www.ramopunk.com

Häiriköt etusivu

Share |

 

Ramopunk-uutiset 20.10.15:

Juuso Häirikkö (kuva: Santtu Särkäs).

Juuso Häirikkö:

Raastavaa on!

Häiriköt-leirissä odotellaan tulevaa levyä jännittyneissä fiiliksissä. Keikkajärjestelyiden kanssa viikonlopun tuskaillut Juuso Häirikkö kuvailee tilannetta näin: ”On raastavaa on. Levyjä ei vieläkään kuulu ja ekaan keikkaan 95,28 tuntia. Mutkia on piisannu matkassa, sekä julkaisujen, että rundin kanssa.”

Toiveena olisi, että Helsinki-levyn cd –versio ehtisi mukaan levynjulkaisukiertueen ensimmäiselle keikalle. Vinyyliversion kanssa ei enää tähän hätään kannata edes stressailla: ”Siitä ei mitään hajua, vaikka heinäkuussa lähti prässiin.”

 Keikkojen kanssa on myös ollut omat mutkansa, joita Juuso ei tarkemmin avaa muuten, kuin rumpali Maukan rumpifillien ja julkaisukiertueen aloituskeikan osalta: ”Ei nimittäin saatu varattua lauantaille 13. lokakuuta niin isoa hallia, että Maukan jenkeistä tuomat rumpufillit mahtuis lavalle, rakentavat jo Chekkosen talvirundia, kai… joten aloitammekin pistokeikalla tohon lähelle, eli Ouluun, josta eräs hyvin kuuluisa kirjailijanuorukainen varasi meille kylän fiineimmän klubin avausgeigee varten.”

 ”Kiristely ja paniikki kuuluu toki asiaan aina kun synnytetään.. mutta ollaan kyllä nyt niiiin jännän äärellä että että. En tiä miten päin olis tai sanos,” miettii Juuso tämän hetken tunnelmia,  ”Vdusti vaan oottaa, että ois se älppy kourassa, sais tempoa täysiä muutaman pikkasen paremman rallin ja että pääsis Jämsänkoskelle kattoon, vieläkö siellä osataan käyttää päihteitä väärin. Voi voi niitä poikia…”

 Kokonaisfiilis jännityksen ja mutkien ohessa on Juusolla positiivinen ja kiitoksia satelee jo vähän joka suuntaan. Bändi ei ole vielä liikahtanutkaan, mutta paljon on toimintaa ollut kiertueen ympärillä ennakkoon:

"Oikeesti aika monta hyvää keikkaa näyttäs olevan tulossa, ja aika monelle jäbälle ja bändille ympäri Suamen saadaan olla kiitollisia, että niiden hankkimisessa jeesasivat. Pian on aika antaa uholle ja uhrauksille vastinetta. Let there be rock! Ja kiitos myös sille tsubulle, joka hoiti jo radiosoittoa virolaiseen Raaaadio Talsinkiin! Kansainvälinen radiotähti m-oon joo-ooo.  Siellä sitä tuli ihan sujuvalla juutuubisihinällä varustettua Salosta, Junnun ja Haloo-Ellin välissä.” (20.10.15)

 

Kävijälaskuri