www.ramopunk.com     Ramopunk-uutisia

 

Tampere 3.-4.3.2017

Elämä on Punk etusivu

Lippujen ennakkomyynti Tiketissä:

Tiketti

Ennakkoliput loppuunmyyty

Ramosopan ruokailupaikat loppuunvarattu

 

Share |

Ramopunk.com 15v Punk in Finlandissa     Ramopunk.com 15v Facebookissa

Ramopunk-uutiset     Elämä on Punk -etusivu

 

Ainutlaatuinen tilaisuus kokea pieni pala suomalaisen punkin historiaa paikanpäällä.

Ramopunk-skenen pää-äänenkannattaja ja Suomen suurin punk-sivusto Ramopunk.com täyttää maaliskuun alussa 2017 15 vuotta ja sitä juhlitaan Vastavirta-klubilla Tampereella parin päivän ajan.

Esiintyjinä nähdään iso osa ramopunkin tämän hetken kärkikaartia ja pari muuta tunnettua punk-orkesteria:

ESIINTYJÄT:

LUONTERI SURF

POJAT

HÄIRIKÖT

JAMES PUHTO-REN

PITSANAAMA

HIMANES

SANKTIO

PSYKOTERAPIA

YLEISLAKKO

BURNING PIGS

Sekä Ramosopalla:

Miika Söderholm

Hullut Päivät

Hätä-Ratkaisu

Päiväkohtaiset ohjelmat

Perjantai

Ramopunk.com 15v

Vastavirta-klubi

Klo 19.00 Ovet aukeaa

Klo 20.00 Showtime

Pojat
James Puhto-Ren
Sanktio
Psykoterapia
Burning Pigs

Juontajana: Jukka Junttila

Kultainen pesäpallomaila 2016

Pääsymaksu 12 € + Tiketin  palvelumaksut.

Lauantai

Ramosoppa

Kievari Kahdet Kasvot

Klo 13:00 Soppa alkaa

Hätä-Ratkaisu

Hullut Päivät

Great Punk-visa 2017 - Jukka Junttila

Miika Söderholm

Juontajana: Undo Andersson

Klo 15:30 Soppa päättyy

Ramopunk.com 15v

Vastavirta-klubi

Klo 19.00 Ovet aukeaa

Klo 20.00 Showtime

Luonteri Surf
Häiriköt
Pitsanaama
Himanes
Yleislakko

Juontajana: Joey Luumäki

Kultainen pesäpallomaila 2017

Pääsymaksu 12 € + Tiketin palvelumaksut.

Muutokset ohjelmassa ovat mahdollisia.

 

Ramosopan ruokailupaikat varattu

Ramopunk.com 15v-bileiden ensimmäisen illan jälkeen täytyy ramopunkit ruokkia uuteen nousuun tapahtuman toista iltaa varten. Tämä tapahtuu Ramosopalla ja paikkana on laajan olutvalikoiman omaava Kievari Kahdet Kasvot osoitteessa Kauppakatu 14.

Soppa-tapahtuma alkaa lauantaina 4.3. klo 13.00 ja päättyy 15:30. Tuossa välissä on ohjelmassa ruokailua, Jukka Junttilan vetämä Great Punk-visa 2017 ja kolme lyhyttä keikkaa, joissa nähdään esiintyjinä: Hätä-Ratkaisu, Hullut Päivät ja Miika Söderholm. Juontajana toimii Undo Andersson.

Ajoissa paikalle!

Keittiö aukeaa 13:00 ja eka keikka alkaa heti perään

Sopan aikataulu on tiukka, joten ohjelma alkaa heti klo 13:00 jälkeen.

Ainakin ruokailijoiden kannattaa saapua hyvissä ajoin ennen h-hetkeä, ettei ekan bändin keikkaa tarvitse kuunnella jossain kassajonossa tai pöytäpaikkaa etsiskellen.

Mukaan mahtuu 45 ruokailijaa ja vähän muitakin

Tilaisuuteen vapaa pääsy, mutta ruokailijat ovat etusijalla. Parhaat paikat ja pöydät varataan ruokailijoille. Ruokailupaikkoja on tarjolla 45. Ruokailun hinta on 15 euroa.  Menu näyttää tältä:

 

Ramosoppa-menu 15€

Kurkkua, tomaattia, paprikaa, vesimelonia ja yrtti-salaattisekoitusta

Marinoitua punasipulia

Marinoituja oliiveja

Viininlehtikääryleitä

Bulgursalaattia

Kasvis-pastasalaattia

Falafelpullia

Lihapullia

Hummusta

Tsatsikimajoneesia

Ciabattaa ja ruisleipää

...Eli kaikki ruuat ovat vegaanisia paitsi tietty lihapullat.

Ruokailupaikat varattiin loppuun viikossa

- Seisomapaikoille ilman ennakko varausta -

 Ilmoittautuminen ruokailuun on päättynyt. Ruokailupaikat tulivat varattavaksi 22.1.17 ja varattiin loppuun viikossa. Baariin mahtuu jokin verran väkeä myös baaritiskille ja  "seisomapaikoille" ilman ennakkoilmoittautumisia. Näitä paikkoja on tarjolla vain rajoitettu määrä.

Soppakulhon takana on Andersson

Ramosopan järjestäjinä ovat olleet M!kan lisäksi paikallisvahvistukset Undo Andersson ja Sammy Andersson, joita ilman tämän häppeningin järjestely ei olisi Mualiman Navalta asti onnistunut. Kiitokset näillä Mainioille Apupojille.

Liput ennakkomyynnissä Tiketissä

Liput tulivat ennakkomyyntiin Tikettiin 20.12. 2016. Sekä perjantain, että lauantain lipun voi ostaa yhdessä tai erikseen. Yhden illan lipun hinta 12 euroa ja perjantai ja lauantain liput  yhteishintaan 24 euroa + Tiketin perimät palvelumaksut.

LIPPUJA MYYNNISSÄ OVELLA TAPAHTUMAILTANA?

Ennakkoliput käytettävä klo 22.00 mennessä

Kuten aikaisemmin mm. Ramopunk.com 7v, ja 10v-bileissä, ei ennakkolippu nytkään oikeuta sisäänpääsyyn klo 22.00 jälkeen ja tämä tieto on painettu myös pääsylippuun. 

Tämän ei kai pitäisi tuottaa kenellekään ongelmia, sillä bileet alkavat jo reippaasti aikaisemmin. Nämä säädöt sen vuoksi, että jos Vastavirta-klubilla on tilaa, voi baari myydä klo 22.00 jälkeen lisää lippuja ovelta.

Liput loppuivat kesken

Kuten edellisissä Vastavirran EoP-bileissä Ramopunk.com 5v, 7v 10v ja Havana Bananas Party -tapahtumissa, loppuivat ennakkoliput nytkin hyvissä ajoin, jo kaksi kuukautta ennen bileiden alkua.

Juontajat!

 Tapahtumassa nähdään molempina päivinä eri juontajat. Perjantain juonnosta vastaa Hiljaisten levyjen levymoguli ja tuore punk-tietokirjailija Jukka Junttila. Lauantaina juontajana toimii Ne Luumäet ja Tappajatomaait-yhtyeiden laulaja Joey Luumäki.

Showtime klo 20.00

Huomatkaa, että showtime on klo 20.00. Aloitusajasta ei voi lipsua, koska esiintyviä bändejä on sen verran paljon. Mitään lämppäribändejä ei näissä bileissä tunneta, eli punkasenne mukaan ja ajoissa paikalle! Ovet aukeavat klo 19.00

Vuoden 2004 Kultainen pesäpallomaila (kuva: JP Laitio-Ramone).

Jaossa kaksi Kultaista pesismailaa

Vuosina 2004, 2005, 2006, 2009, 2011 ja 2012 jaettu ramopunkin Kultainen pesäpallomaila -palkinto on tulossa jälleen jakoon. Tapahtumassa jaetaan Kultainen pesäpallomaila 2016 ja 2017 -palkinnot.

 Palkintotuomaristossa ovat  kirjailija Leena Lehtolainen, ramopunkero Hartza Miettinen ja Ramopunk.com-sivuston ylläpitäjä ja M!ka Vesterinen.

Kultainen pesäpallomaila -palkinnon ovat perustaneet Häiriköt -yhtye ja Woimasointu-levy-yhtiö vuonna 2004. Palkinnon on suunnitellut ja neljä ensimmäistä palkintoa toteuttanut Häiriköiden laulaja-kitaristi Erkko Salonen. Myöhemmät Pesäpallomaila-palkinnot on tehnyt tunnettu ramopunkkari Kimmo "Rauman Kimmo" Aaltonen ja valmistuskulut ovat kustantaneet Killer Records, Hiljaiset Levyt ja Woimasointu.

Katso myös:

Kultainen pesäpallomaila-Wikipedia

Uusimmat tiedot Ramopunk-uutisista

Uusimpia tietoja tapahtumasta kannattaa seurailla ramopunk-uutisista, jotka ovat tämän sivuston tiuhimmin päivittyvä sivu ja useimmiten uusimmat tiedot löytävät ensimmäisenä tiensä sinne.

Mukana levykauppoja

Levyjä on hauskinta ostaa keikoilla! Vastavirta-klubille kannattakin varata mukaan rahaa myös levy-ostoksia varten. Bileissä ovat mukana ainakin Woimasointu-levy-yhtiön, Pupu's Bistro Recordsin ja Killer Recordsin levykaupat. Lisääkin vielä mahtuu mukaan. Jos haluat laittaa bileisiin levykauppaa pystyyn, otahan yhteyttä mika.vesterinen(at)dnainternet.net

Woimasointu  Pupu's Bistro Records

Tampereen edullisinta hotellimajoitusta löytyy Omenahotellista.

Toinen edullinen majoitusvaihtoehto on ainakin Asuntohotelli Tähti.

...ja löytyyhän Tampereelta niitä hotelleja vaikka kuinka paljon, esimerkiksi Cumulus Hämeenpuisto, Cumulus Koskikatu, Scandic Tampere City, Sokos Hotel Ilves, Sokos Hotel Tammer

Täältä vielä lisääkin hotelleja: Tampere - Hotellit.

Tapahtumapaikkana:

Suomen paras punkbaari

Elämä on Punk -keikkapaikkana toimii Tampereella Suomen paras punk-baari Vastavirta-klubi, joka on Tahdonvoima Osk:n pyörittämä vaihtoehtoinen musiikkiklubi Tampereen Pispalassa. Vastavirta-klubin nettisivut  löytyvät osoitteesta www.vastavirta.net, itse Klubi löytyy Tampereelta osoitteesta Pispalan valtatie 39.

 

Kysyttävää järjestäjältä?

Haluatko lisätietoja? Laita sähköpostin osoitteeseen mika.vesterinen(at)dnainternet.net

  

Gabba gabba

we accept you

we accept you one of us

 Kävijälaskuri