www.ramopunk.com

Tampere 5.-7.3.2009

Noin 7 kysymystä

Ramopunk.com 7v -keikkaraportit

Ramopunk.com 7v -keikkainfo

 

Noin 7 kysymystä:

Väärät Vieraat

Vastaajana Kukka ja Pete

Väärät Vieraat.

Mitä bändille kuuluu juuri nyt?

Pete: Oikein hyvää, uus rumpali löytyi suht'koht helposti, uutta matskua ollaan väännetty ja keikkoja metsästelty.

Kukka: No, mennyt vuosi oli ulkoisesti vähän hiljaiseloa vääriksille, tosin muutama keikka tehtiin vuoden alkupuoliskolla, mutta sitten vanha kannuttaja Samuli halusi vaihtaa maisemaa. Eli uuden rumpalin kanssa ollaan tässä yritetty löytää Vääristen uutta identiteettiä, jokseenkin nyt alkaa hommat olemaan kunnossa.

Soitatte maaliskuussa 7 v. bileissä. Mitäs odotatte bileiltä?

Kukka: Taisin olla viimeksikin soittamassa siellä joten tiedän mitä odottaa. Näissä kemuissa yleisöhän on aikas vastaanottavaista. Toivottavasti myös torstain keikalle ihmiset löytää, viikonloppuhan taitaa olla jo loppuunmyyty. Näillä näkymin tämä on uuden Vääriksen ensimmäinen keikka, joten pientä jännitystä on varmaan yhdellä jos toisella.

Pete:  Rentoa meinikiä ja hyviä bändejä.. niin ja hyvää omaa keikkaa. Ollaan soitettu viimeks vuos sitten vappuna, joten soittohaluja riittää!

Mitä on odotettavissa vuonna 2009 bändiltänne?

Kukka: Julkaisijaa ollaan etsiskelty, eli jotain matskua olisi tarkoitus saada ulos muodossa tai toisessa. Ulkomaiden suhteen olisi hauska väsäillä taas jotain pientä. Meiltähän piti ilmestyä tuo Vieras kirja vinyyliversiona vuoden 2006 alussa saksalaisella lafkalla, mutta siltä puolelta hommat ns. kusi...no tulipa ainakin käännettyä tekstit englanniksi. Niin jonkinlainen split-levy olisi hauska tehdä.

Pete:  Keikkoja ois tarkotus taas alkaa tekee. Kesällä  mennään ilmeisesti studioon nauhottaa uusia biisejä. Loppuvuodesta saattaa olla vihdoin ja viimein tulossa uutta julkaisua, onko se pitkäsoitto vai mikä, sitä ei vielä osaa sanoa.

Jos bändiänne ja musiikkianne pitäisi kuvailla muutamalla sanalla,
mitkä ne olisivat?

Pete:   Punkpoprokkia tiukalla asenteella!

Kukka:  Jonkinlainen rokkilukio, jossa Anna ja minä jäädään aina luokalle, eikä valmistuta koskaan. Noi muut on vasta ekalla, ainakin väärisvuosien perusteella. Neljä ihmistä on jättänyt koulun kesken, tavalla tai toisella...ja välillä on ollut jotain vaihto-oppilaita käymässä.

Mikä on kammottavin tai noloin keikkamuisto/kokemus?

Pete: Tultiin ensimmäiseltä vääriskeikaltani Vaasasta. Mukaan tuuppautui eräs Tampereella vaikuttava rockpersoona joka sai Jalasjärvellä paikallisten asukkaiden vihat pääleen kun "näytti vitun riikinkukolta" No siellähän sitten alkoi lihapiirakat ja tuolitkin viuhua ja ajateltiin, että nyt on poistumisen paikka mutta omistaja oli sitä mieltä että ei poikin kannata mennä ulos koska siellä on lynkkausmielialaa havaittavissa. No kuski kiirehti minkä jaloistaan pääsi autolla ja ajoi oven eteen josta me muut pompattiin autoon ja tien päälle. Saatiin saattue oikeen Ylöjärvelle asti. Pieni pissahätä yllätti itse kullekkin mutta kyllä iso mies pystyi pidättelemään.

Kukka: Näitä on paljon. Yksi klassikoista on  toissakesäinen Klub Depon keikka Latviassa. Palanen totaalista rock'n' roll unelmaa!

Mitä musiikkia pyörii omissa levysoittimessasi eniten tällä hetkellä?

Pete: Aika laajalla skaalalla: Rise Against, Cavalera Conspiracy, D.A.D, Mad Caddies, jotain mainitakseni. Lisäksi sekalaista brassimusaa ja jatsia tulee kuunneltua aikalailla.

Kukka: Punkkia, poppia, elektroo, jatsia. Vähän niinko kaikkee.

Mikä on vuoden 2008 paras levy?

Kukka: Ei ole mitään ehdotonta suosikkia, mutta sanotaan nyt vaikka toi The Gaslight Antehemin '59sounds.

Pete: Kyllä paras ja yllättävin levy on tänä vuonna ollut Hellsongs: Hymns in the key of 666... se toimii!

 

         
 
 

 

Kävijälaskuri