Etusivu

 

Ihmemies 

- jotain uutta, jotain vanhaa, sinistä ja lainattua

 Iskuryhmä Pasi kuvaili Ihmemies -levyä hieman ennen levyn julkaisua (8.2.07)

 

Kova tiimi / Itsari / Aikuisten oikeesti / Ihmemies / Banaanilaiva / Luuseri / Jouluksi jamaicalle
Annastiina / Häntäheikki /  9700-LOVE / Hetki hiljaa / Riki / Lataamoon / Onni potkii
Lämäri / Soitan sulle / Siinä hän on /  Teen susta laulun

Iskuryhmä Pasi:

Ihmemies - jotain uutta, jotain vanhaa, sinistä ja lainattua

Iskuryhmä, tämä "Kohellusryhmä" tekee sittenkin levynsä ja jopa julkaisee sen lopullisesti piakkoin. Olemme edenneet niiiiiin pitkälle, että levy on poissa ryhmäläisten käsistä. 8.2.07 masteri on kansineen postitettu Akun tehtaalle. Tätä prosessia ei voi enää estää oikein mikään… Kuka tosin tietää selviääkö Aku tehtaineen lätystä ja räjähtääkö tehdas? Toivotaan parasta.

Levy tulee ulos noin kahden viikon päästä ja siinä kohtaa TE olette velvollisia jatkamaan prosessia tilaamalla levyä kotiin. Se miten levyä saatte ja miten sitä hommaatte, niin siitä ilmoitetaan kyllä hyvissä ajoin Iskuryhmän nettisivuilla ja ramopunk.com -sivuilla. Olkaa nyt valppaana siellä!

Kuvaisin levyä aivan uskomattomana tapauksena. Niin, sehän sisältää kuitenkin jotain uutta, jotain vanhaa, sinistä ja lainattua. Eiköhän kaikille tuosta määritelmästä tule jotain kaunista mieleen?

Vanhoina muistellaan uusia versioita Onni Potkii, Itsari ja 9700-LOVE biisejä. Lisäksi lainataan vähän Pykimiltä, tältä Iskuryhmän toiselta projektilta, jossa työskenteli pajalla 4/5 osaa IR:ää. Eli omia nekin.

Ja hieman napataan Markyksen humppabändi projektilta, kun se on vaan Blitzaria suoraan joltain kohdin… Eli oma sekin. Sinistä löydetään ainakin Riki -biisistä, jossa seurataan tuota onnetonta hiljaista poikaa mun luokalta.

  Lisäksi kuulet nyt vuoden 2005 Ramoviisun finaalibiisit Iskuryhmän osalta. Hetki Hiljaa ja Aikuisten Oikeesti on nyt sinun arvioitavana. Ole siis Tuomari. Levyn nimibiisi Ihmemies oli myös mukana viisuissa, mutta ei päässyt koskaan finaaliin saakka, mut nyt oksat pois senkin biisin kohdalta. Lisäksi ennen ”kuulemattomia” biisejä joissa olet ihan omillasi kuulijana.

Levyn hinta tulee olemaan hävytön! Ei näin halpaa kamaa saa julkaista edes! EI! Yhden biisin hinnaksi tulee noin 0,72222222…..euroa. Emme kuitenkaan lähde 18 kappaletta jakamaan biisi kerrallaan, vaan myymme koko potin kerta heitolla hintaan 13 euroa. Ehei. Nyt luulet että vielä postit päälle, mut Suomen Posti on meidän sponzoori vai miten se kirjoitetaan?

Saat tämän kaiken koko suomen maahaan tällä hinnalla kotiin kuljetettuna. Jamaicalaiset älkää tätä huomioiko. Eikä siinä vielä kaikki! Mukana jopa sanat ja kaikkea kivaa katseltavaa.

Olkaa valppaana tilaamaan vuosituhannen ”odotetuin” ja ”halutuin” levy.

Iskuryhmä Pasi