www.ramopunk.com     Ramopunk-uutisia    Ramopunk-vieraskirja

Ramopunk.com 5-vuotissynttärit

 Tampere 1.-3.3.2007

 Takaisin Ramopunk.com 5-vuotissynttärit etusivulle

Jonna:

Aputoimittajan keikkaraportti - Osa 2: 

Perjantai 2.3.07

- Jopas lähti!

Aamulla olo oli hyvä, kiitos oman päättäväisyyden ja Vastavirran kahvitarjoilun. Tänään tiedossa olisi sitten jo pieni tupa täynnä ja kovat bileet. Vastavirtaan hyvissä ajoin ja ihmisiä oli silloin jo paljon paikalla. Kauheesti tuttuja ja kavereita ympäri Suomen ja Kretiinit menikin siinä sitten tuttuja moikkaillessa ja kuulumisia vaihdellessa.

Vihannes Pajunen lavalle ilmestyneeltä Halulta: "Mitä sä haluut laulaa?" (kuva: M!ka).

Vihanneksiksi olinkin jo sitten löytänyt paikan lavan edustalta. Tutut biisit tuli ja uusiakin. Ainakin minulle ihan uusia biisejä. Keikan aluksi Hallu vieraili taas lavalla. En muista mitä siellä sovelsi, mutta eipä tuon niin väliä. Toi on vaan jotenkin hienon näköinen toi Vihannes-asetelma. Kitarat sivuilla ja rumpali paukuttelee ja laulelee samaan aikaan. Pistää ihmettelemään kuinka se on mahdollista. Minun rumpali urani loppui siihen kun sain niin monesti pelkällä soittamisella mustelmia kasvoihini ja melkein puhkoin silmäni. Hyvä fiilis oli Vihanneksilla ja yleisöllä!

70-luvun Vihannekset (kuva: M!ka).

Taukojuomaa muutama ja lavalle Joey Luumäki. Tämä tuli katseltua rauhallisesti istuen ja samalla seurustellessa. Peitsamoa taisi ainakin tulla ja mieleen jäi ainakin numero 82. Tiedä ketä äänestät!
Muistikuvat on vähän hatarat ja yksittäisiä biisejä ei tule juuri mieleen. Olisiko Onnellinen perhe ollut viimeisenä ja sai kovan menon aikaan lavalla ja sen edessä. Lavalla käväisi muistaakseni vierailevia tähtiäkin tuon biisin aikana.

.

Joey Luumäki (kuva: M!ka).

Salmaria piti kokeilla muutaman paukun verran, kun sitä kerran nykyään Vastavirralla tarjoillaan. Ehkä huonokin idea, koska Häiriköt plays Misfits jäi lähes kokonaan kokematta. Asiaan kuuluvat meikit oli ja asiaan kuuluva meininki oli lavan edustalla ja kauempanakin. Hienosti vetivät ja tämä viimeistään sai kengät kattoon kaikilta. Vieraileva laulaja veti kyllä hyvin!

"Pojilla ei ole muuta, kuin hittibiisejä ja meno sen mukaista yleisöllä" (kuva: M!ka).

Yhtäkkiä lavalle astelikin jo Pojat ja ilta alkoi olla lopuillaan. Aina se vaan menee niin, että kun on kivaa niin kaikki loppuu liian nopeasti. Ei auttanut muuta kuin tunkea lavan eteen mustelmia hankkimaan. Pojilla ei ole muuta, kuin hittibiisejä ja meno sen mukaista yleisöllä. Joka biisi piti pomppia kuin viimeistä päivää! Tässä on kyllä niin hieno bändi, jonka keikalla ei koskaan ole tylsää. Ihan ehdottomasti päivän kohokohta taas. Minä se aina vaan näistä Pojista niin tykkään.

Valomerkkejä sateli ja piti alkaa tilailla taksia. Sputnikkiin lähdettiin sitten vielä jatkoille lähes kaikki paikalla olleet. Tappiin asti ei oltu paikalla, kun poika oli niin holtittomassa humalassa ja itselläkin alkoi uni painaa silmään. Taksi takaisin Pispalaan ja unta palloon.

Jonna