www.ramopunk.com

The King Surfers -etusivulle

Onko Internet Kuningassurffaajien Suuri Aalto?

Kuinka tulitkaan surffanneeksi juuri tänne?

Se, mikä menneisyydessä oli jotain käsittämätöntä, voi nykyaikana tuntua itsestään selvyydeltä... Näin on ehkä tässäkin tapauksessa, mutta totuus on tarua ihmeellisempää. 

Surf City -lehdessä lähes 20 vuotta sitten julkaistussa artikkelissa The King Surfers pelastaa maailman, valaistiin jonkin verran Kuningassurffaajien epämääräistä surfpunk-ideologiaa. Kuningassurffaajat puhuivat lähestyvästä Suuresta Aallosta, joka mullistaisi maailman 1990-luvulta lähtien...

Unohtakaa Nostredamus, tuo menneitten aikojen tunari, jonka ennustuksista ei ota selvää kukaan, ja jota kuka vaan voi tulkita miten vaan. Kuningassurffaajat ennustivat internetin ja pelastavat siinä sivussa maailman...

Sinulle, joka olet tälle nettisivulle surffannut, tässä joitakin Kuningassurffaajien ennustusten ällistyttäviä ydinkohtia:

Suuri Aalto lähestyy...

Kuningassurffaaja Michael

Surffauksella on oma tärkeä sanomansa meille kaikille.

Kuningassurffaaja Michael

Surf pelastaa maailman. 

Kuningassurffaaja Marky

Surf käsite on ymmärrettävä laajemmassa merkityksessä.

Surffaus on elämää, surffaus on viihtymistä

Kuningassurffaaja Michael

Kaikkien kannattaa valmistautua surffaajien aikakautta varten. Tämä onnistuu parhaiten, kun kuuntelee esimerkiksi Kuningassurffaajia. 

Kuningassurffaaja Marky

Pian koittaa surffaajien vuosituhat. Alkaa surffaajien aikakausi. Kovat ovat ajat koittaneet. Kaikkien kannattaa pysyä mukana laudalla.

Kuningassurffaaja Michael

Vain surffaajat voivat pelastua, kun Suuri Aalto tulee. 

Surffaaja nousee suurimman aallon harjalle, ja tarttuu harppuun.

Kuningassurffaaja Michael

Taru on totuutta ihmeellisempää ja annetaan sen olla...

Mitä Kuningassurffaajat itse asissa ennustelivat? Olisin tietenkin voinut kysyä asiaa Kuningassurffaaja Markyltä, mutta miksi kysyä? Jedi-ritaritkin menettivät maagisen vetovoimansa, kun George Lucas alkoi selitellä Jedien taustaa lässähtäneissä alkuperäisten Star Wars elokuvien  "näin päädyttiin alkuperäiset trilogian alkuun" -selittelyleffoissa.

Taru on totuutta ihmeellisempää ja annetaan sen olla...

M!ka

 

Kävijälaskuri