www.ramopunk.com     Ramopunk-uutisia

- keikkaraporttia

Keikkaraportin etusivulle

Syön tennarini jos...

Share |

Yy-kaa-ko-nee! kirjan 70-luvun Vihannekset -osiossa Vihannes Pajunen uhosi syövänsä tennarit HP-kastikkeen kera, jos 70-LV ei julkaise mitään vuoden 2011 aikana. No eipä nyt sitten julkaissut. 9.3.2012 Ramopunk.com 10v-bileissä oli puheiden lunastuksen aika...

Jeke selvittämässä yleisölle mistä on kyse. Pajunen taitaa naureskella hermostuneesti Hartzan sylissä olevalle Converse-laatikolle... (kuva: M!ka)

Hartza :

Sanoista tekoihin: Syö Pajunen tennarisi!

Woimasoinnun Hannu soitteli eräänä kauniina iltana, ja pohdimme Vihannes Pajusen päämenoksi pientä jekkua.  Antaapa Jeke Marjalan kertoa tähän väliin, miten homma oikein Yy-kaa-koo-nee! -kirjassa meni:

"70-luvun Vihannekset -osion lopussa Pajusen Pete heittää kommentin, jossa uhoaa syövänsä tennarit HP-kastikkeen kera, jos 70-LV ei julkaise mitään vuoden 2011 aikana. Yy!-EP:n nauhoitus tehtiin kyllä vuoden 2011 puolella, mutta levyn julkaiseminen venyi alkuvuoteen 2012. Vahva peruste jekulle oli se, että alkuperäinen kommentti oli annettu vuotta 2009 silmällä pitäen. Minä annoin hieman armonaikaa toteuttaa lupaus, mutta sekin loppui koetulla tavalla kesken. "

Ja mitäs sieltä Converse-laatikosta löytyykään... (kuva: M!ka).

Sain mukaani tähän pikkujekkuun Hannun lisäksi Pesimailatuomarit M!kan ja Leenan, sekä itseoikeutetusti kirjailija Marjalan. Muistin että kaveripiiriinihän kuuluu eräs kondiittoori. Eikun Moilasen Anulle (Ravintola Sunn, Senaatintori) kyselyä, ja hän totesi että kaavailemamme suklaatennari vaatisi muottia ja hintaakin tulisi reilun kilon painoiselle suklaakengälle käsityönä aika rutkasti. Marsipaanista Anu on ennenkin loihtinut upeita luomuksia, ja päädyimme sitten Anun kanssa oikean kokoiseen punaiseen tennariin.

Ensimmäinen suupala (kuva: Vesku Tarja).

Jeke kuvailee tapahtunutta näin: ”Pesismailaraati meikäläisellä vahvistettuna  teetätti marsipaanista tehdyn valtavankokoisen punaisen Converse-tossun Pajusen popsittavaksi. Jekku pistettiin täytäntöön Ramopunk.com 10v-bileissä Vihannesten setin jälkeen ennen encorea. Pajunen oli erinomaisen hienosti messissä ja mutusteli tennaria Vastavirran lavalla, vaikka kepponen tulikin hänelle yllätyksenä. Tossu oli äkkimakeaksi herkuksi todella hyvää ja taidolla tehty."

Noh, tais tulla Peten jalkaan hieman isohko tossu, mutta eipä se haittaa, saipahan makeaa mahan täydeltä. Koko lystihän oli halpaa, ei kustantanut hirveästi. Kiitos Anulle leivontapuuhista ja muulle ryhmälle osallistumisesta. Mukavaahan se oli Pajuselle moinen järjestää. Ja tossu pääsi turvallisesti kotimatkallekin, kun kannoin sen itse vielä autoon. Oispa Pete vain nähnyt oman ilmeensä lavalla.

YouTubessa olevan videon linkki marsipaani-Coversen luovutuksesta täällä (kuvaajana Karri aka Krikettimaila).

Pajuselle paljon Samarinia ja tulevia levyjä tulevaisuudessa!

Hartza

Syötävää jäi vielä kotiinkin, HP-kastikkeen kera, kuten tuli uhottua.

Vihannes Pajunen:

Ramoniaaninen keittiö: Converset HP-kastikkeen kera

Hartza kumppaneineen varmisti, että lupaukset pidetään. Siispä Conversea kitaan, koska julkaisu lipsahti vuoden 2012 puolelle.

Arvio: 

Annoksen väri ja esillepano: raikas
Rakenne: kumimainen, kudelma, ramomainen
Maku: nihkeä, hikinen, ramomainen
Haju: voimakasarominen, ramoninen
Ääni: mm. The Ramones

En suosittele kenellekään. Kiitos!

Vihannes Pajunen

"En suosittele kenellekään. Kiitos!"

Gabba gabba

we accept you

we accept you one of us

Kävijälaskuri