www.ramopunk.com

Ramopunk.com 5-vuotissynttärit

 Tampere 1.-3.3.2007

 Takaisin Ramopunk.com 5-vuotissynttärit etusivulle

Futista Vastavirrassa (kuva: Timo).

Jonna:

Aputoimittajan keikkaraportti - Osa 3: 

Lauantai 3.3.07

- Me ollaan kova tiimi!

Aamulla heräili Pispalasta väsyneitä ja kofeiinin haluisia ihmisiä. Kotiruokaa piti alkaa tekemään Maukka-pojalle ja Martsulle. Äidinvaistot heräilivät kun kuuntelin tarinoita pojan hulttioelämästä. Muuzit ja bullat väännettiin ja syötiin hyvää mutsinruokaa. Poika lähti tuhlailemaan Swamppiin kaikki rahansa ja me jäätiin nukkumaan. Alkoi olla jo jotenkin ihmismäinen olo ja juoma alkoi taas mennä enemmän alas kuin ylös. Henkeviä keskusteluita ja maailmanparannusta ystävien kanssa ja sitten kun aika koittti niin taksi alle ja Vastavirralle. Tänään ystäviä oli vieläkin enemmän paikalla ja tiesi, että illasta tulee parasta pitkiin aikoihin!

"Ihanan vekkuleita poikia" (kuva: M!ka).

Skorpions-Pasille olin jo ilmoittanut, että niin kauan kun viikset on naamalla minä en häntä tunne. Onneksi Iskuryhmän keikan aikana jo hyvissä ajoin Jason vieraili lavalla ja aseella uhaten pakotti nuo karvat pois Pasin naamalta ja keikka jatkui hyvillä mielin. Pystyi taas katsomaan lavalle normaalisti. Markyskin oli pukeutunut keikalle hienoon muumio asuun ja lasten aurinkolaseihin. On nää ihanan vekkuleita poikia! Iskuryhmän keikka oli täydellinen aloitus illalle. Lavan edusta heti täynnä ja biisit kulki alusta loppuun hienosti, ilman mitään sähellyksiä. Uudelta levyltä paaaljon biisejä kuultiin ja jengi laulo hienosti jo mukana. Ihan huippu keikka ja huippu bändi!

M!ka: Yleisössä oli myös pari sahuria, joilla oli ilmeisesti moottorisahatkin mukana (kuva: M!ka).

Ennen Blitzkrieg Boysia jaettiin tämän vuoden kultainen pesäpallomaila. Ehdokkaita ei oltu tänä vuonna julkistettu etukäteen ja sai vain arvailla voittajaa. Voiton vei Radio Helsingin Njassa, joka on kiitettävästi kunnostautunut soittamaan hienoja bändejä shöwssaan. Onnea vaan Njassalle!

Blitzkrieg Boysia tuli kuunnelttua takaosasta, kun oli jalkapalloturnaus pahasti kesken ja piti moikkailla kunnolla ystäviä joita ei ole liian pitkään aikaan nähnyt. Joidenkin ystävien tulosta en edes tiennyt ja piti kovasti halailla ja vaihdella kuulumisia.

Häiriköt riehaannutti yleisön (kuva: M!ka).

Häiriköiltä taas illan kovin keikka varmaan. Yleisö riehaantui täysin ja lavan edustalla olijat saivat sillä menolla mustelmia varmasti viikoiksi. Ei ollut eilinen keikka vienyt kuntoa mihinkään, sen verran hyvin rytisi! Nää on näitä, jotka toimii aina näissä ihan loistavasti! Ei voi kuvailla.

"Sannan ääni saa kylmät väreet kulkemaan joka ikinen kerta" (kuva: M!ka).

Rehtorit aloitti setin Häiriköiden Lataamoon biisillä ja jatkoi Pojilla. Biisiä en tähään hätään muista kirveelläkään. Sannan ääni saa kylmät väreet kulkemaan joka ikinen kerta. On se vaan loisto tyttö! Rehtori-keikka oli paras rehtorit keikka aikoihin. Fiilis oli ihan mahtava ja tyylikkäämpää lopetusta bileille olisi saanut hakea.

Heko keräilee kamojaan lavalta ...bileet alkavat olla ohi (kuva: M!ka).

Jatkoille jälleen Sputnikkiin ja portsari jo kyselikin, että onko jossain ollu jotkut ramopunk-bileet, kun niin paljon näkyy noita nahkatakkeja. Sputnikissa ilta jatkui lähes tappiin asti mukavassa seurassa ja metelin saattelemana. Jossain vaiheessa piti lähteä Tampere-oppaaksi ja sitten nukkumaan.

Tapahtumarikkaana sunnuntaina oli tyhjä olo heti kun alkoi jotain päässä taas liikkumaan, vaikka olihan sunnuntaikin vielä ihan mukava omalla kierolla tavallaan. Ei tälläisten bileiden jälkeen heti voi paha mieli olla! Kivan jälkeinen masennus kesti kuitenkin tiistai iltaan saakka. Jonna kiittää ja kumartaa.

Jonna