www.ramopunk.com     Ramopunk-uutisia

- keikkaraporttia

Keikkaraportin etusivulle

Share |

Yleislakko mustana lampaana ramobileissä

Yleislakko (kuva: M!ka).

Paavo:

Tällä kertaa jengi oli messissä

Viimeksi soitettiin Yleislakon kanssa ramopunk-henkisessä tapahtumassa joku pari vuotta sitten. Siitä kerrasta jäi päällimmäisenä mieleen, että todella mustalammas oltiin noissa kemuissa. Siksi hiukan varauksella suhtautui tähän keikkaan. Paskan vitut, tällä kertaa jengi oli messissä heti alusta saakka ja olihan oikeenkin mukava soittaa. En tiiä sit kuinka hyvin jengi tunsi biisejä, mutta pari uutta levyttämätöntäkin veisua näytti uppoavan hyvin.

Keikan jälkeen musiikinsoittaja rentoutui niin hyvin kuin osasi. Eli kaljalasin ääressä tuli viihdyttyä hiukan liikaakin. Olikos siellä muuten joku toinenkin takahuone vai eikö kukaan muu vain viittinyt kattella meiän urpolaumaa siellä pienellä bäkkärillä.

Hommat pelas järjestäjän puolelta oikeenkin hyvin ja Vastavirralla on sinänsä mukava soittaa kun ei tartte arpoa, että saako jonkun murusen rinnan alle vai ei. Kättä lippaan siis."

Paavo (Yleislakko)

(Kuva: Jukka Myller).

Torre:

Parempi meno kuin meidän keikoilla yleensä Vastavirrassa

Hyvät bileet oli jälleen kerran. Mukavasti jengiä oli, vaikka niin aikaisin soitettiinkin. Ramopunk-bileissä on kyllä parempi meno kuin meidän keikoilla yleensä Vastavirrassa.

Olut maistui ja keikanjälkeiset muistikuvat sen mukaiset. Tällä kertaa sentään roudarikuski pysyi paremmin aisoissa kuin viimeks. Sanktio oli jees nähdä ekan kerran ja Me Wokkivihannekset ottanut isoja askelia eteenpäin sitten viime näkemän. 

Ja olipahan asiallinen juontaja ja myös ennen meidän keikkaa komea alkusoitto. Tässä yhteydessä voisin painottaa, että Porilaisten marssi sopii erittäin sarkastisella ja siksi toimivalla tavalla yhteen Yleislakon kanssa - meidän ajatusmaailma kun ei voisi kauempana tuosta viisusta olla. Ensi kerralla tavataan

Torre (Yleislakko)

(Kuva: Jukka Myller).

Yleislakko soitti näin:

Keskiluokkaisuus

Kultainen Nuoruus

Perusteellinen Perusteettomuus

Viimeinen Talvi

Sua Kohti Herrani

Hallitukseen

Suora Lähetys

Jyvät & Akanat

Valtio, Uskonto, Isänmaa

Encore:

Yhteistoimintaa osa 1

”Parilla uudella biisillä ei kai vielä mitään virallista nimeä, 

mut laitetaan ny tuollaiset.”

Paavo

(Kuva: Jukka Myller).

Gabba gabba

we accept you

we accept you one of us

Kävijälaskuri