www.ramopunk.com

James Puhto-Ren

James Puhto-Ren -etusivulle

Uutta James Puhto-Ren -levyä tulossa!

Ramopunk-uutiset 28.3.08 ja 17.8.08

Ramopunk-uutiset 28.3.08:

Woimasointu julkaisee lisää James Puhto-Reniä

Woimasointu on juuri julkaissut James Puhto-Renin uuden Back on the road –cdep:n, mutta lisää James Puhto-Reniä on tulossa julkaisuun Woimasoinnun levykerhon kautta. Woimasoinnun Hannu kertoo tulevan julkaisun taustoista näin:

James Puhto-Ren on julkaissut aikoinaan Karleby Screamers -kasetin, jossa on jonkinlaista demo yms. biisiä. Aika monta ihan julkaisematonta tähän päivään asti. Tuota ehdotti aikoinaan Rovaniemen mies Pehkosen Jukka levykerhoon. Lähdin sitten metsästämään Pasi Peltokangasta, ensin netistä, mutta sieltä ei löytynyt sitten oikein mitään. Edes Rytmirottien sivusto ei tarttunut haaviin James Puhto-Ren - haulla tuolloin.

Sitten vaan numerotiedustelusta ja Kokkolassakin oli heti kaksi Pasia. Turvauduin ministeritason kikkaan ja lähetin tekstiviestin: Oletko se JPR-Pasi jne? Heti osui oikeaan. Vanhan kasetin julkaisu ei kuitenkaan saanut kannatusta, mutta Pasi totesi, että JPR:n vuonna1999 äänittämä End of the road -levy on julkaisematta ja sen voisi julkaista. Jees. Tämä tapahtui joskus vuoden 2007 puolella.

Woimasoinnun Hannun alunperin metsästämä James Puhto-Ren äänite.

No ennen, kuin Woimasoinnun hitaat monikansallisen levy-yhtiön rattaat ehtivät tehdä asialle paljonkaan muuta, kuin kuunnella tulevaa julkaisua, niin Pasi ilmoitti, että nyt olisi uusiakin JPR biisejä ja ehkä keikkojakin. Masteri tuli ja tehtiin tämä juuri julkaistu Back on the road -ep. Nyt sitten on seuraavana vuorossa vääntää tuo End of the road levykerhoon, kunhan ensin saa pois alta tämän uuden JPR:n, Häiriköt ja 70-luvun Vihannekset, levyt ja keikat.

Ramopunk-uutiset 17.9.08

James Puhto-Ren studioon vuoden -09 alussa

James Puhto-Ren on menossa studioon tammikuun lopussa tai helmikuun alussa -09. Bändillä on tavoitteena nauhoittaa 15 biisiä RRM-studiossa Vetelissä. "Tulossa olis jatkumoa suoraan tuolle pikkuedeltäjälle," kertoo Pasi Peltokangas, "Hyvinkin akselilta Status Quo-74 kohtaa alku-Jameksen -88." Levyn julkaisuajankohdasta, sen enempää kuin julkaisijastakaan ei vielä ole tietoa. 

 

Kävijälaskuri