www.ramopunk.com

Luonteri Surf

Takaisin Luonteri Surfin etusivulle

0211

Ramopunk-uutisten artikkeleita Luonteri Surfin 0211 -levystä.

Ramopunk-uutiset 7.4.11:

Luonteri Surf julkaisee levyn 22.4.

Luonteri Surfin uusi pitkäsoitto 0211 julkaistaan 22. huhtikuuta. Tätä onkin saatu odotella jokunen tovi, sillä edellisestä albumista on ehtinyt vierähtää jo vuosikymmen. Levyn julkaisijana toimii viime aikoina enemmän hiljaiseloa viettänyt Ayshire-levyt. Hienoa, että Mannen levy-yhtiökin on aktivoitunut tämän levyn myötä.

Levyltä löytyy kaksitoista biisiä, joita Luonteri Surfin Martti kuvailee näin: "Se on sitä samaa kuin aina ennenkin. Me itse olemme tyytyväisiä". Biisilistaa ei bändiltä vielä irronnut, mutta keikoilla niitä on jo kuultu, mm. Tavastian keikalla maaliskuussa.

Levy äänitti Tuomo Valtonen  helmikuun loppupäivinä Kallen kotituvassa Juvalla. Äänityksissä ei turhia aikaa tuhlailtu: "Kolme päivää, mukaan lukien studion pystytys ja purku sekä maailman asioiden puhuminen oikeaan järjestykseen", Martti kertoo.

Levynjulkaisukeikan bändi soittaa julkaisupäivänä Eräpunkissa Orivedellä.

Ramopunk-uutiset 24.4.11:

0211:

Tältä Luonteri Surf kuulosti helmikuussa 2011

Luonteri Surf julkaisi 22.4. Eräpunk-tapahtumassa 0211 -levyn. Levy kertoo miltä Luonteri Surf kuulosti helmikuussa 2011 ja siitä tulee myös levyn nimi.

Levy äänitettiin Kallen tuvassa Juvalla 21.-23.2. Valtosen Tuomo rakensi tupaan studion ja Ilmarin huoneeseen tarkkaamoon.

"Meillä oli ajatuksena tehdä yksinkertainen, ehkä jopa karu levy ilman ylimääräisiä lisäaineita, kikkailuja tai hieromista. Soitettiin kaikki yhtaikaa, yhdessä tilassa, livenä. Vain Unskilla oli kuulokekuuntelu, ettei tarvitse höristellä korviaan ja pihtailla rummunlyönnissä. Jälkeenpäin lisättiin vain tuplakitaraa sinne tänne ja joitakin urkuhommia sekä laulettiin laulut puhtaaksi, kertoo Martti.

Levyltä löytyy 12 uutta biisiä, joista useimpien kesto alkaa näköjään ykkösellä toteaa Martti. Levyn biisilista näyttää tältä:

Emäntäni jytää
Humalaista mölinää
Huomisesta en tiedä
Huussiin
Kaikenlaisia tyttöjä
Kalmistontie
Minä olen eläin
Mopoauto
Sammalet ja jäkälät
Saunotaan ja soitetaan
Kaikki mitä me sanotaan ja tehdään
500 hippiä

Luonteri Surf Piffillä

Luonteri Surfilla on oma topic Punk in Finland-foorumilla, minne saapi myös kirjoitella. Luonteri Surf löytyy Piffillä täältä.

Ramopunk-uutiset 4.1.13:

Luonteri Surfin 0211 loppuunmyyty

Luonteri Surfin huhtikuussa 2011 julkaistu 0211 -levy on myyty loppuun.

Onko uutta painosta sitten tulossa? "0211 jatkot ovat mietinnässä. Todennäköisesti ei ainakaan itse tehdä lisää muovia, mutta sähköinen julkaisu on mahdollinen", vastaa bändin kitaristi Martti.

Poissuljettua ei ole myöskään se, että uusintajulkaisu annettaisiin jollekin toiselle levy-yhtiölle julkaistavaksi: "Voihan joku International Megalomaaninen Jättilevy-Yhtiö Oy tehdä siitä vaikka 10 miljoonan kappaleen painoksen, kunhan hinnasta sovitaan". Todennäköisempää lienee, että kiinnostunut taho voisi löytyä jostain pienlevy-yhtiöiden suunnalta... Jos jonkun kiinnostus heräsi, niin ei muuta kun ottamaan yhteyttä Luonteri Surfiin.

 

Kävijälaskuri