www.ramopunk.com

Tampere 5.-7.3.2009

Noin 7 kysymystä

Ramopunk.com 7v -keikkaraportit

Ramopunk.com 7v -keikkainfo

 

Noin 7 kysymystä:

Pojat

Vastaajana Miika

Pojat Hartza's birthday bash -bileissä Lahdessa 29.11.08 (kuva: M!ka)

Mitä bändille kuuluu juuri nyt?

Miika: Hyvää, oikein hyvää. Treenataan ja biisit on justiinsa valmiina levyä varten, jota siis  mennään tammikuun lopulla tekemään. Tosi mukavat lähitulevaisuuden näkymät.

Soitatte maaliskuussa 7 v. bileissä. Mitäs odotatte bileiltä?

Miika: Eikös bileet oo juhlat? Odotetaan hyvää meininkiä ja positiivista asennetta, samaa kuin ennenkin. Pidetään juhlat. Itselläni on erityisen kivaa, kun saa soittaa peräti kaksi keikkaa kahdessa eri bändissä, vieläpä eri iltoina. Mikäli se toinen nimeltä mainitsematon Debbie -bändi nyt soittaa siellä.

Mitä on odotettavissa vuonna 2009 bändiltänne?

Miika: Levy tietysti ja toivon mukaan paljon keikkoja. Nyt on kova soittofiilis päällä.

Jos bändiänne ja musiikkianne pitäisi kuvailla muutamalla sanalla, mitkä ne olisivat?

Miika: Englantilaista punkrokkia suomeksi. Bändiä voisi kuvailla myös sanoilla Kaide, Sami ja Miika. Mitä nyt voi odottaa tommoselta partiolta?

Mikä on kammottavin tai noloin keikkamuisto/kokemus?

Miika: Jos Pojat -yhtyeestä puhutaan, niin kai silloin täytyy mennä alkuvuosiin kun läträttiin enemmänkin alkoholin kanssa. Silloin varmaan tapahtui kaikkea noloa, mutta kun ei muista... Nykyään ollaan aika skarpisti.

Kammottavaa oli aikoinaan soittaa 40 asteen kuumeessa keikka Ruisrockissa 20 000 ihmiselle. En muista siitä keikasta yhtikäs mitään mutta kaikki kehuivat että hienosti meni. Tokkopa.

Niin, ja idioottimaisin välispiikki meikäläiseltä oli aikoinaan Rauman keikalla huutaa Raumalaisten kannalta samana iltana huonosti päättyneen liigamatsin johdosta että "hyvä Ässät"! Voitte uskoa että salissa oli hetken aikaa melko jäätävä tunnelma.

Mitä musiikkia pyörii omissa levysoittimessasi eniten tällä hetkellä?

Miika: Aika vähän mitään paitsi AC/DC:n uusinta oon kuunnellut jonkin verran. Se on muuten vähän liian pitkä se levy. Valkyriansista tykkään myös ja vaikka nuorena vannoin, että Dylania en ala ikinä kumartamaan, niin olen kuin olenkin ostellut sen levyjä.

Mikä on vuoden 2008 paras levy?

Miika: Pahojen Agenttien loistavan urkupunkin ohella tämän vuoden parasta on Röyhkän & Mattilan levy.

 

         
 
 

 

Kävijälaskuri