko kiistää jotain, tunnustaa jotain, on pahoillaan ja puhuu anteeksi pyytämisestä. Kysymykseen onko nyt puhuttu totta, Heko vastaa jämäkästi ja suoraselkäisesti "Totta, kai!"

Vaikka tapaus on järkytys Luumäki-faneille, täytyy sanoa, että totuus ollee myös helpotus, sillä taustalla ei olekaan mikään hiihtoliittomainen petollinen organisaatio, vaan yksittäisten ihmisten yksittäisiä horjahduksia elämän varjopuolelle...

Haloo! Onko Heko puhelimessa?

Heko: Nyt en voi kauaa puhua... mutta ajojahtihan tässä on kyseessä. Miestä grillataan hiljaisella tulella. Kyllä taas nahkurin orsilla tavataan!

  Ollaan siis nopeita. Heko siellä eikös niin? Ramopunk.comin toimituksesta päivää!

- Joo...aika huonosti kuuluu... salaus päällä...  

"Henkilökohtainen ratkaisu ja yksittäistapaus"

Mistä tässä kaikessa on kyse? Nyt on noussut hässäkkää sinun ja Finskin viiksittelyistä villillä 80-luvulla, vaikka Ne Luumäet -yhtye ja vahvasti myös sinun persoona on yhdistetty viiksien vastaiseen kamppailuun! 

Miten voisit selvittää asian parhain päin, etteivät lukuisat teihin uskoneet ja teitä esikuvinaan ja itsensä viiksettömänä pitäneet fanit joutuisi karkeasti pettymään?

-Toi alko jo armeijassa toi rekrytointi tohon iskujoukkoon... Mut siis ihan ekana rehdin Lapin jätkän sana: yksin olin asialla. Finski on puhdas. Ja ketään muita, esim. Luumäistä EI ollut tässä mukana.

Turha siis kysellä näistä vaikka Paavo M Katajalta.

"Pitikin se kameran sitten olla siellä..."

Paitsi, että Finski kärähti jo... 

Rehdin Lapin jätkän sana, ei oikein pure muutenkaan Helsingin sateellittikaupungin kasvatin suusta. 

Vieläkö muitakin esim. Luumäistä tulee kärähtämään? Oletteko käyttäneet Finskin kanssa viiksiä säännöllisesti aina 80-luvulta saakka?

-Nyt ei lähdetä lokaamaan Mäkiä yhtään!

Tässä on henkilökohtainen ratkaisu takana ja yksittäistapaus. Parhaansa sitä tekee isänmaan parturina ja heti kyllä räksytys alkaa, kun yksi onneton kuva löytyy.

"Mr. Bonehill" ja "The Finn"

"Viiksivahaa sai basaarista helpommin kuin kahvia!"

Kansainvälisten viiksijoukkojen "The International Fast Action Teamin amerikkalaisjäsenten viiksisiivet. Suomalaisjäsenten viiksisiipiä ei ole onnistuttu kuvaamaan.

(Lähde: Suomen RajaTietoToimisto).

"Niin, no me salakuljetettiin ne viikset sitte Suomeen"

Onko Suomen Hiihtoliitto sekaantunut asiaan?

Ei ole. Todellakaan. Yhtään. Ihan vaan minä. Me. Muita ei!

No hyvä, silloin on helpompi uskoa annettuihin faktoihin.

Mitä nämä iskujoukko-tarinat ovat? Onko niissä jotain perää? Onko kyseessä joku viiksiveikkojen salaseura?

-Mehän oltiin 3 viikkoa Harun el Pullahissa! Sulauduttiin paikallisväestöön. Siinä oltiin niin partaveitsen terällä - koko ajan piti hivellä niitä viiksiä, puhua niistä...viiksivahaa sai basaarista helpommin kuin kahvia!

Iskun jälkeen oli käsky ajaa ne, mutta me...tai minähän se olin... Niin, no me salakuljetettiin ne viikset sitte Suomeen. Ja heti piti mennä vähän näyttämään suuren maailman mallia Backstagelle. Pitikin se kameran sitten olla siellä...

Sehän päättyi aika karusti se yö...oltiin Matti Eskon ja Kari Tapion kanssa jatkoilla ja Matti veti aika paljon viiksee sieraimeen ja meni ihan siniseksi.

Mä lopetin siihen paikkaan.

Mikä sinun ja Finskin rooli oli tuossa “iskujoukossa”?

-Mä olin Hot Towel 2 ja Finski oli Foam 1. Ne oli britit, jotka ajeli sitten niitä viiksiä. Vielä jos olis pari vuotta pysytty mukana, niin olis päästy ajamaan.

"Olen syvästi pahoillani siitä, että niin moni läheinen on

kommentoinut tätä jupakkaa

Kansainvälisten viiksijoukkojen " The International Fast Action Teamin Libyan retkikunnan jäseniä. Mr. Bonehill "Hot Towel 2" kolmas toinen rivi vasemmalta ja The Finn "Foam 1" neljäs rivi toinen vasemmalta.

(Lähde: Suomen RajaTietoToimisto).

"Myönnän nöyrimmin, että olen anteeksipyynnön

velkaa Suomen kansalta"

Vahvistamattoman tiedon mukaan kuvassa on IFA-teamin jäseniä Libyan aavikolla  syyskuussa 1987. Kuvan aitoutta ei ole voitu todistaa, eikä siinä näkyviä henkilöitä ole tunnistettu.

Miten Luumäet-fanien luottamus voidaan enää palauttaa?

Mä sanoisin, että kun on ollut 25 vuotta sileenä, niin eiköhän siinä ole näyttöä.

Ja ehkä senkin voi kertoa jo, että Puhdas leuka miehelle-konsertti oli mun idea ja Finski aloitti ton Elämä on parasta viiksettä -kampanjan.

Lopuksi tahtoisin vielä sanoa, että olen syvästi pahoillani siitä, että niin moni läheinen on kommentoinut tätä jupakkaa ja myönnän nöyrimmin, että olen anteeksipyynnön velkaa Suomen kansalta.

"Aiemmin narrasin, vähän. Tämä oli tässä"

Ettekä ole sortuneet sen jälkeen enää esim. satunnaiseen viihde- tai sekakäyttöön? Ettet vaan vedä Luumäki-faneja viiksestä? Tilanne olisi kestämätön, jos paljastuisi kokoajan uusia pikkuvalheita, ihan niinkun Ilkka Kanervan viiksitekstiviesti-kohussa?

- Ei paljastu! Aiemmin narrasin, vähän. Tämä oli tässä. Kyseessä ei, toistan: EI ole suuremman rötösvyyhden peittely myöntämällä tämä. Emmekä ole saaneet lupausta lievästä tuomiosta EIKÄ tuolla pihalla ole oudon kauan ollut maast... Onpas hno lnja... No, mutta eikös tää

Haloo, kuuluuko? Haloo! Kysyisin vaan, että vannotko viiksiesi kautta, että tässä haastattelussa olet puhunut vain ja ainoastaan totta?

Totta, kai!

Hieno homma! Sittenhän, kaikki on kunnossa. Helpotus kaikille faneille! 

Kiitos ja kuulemiin.

 

Ne Viikset -skandaali Ramopunk-uutisissa

Viiksiskandaaliin liittyvät Ramopunk-uutisten 

lööpit kronologisessa järjestyksessä.

Ramopunk-uutiset 5.2.13:

Skandaali:

Tunnetun ramopunkkarin 

synkkä menneisyys paljastumassa

Tunnetun ramopunkkarin ja viiksien vastustajan menneisyydestä on löytynyt epäilyttävää kuvamateriaalia, joka saattaa epäilyksen alaiseksi koko hänen pitkän uransa viiksien vastustajana. Ramopunk-uutiset palaa aiheeseen ensi tilassa, ehkä jo huomenna, kunhan kaikki faktat on ensin huolella tarkistettu.

*   *   *

Ramopunk-uutiset 8.2.13:

Synkkä menneisyys paljastumassa:

Viiksi-Heko!

Rehtori Hekona nykyään tunnetun Heko Luumäen menneisyydestä on löytynyt epäilyttävää kuvamateriaalia, joka saattaa epäilyksen alaiseksi koko hänen pitkän uransa viiksien vastustajana. Paljastavan kuvan ottaja on löydetty ja hän todistaa kuvan aitouden ja myös tarkan kuvaushetken...  Lue lisää Ne Luumäet-osiosta täältä.

Mitä sanoo Heko?

Ramopunk.com on yrittänyt tavoittaa Hekolta saadakseen myös hänen lausuntonsa julkisuuteen.

*   *   *

Ramopunk-uutiset 9.2.13:

Uusi käänne viiksiskandaalissa:

Rehtori Heko sairauslomalla!

Ramopunk.com ei ole tavoittanut julkisuudesta vetäytynyttä Rehtori Hekoa selvittämään paljastunutta viiksiskandaalia. Rehtoreiden Kanslia ilmoittaa Hekon olevan 8.2. alkaen sairauslomalla. Tiedotteen mukaan kyseessä on "alavartalovamma". Samalla Rehtoreiden hyvin alkanut uuden levyn sävellystyö keskeytyy hetkeksi.

Epämääräisiä viestejä epämääräisiltä tahoilta

Ramopunk.comin vieraskirjaan on myös alkanut ilmestyä epämääräisten nimimerkkien takaa kuvien aitouden kiistämistä, uhkailuja ja jopa Ramopunk.comin puhtaiden journalististen arvojen kyseenalaistamista. Viestien lähettäjien henkilöllisyyttä ollaan selvittämässä ja tarvittaessa sivusto ryhtyy asianmukaisiin jatkotoimiin kyseisiä henkilöiden asiattomien kommenttien suhteen.

*   *   *

Ramopunk-uutiset 10.2.13:

Kovaa peliä Rehtorien kansliassa

Netin keskustelupalstoilla on spekuloitu Viiksi-Heko -kuvaa monelta eri kantilta. Sen aitoutta on epäilty, viiksiä pelkiksi varjoiksi, Hekoa on epäilty viiksien viihdekäyttäjäksi... 

Rehtori Hekoa ei edelleenkään ole tavoitettu, mutta samaan ainaa Rehtorien Kanslia on ryhtynyt toimiin...  Lue lisää Ne Luumäet-osiosta täältä.

*   *   *

Ramopunk-uutiset 10.2.13:

Viiksi-Finski.

Viiksi-skandaali paisuu:

Viiksi-Finski!

Ne Luumäet-yhtyeen jäseniin liitetty viiksi-skandaali laajeni dramaattisesti, kun myös Finski paljastui viiksiin sekaantujaksi Jarmo Perälän kaiveltua kassakaapistaan lisää arkaluontoista kuvamateriaalia. Hän takaa kuvan aitouden, kertoo ajankohdan ja kuvauspaikan, perustelee miksi toi Viiksi-Finski -kuvan julkisuuteen ja esittää myös teorioita miten Finskin viiksien käyttö on voinut olla yhteydessä Hekon viiksien käyttöön.

 Katso kuvat ja lue lisää Ne Luumäet-osiosta täältä.

*   *   *

Ramopunk-uutiset 11.2.13:

"Mr. Bonehill" ja "The Finn"?

Liittyykö tämä Ne Luumäkiseen viiksi-skandaaliin?

Suomen rajatietotoimiston tiedote

Ramopunk.com sai aamulla 11.2.13 tiedotteen varsin yllättävältä taholta, Suomen rajatietotoimistolta. Tiedote oli otsikoitu näin: "Suomi mukana salaisessa kansainvälisessä iskujoukossa 1987!"

Libyan aavikolla 1987?

Selvittääkö tämä jotain Viiksi-Hekoon ja Viiksi-Finskiin liittyvää? Tiedotteen ilmestymisajankohta viittaa siihen ja lisäksi siinä mainittujen koodinimien "Mr. Bonehill" and "The Finn", "Herra Luumäki" ja "Se Suomalainen" voidaan tulkita viittaavan viiksiveikoiksi paljastuneisiin Heko Luumäkeen ja Finski Suomalaiseen.

Lue SRTT:n tiedote Ne Luumäet-osiosta täältä!

(11.2.13)

*   *   *

Ramopunk-uutiset 13.2.13:

Viiksigate:

Heko tavoitettu

Maan alle, tai vähintään Puumalaan viiksikohua paennut Heko on tavoitettu. Ramopunk.com haastattaa Hekoa myöhemmin sovittavana hetkenä  puhelimitse soittamalla tiettyyn aikaan tiettyyn numeroon... Ehkä kaikki selviää vielä pettyineiden fanien iloksi parhain päin... 

Mitä Viiksigatessa on tähän mennessä tapahtunut? Lue Ne Luumäet-osion Viiksi-sivulta täältä.

Ramopunk-uutiset 16.2.13:

Viiksigate:

Tulossa: Nyt puhuu Heko!

Ramopunk.com julkaisee pian yksinoikeudella Hekon haastattelun, jossa hän kertoo totuuden, ja vain totuuden... 

Mitä Viiksigatessa on tähän mennessä tapahtunut? Lue Ne Luumäet-osion Viiksi-sivulta täältä.

*   *   *

Ramopunk-uutiset 17.2.13:

Nyt puhuu Heko: Olen vainottu!

[Nykypolitiikan sanakirja: Ajojahti/vainoaminen = poliitikoiden synonyymi ilmaisulle "minun toimiani tutkitaan"]

Nyt puhuu Heko "Viiksi-Heko" Luumäki. Totuus koko viiksiskandaalista on nyt käsillä!

Heko kiistää jotain, tunnustaa jotain, on pahoillaan ja puhuu anteeksi pyytämisestä. Kysymykseen onko nyt puhuttu totta, Heko vastaa jämäkästi ja suoraselkäisesti "Totta, kai!"

Vaikka tapaus on järkytys Luumäki-faneille, täytyy sanoa, että totuus ollee myös helpotus, sillä taustalla ei olekaan mikään hiihtoliittomainen petollinen organisaatio, vaan yksittäisten ihmisten yksittäisiä horjahduksia elämän varjopuolelle... 

Lue Hekon paljastava haastattelu ja koostettuna koko järkyttävä viiksiskandaali Ne Luumäet-osion Viiksi-sivulta täältä.

 

Kävijälaskuri