www.ramopunk.com

Ramopunk-uutisia   Vieraskirja

Ne Luumäet

Ne Luumäet -etusivulle

Ne tulee takaisin 2012 -etusivulle-

Share |

Ne Luumäet 2012 Ramopunk-uutisissa

Tänne arkistoidaan kaikki Ne Luumäet tulee takaisin 2012 -teeman liittyvät Ramopunk.comin Ramopunk-uutisten lööpit 25. syyskuuta 2012 lähtien vanhimmasta tuoreimpaan...

Ne tulee takaisin 2012 -etusivulle   Getout-tour   Haastattelussa Heko Ja Joey   Hälyä ja pölyä -kokoelma

Ramopunk-uutiset-sivulle

Lue NELUUMÄKIEN ja muun Ramopunk-genren uusimmat uutiset Ramopunk-uutisista!

Ramopunk-uutiset 25.9.12:

Ne Luumäet Ruisrockissa 2007 (kuva: Jari-Pekka Laitio-Ramone).

Radio City:

"Ne Luumäet tekee comebackin"

Ne Luumäet tekee comebackin sen kunniaksi, että bändiltä julkaistaan kaikki biisit sisältävä kokoelma. Luvassa on pari paluukeikkaa vielä tänä vuonna. "Ne Luumäet puuhaa viimeisiä keikkoja, joissa meidät on mahdollista nähdä hyvävoimaisena. Sen jälkeen julistetaan viimeinen lopetus", kertoo yhtyeen kitaristi Heko Luumäki Radio Cityn uutisessa. Radio Cityn artikkeli löytyy täältä.

Ramopunk-uutiset 25.9.12:

    

 Heko ja Joey (kuvat: M!ka)

Heko Luumäki:

"Comebackin sijaan getout"

"Mulla ei ole tarkempaa tietoa. Ainakaan comebackiä ei ole tulossa", kommentoi Joey Luumäki Radio cityn uutisoimaa Ne Luumäet-comebackia. 

"Comeback on disinformaatiota", Heko Luumäki vahvistaa. Bändillä on hänen mukaansa tähtäimessä keikka tai kaksi. "Sen jälkeen ei keikkailla enää ikinä hyvässä kunnossa. Comebackin sijaan käyttäisin termiä getout."

Boksista Heko lupailee tietoja kunhan se on valmis ja valmista hän lupailee tälle vuodelle.

Ramopunk-uutiset 25.9.12:

Ne Tavastialla 2007 (kuva: Ilpo)

Tulossa:

Ne Luumäet -haastattelu

Ne Luumäet -yhtyeen "getout" on haastattelun arvoinen tapaus, joten sellainen on tulossa Ramopunk.comiin... Ja "getout" on siis jotain vähän niinkun "comeback", mutta kuitenkin osittain jotain vastakkaista.

Ramopunk-uutiset 25.9.12:

Viimeinen käyttöpäivä lähestyy...

Ne Luumäet Tavastialla 1.12. 

Ne Luumäkien getout-keikka Tavastialle on jo sovittuna ja ajankohtana on lauantai 1. joulukuuta. Pari muutakin keikkapaikkaa on työn alla, ehkä kolmaskin... 

"Comebackin sijaan toi getout on aika kiva ilmaisu", toteaa Heko Luumäki ja jatkaa näin: "Nyt on vihonviimeiset mahdollisuudet nähdä Ne Luumäet iskussa. Viimeisen boksiin liittyvän keikan päivämäärä on myös viimeinen käyttöpäivä. Siihen loppuu treenaaminen. Jos sen jälkeen joskus jossain soitetaan vielä, niin sitten ollaan huonossa kunnossa." 

Eli jos nyt ei ihan viimeinen käyttöpäivä ole edessä, niin vähintäänkin parasta ennen päiväys...

Ramopunk-uutiset 26.9.12:

Rumba uutisoin Luumäkien getoutia

Rumba uutisoi nettisivuilla Ne Luumäet -yhtyeen tulevaa kokoelmaboksia ja keikkoja. Lähteenä Rumba näyttää käyttäneen Ramopunk.comin Ne tulee takaisin 2012 -sivua. Yksi virhekin on Rumballa mukaan eksynyt, kun uutisessa väitetään, ettei Ne olisi julkaissut uutta materiaalia vuoden 1993 jälkeen. Monella kun löytyy hyllystä Autopartio 525 -ep, jossa näkyy sellainen vuosiluku kuin 1999. Rumban artikkeli löytyy täältä

Ramopunk-uutiset 26.9.12:

Rytmi Niiden getoutista:

Iloisia ja surullisia uutisia ramopunkin ystäville

"Iloisia ja surullisia uutisia ramopunkin ystäville: Ne Luumäet palaa hetkeksi ja katoaa sitten lopullisesti", toteaa Rytmi-lehti nettisivuillaan julkaistussa uutisessa Rytmin artikkelin voi käydä lukemassa täältä.

Ramopunk-uutiset 27.9.12:

Mesta.net:

Ne Luumäet palaa lavoille viimeisen kerran!

Mesta.net uutisoi Niiden paluuta lavoille ja tulevaa kokoelmaboksia. Artikkelin voin käydä lukaisemassa tästä.

Ramopunk-uutiset 27.9.12:

Ne Luumäet Tavastialla 1.12.12

Liput myynnissä

Ne Luumäkien 1. joulukuuta Tavastian keikan liput ovat myynnissä Tiketissä. Hintaa lipuilla on 12 euroa ja jotain lisiä päälle. Tiketin lipunmyyntisivulle pääsee tästä.

Ramopunk-uutiset 1.10.12:

Heko ja Joey ilmassa 30.9.2012 (kuva: Eva).

Haastattelussa Heko Luumäki ja Joey Luumäki

Ne Luumäet on julkaisemassa koko tuotannon kattavaa kokoelma-boxia ja palaa sen kunniaksi keikkalavoille ainakin keikan tai parin verran. Siinä aihetta riittämiin tähän haastatteluun, vaikka vähän Hekon toiseen bändiin Rehtoreihin vähän lopussa jo eksytäänkin... Haastattelu on tehty syyskuun lopulla 2012. Käykääpä lukemassa Ne Luumäet -osiosta täältä.

 Lue lisää: 

Ne tulee takaisin 2012

Ramopunk-uutiset 1.10.12:

Ne Luumäet (kuva: Eva).

Ne Luumäet Getout- Tour:

Tavastia - Klubi - Klubi

Ne Luumäet -yhtyeen Getout-tour nähdään Helsingissä 1. joulukuuta, Turussa 28. joulukuuta ja Tampereella 29. joulukuuta. Kahdella jälkimmäisellä keikalla mukana on myös ramopunkin nuorempia vuosikertoja, Turussa The Tarjas ja Tampereella Me Wokkivihannekset.

Liput kaikille keikoille myy Tiketti. Hensingin keikan lipuista on myyty jo puolet. Liput Turkuun ja Tampereelle tulevat myyntiin lähiaikoina. 

Tarkemmat tiedot täältä:

Ne Luumäet Getout-tour

Katso myös Ne Luumäet Punk in Finlandissa:

Ne Luumäet Getout-tour

Ne Luumäet (ja suomalainen ramopunk)

Ne Luumäet vs. Ramones -äänestys

Paras Ne Luumäet-biisi?

Ramopunk-uutiset 8.10.12:

Ne Luumäet -boksi:

Töitä riittää - takarajat lähestyvät

”Saatiin viime viikolla lupa aloittaa boksityöt”, toteaa Joey Luumäki tulevan Ne Luumäet  -kokoelman töiden etenemisestä. Hommia on kuulemma riittänyt jo kesästä asti, mutta nyt tehdään töitä julkaisuluvan kanssa.  141 biisin tekijätietojen listaus ja kaikki muu sisältö, tekstilliset osat, kuvat, grafiikat, taitto kansiin, vihkoon, levyihin,  pitää toimittaa painovalmiiksi setiksi. Aikaa on viikko. Onneksi osa biiseistä on tuplana, siis live- ja studioversiona. Helpottaa hieman”, Joey kertoo. 

Vähän kiireisempikin tehtävä vielä löytyy. Olemassa olevia mastereita ja miksattuja wav-faileja etsitään boksin masterointia varten ja aikaa siihen on kaksi päivää.

Kuten monissa asioissa, on tässäkin varusmiespalveluksesta hyötyä: ”Kaikkea kivaa tiedossa. Jippii! Onneksi varusmiespalveluksessa ja kertausharjoituksissa on opittu kiirehtimään, jotta ehtii jonottaa enemmän”, hehkuttaa Joey puolustusvoimia.

Ramopunk-uutiset 15.10.12:

Julkaisemattoman Se lentokone -sinkun masternauhakotelo.

Joey Luumäki:

Mastervarastoista yllättäviä löytöjä Ne Luumäet boksiin

Ne Luumäet -kasettivarastostani löysin muutamia demokasetteja, ja yhdeltä niistä löytyi biisi Anna anteeks. Muut demot olivat julkaistuista biiseistä, eivätkä historiallisesti kovin merkittäviä. Verta ja luita -albumin raakamiksaukset sisältävältä kasetilta löytyi biisi Juoskaa henkenne edestä. Koelevynipustani löysin Eddie Luumäen rumpaloiman, julkaisematta jääneen SIS-022 -seiskan, jossa biisit Siinä on punk Kari  ja Mä haluun rauhottua. Pientä painostusta ja palkkiota vastaan Audio Vault Archaeologist Mikko Karmila suostui digitoimaan nuo biisit, eli tekemään niistä masterointikelpoiset wav-failit. Nämäkin biisit voitiin siis ympätä mukaan kokoelmalle.

Sitten kun levy-yhtiön mastervarastoja kaiveltiin boksia varten, löytyi täysin yllättäen ja aivan viime hetkellä masternauhat noista kolmesta viimeksi mainitusta biisistä. Ne saadaan siis boksille parempilaatuisina versioina kuin alunperin suunniteltiinkaan. Ilman vinyylirahinaa tai kasettikohinaa,  ja Juoskaa henkenne edestä  käsittääkseni jopa ihan oikeasti miksattuna. No, oikeasti ja oikeasti, kohta sen kuulee. Jos Karmila ei olisi digitoinut noita biisejä, niin ne eivät olisi enää ehtineet kokoelmalle mukaan, vaikka masterit olisivatkin löytyneet.

Historiankirjoihin ilmestyi myös tieto siitä, Juoskaa henkenne edestä olisi ollut Se lentokone -sinkun B-puoli, jos sellainen sinkku olisi julkaistu.

Näin ollen kokoelmaboksin ainoa C-kasetilta kaivettu biisi on Anna anteeks -demo, joka on ehkä äänitetty Lauttasaaressa sijainneessa Tonal-studiossa, ehkä Pitskun Master Recordingissa, ehkä jossain muualla. 

Joey Luumäki

(15.10.12)

Ramopunk-uutiset 19.10.12:

Ne Luumäet -boksi:

Hälyä ja pölyä

Ne Luumäkien koko tuotannon sisältävän neljän cd:n Hälyä ja pölyä -kokoelman biisilista yms. tietoa löytyy Ne tulee takaisin 2012 -sivuilta täältä.

Ramopunk-uutiset 20.10.12:

Ne Luumäet -boksi:

Neljä julkaisematonta biisiä ja pari muuta tarinaa

Ne tulee takaisin 2012 -sivujen Hälyä ja pölyä -sivuille on lisätty tarinaa kokoelmalla olevista neljästä aikaisemmin julkaisemattomasta biistä, julkaisematta jääneestä "SIS-022" -singlestä, kokoelman nimestä ja ...oli siellä jotain muutakin. Äänessä Joey Luumäki ja Heko Luumäki. Muutama kuvakin lisätty. Käykääpä lukemassa täältä.

Ramopunk-uutiset 16.11.12:

Ne Luumäet -kiertue:

Get Out Tourista tulossa Sold Out!

Loppuunmyyty Tavastia 1.12. avasi pelin - nyt käy Ne Luumäkien "viim. käyttöpv" kaupaksi Tampereella. 300 lippua on myyty ja Klubin ohjelmavastaavan mukaan "menee helposti täyteen." 29. joulukuuta on siis vihonviimeinen mahdollisuus nähdä Ne huippukunnossa. Niille, jotka nuokkuvat onnensa ohi, jää ainoaksi oljenkorreksi Turku 28.12. Siellä on sentään vasta 99 lippua käynyt kaupaksi.

Ramopunk-uutiset 28.11.12:

Ne Luumäet (kuva: Eva).

Nyt ei enää, nyt se on loppu!"

Ne Luumäet Getout- Tour Tavastialla

Ne Luumäet -yhtyeen Getout-tour aloittaa loppuunmyydyltä Tavastialta Helsingissä 1. joulukuuta. Jatkoa seuraan joulukuun lopulla Turussa  ja Tampereella.

Tarkemmit tiedot täältä:

Ne Luumäet Getout-tour

Katso myös Ne Luumäet Punk in Finlandissa:

Ne Luumäet Getout-tour

Ne Luumäet (ja suomalainen ramopunk)

Ne Luumäet vs. Ramones -äänestys

Paras Ne Luumäet-biisi?

 

Ramopunk-uutiset 28.11.12:

Tavastia 1.12.12

Se siitä sitten

Ne Luumäet soittaa tiettävästi viimeistä kertaa Tavastialla 1. joulukuuta 2012. Sen jälkeen bändi soittelee vielä jossain Turussa ja Tampereella ja laittaa sitten viimeisen naulan bändin arkkuun. Tai ainakaan ei enää treenaa, jos soittaa, tai jotain sellaista epämääräistä... 

Se nyt on tietysti fanien mielestä ihan väärin, että bändi ihan niin kuin lopettaa, ja silleen vielä niin kuin oikeasti tällä kertaa. Ihan en suostu sitä uskomaan, vaan toivon näkeväni bändin vielä joskus jossain... 

Mutta tässä tapauksessa ihan vaan varmuuden vuoksi kiitokset tälle bändille, joka on meikäläisen elämään muokkaillut enempi, kun jonkun bändiin musiikin pitäisi ehkä kenenkään elämää muokkailla, mutta enpä siitä valita. Huonomminkin olisi voinut käydä! 

Niiden viimeisille keikoille ei meikäläisellä resurssit riitä, joten minulle bändin loppu on käsillä tässä ja nyt 1. joulukuuta 2012 Tavastialla, missä bändin olisi minun käsityksen mukaan pitänyt uransa päättääkin, ei tosin vielä. 

Viimeiselle keikalle lähden ristiriitaisin mielin. Miten tätä nyt pitäisi seurata? Tunkea eturiviin "ehkä yllän saappaisiin" -tyyliinkö? No ei ainakaan niin! Viimeksi ylsin - tosin tennareihin vain -  ja siitä tuli ankarasti noottia. Pitäiskö sitten siirtyä taaemmaksi ja tallentaa viimeinen keikka tajuntaan, että muistaisi kaiken myöhemminkin? Ehkä niin, vaikka vaikeaa saattaa olla. Vai pitäisikö keskittyä kuvaamaan viimeistä keikkaa, jotta saisi ikuistettua sen ihan oikeesti? Senkin haluisin tehdä, mutta jotenkin siinä jäisi itse keikka kokematta. Ei taida sopia minulle.

Toivonko sitten hyvää keikkaa... Toivon tietty! Hyvä se varmaan on, en epäile. Onko se niin hyvä, että vituttaa, kun niin hyvä bändi lopettaa. Pelkään sitä... ja tietysti toivon sitä! Jos toive toteutuu, en sittenkään ole tyytyväinen, sillä miksi niin hyvän bändin pitäisi sitten lopettaa? Sitten saattaapi vituttaa. Eikö sillä olisi vielä annettavaa faneilleen...

Mutta jos Ne nyt sitten lopettaa, niin ei mahda mitään. kiitos ja kumarrus! Se siitä sitten. Moido!

Huomiselle keikalle lähden ristiriitaisemmilla fiiliksillä, kuin millekään tähän saakka... 

M!ka / Ramopunk.com

Ramopunk-uutiset 3.12.12:

Luumäkien Tampereen keikka suorana netissä

Ne Luumäkien Getout-kiertueen viimeinen keikka 29. joulukuuta Tampereen Klubilla tulee nettilevitykseen suorana lähetyksenä 5 euron maksua vastaan. Nettikeikalle pääsee mukaan osoitteessa www.livemusicstage.com.

Ramopunk-uutiset 6.12.12:

Ne Luumäet musalehdissä

Ne Luumäet on kokoelmaboksin myötä ylittänyt uutiskynnyksen Soundissa ja Suessa. Suessa olevan Hälyä ja pölyä -arvostelun ja varsin hyvän Luumäet-artikkelin voi käydä lukemassa ilmaiseksi netissä täällä.

Ramopunk-uutiset 27.12.12:

Ne Luumäet (kuva: Eva).

"Nyt ei enää, nyt se on loppu!"

Ne Luumäet Getout- Tour

Ne Luumäet -yhtyeen Getout-tour aloitti Tavastialta Helsingissä 1. joulukuuta ja jatkoa on tarjolla Turussa 28.12. ja Tampereella 29.12.  Sit ei enää, sit se on loppu.

Molemmilla keikoille bändi on valinnut keikkakaverikseen nuoremman polven ramopunk-bändin. Turussa mukana on The Tarjas ja Tampereella skenen kuopus Me Wokkivihannekset. Luumäillä lienee ajatus heittää kahdella viimeisellä keikallaan ramopunkin viestikapulaa nuoremmille ramopunk-bändeille.

Tarkemmit tiedot täältä:

Ne Luumäet Getout-tour

Nuoret sanansaattajat

Ne Luumäkien kanssa keikkailevien ramopunkin nuoremman sukupolven edustajiin voi tutustua Ramopunk.comissa täällä:

Ramopunk.com: The Tarjas

Ramopunk.com: Me Wokkivihannekset

Mistään ihan noviiseista ei kummankaan bändin kohdalla ole kyse. Molemmat bändit ovat keikkailleen paljon ja olleet hyvin esillä mm. ramopunk-tapahtumissa. Pidempään toimineella Tarjasilla on jo varsin pitkä diskografia ja Me Wokkivihanneksetkin ehtineet julkaista jo ep:n ja pitkäsoiton. Tarjas on juuri julkaissut Viva Fidel! -minilp:n ja Me Wokkivihannekset 1st - pitkäsoittonsa. Molemmat tutustustumisen arvoisia äänitteitä.

Katso myös Ne Luumäet Punk in Finlandissa:

Ne Luumäet Getout-tour

Ne Luumäet (ja suomalainen ramopunk)

Ne Luumäet vs. Ramones -äänestys

Paras Ne Luumäet-biisi?

 

Kävijälaskuri