www.ramopunk.com

Ramopunk.com 5-vuotissynttärit

 Tampere 1.-3.3.2007

 Takaisin Ramopunk.com 5-vuotissynttärit etusivulle

Kalle Koo vahvisti Häiriköitä laulajana "Misfits-keikalla". 

Taustalla Mikko Häirikkö (kuva: M!ka).

Vippe:

Tampester (1)-2-3-4

Tampester 2.3.

Rymyryhmämme lähti iltapäivällä Vantaalta kohti Tamperetta. Kaiden piti tulla kyydissämme, mutta malttamattomina emme jaksaneet jäädä häntä odottamaan. Sori, Kaide.

Perille päästyämme ryhmämme isoin jäsen siirtyi Vastavirtaan ja me muut suunnistimme tuttuun paikkaan, Rotwalliin. Siellä tapasimme ihania vanhoja tuttuja ja muutaman uudenkin tutun.

Vastavirrassa tapasimme lisää vanhoja tuttuja ja itse asiassa Kretiinien keikka taisi mennä jutustelun merkeissä. 70-luvun Vihannekset oli meille naispuolisille uusi, mukava tuttavuus. Tykkäsimme, taisimme joratakin...

Ryhmämme jäsenen keikka oli meistä tietenkin loistava. Häiriköt plays Misfits '77-83 meni meillä taas lepäillessä mutta poikien meikit ja vaatetus tekivät meihin syvän vaikutuksen (ainakin 3/4). Terveisiä Erkolle, Mikolle ja Maumaulle.

Pojat oli ihana!!!! Niin LOISTO ilta, LOISTAVAT bändit ja VALIOYLEISÖ, että pieni verihukka, 3 kg:n painon pudotus ja 30 mustelman kirjo ovat pieni hinta illan annista.

Vippe: "Pojat oli ihana" (kuva: M!ka).

Tampester 3.3.

Seuraavana aamuna ja päivänä ryhmämme panosti remuamiseen, joten ilta meni rauhallisissa merkeissä (paitsi isoimmalla jäsenellämme). Iskuryhmä ruletti, kuuntelimme mykistyneinä poikien soittoa. Blitgkrieg Boysien aikana harjaannutimme sosiaalisia taitojamme ja huilailimme hieman. Häiriköiden ja Reksien soittaessa ryhmämme isoin jäsen taisi näyttää innostumisensa meistä selvimmin, mutta kyllä jalka vipatti meillä naispuolisilla jäsenilläkin. Saksofonisti Chemosta tykkäsimme kovasti ja Sanna on kuningatar!

"Kuningatar" Sanna eli Rehtori Reponen Jr. 

Taustalla Rehtorit Mikko ja Mikkola (kuva: M!ka).

Tampester 4.3.

Paluumatkamme aikana yritimme loihtia biisiä seuraaviin ramoviisuihin, mutta se taisi jäädä yritykseksi. Takapenkin naisjäsenet eivät saaneet sävellys -ja sanoitustyötään valmiiksi näin ollen isoin jäsenemme ei pääse biisiä ramoviisuihin esittämään. Voihan rähmä! Sanat Rotwalli, palohälytys ja innokas vartija ovat näin ollen kaikkien viisuihin osallistuvien käytettävissä....
M!kaa kiittävät ja kumartavat Vippe, Heiskanen, Maarit (ja Joey)

Vippe

Yleisöä Poikien keikalla (kuva M!ka).