www.ramopunk.com     Ramopunk-uutisia

- keikkaraporttia

Keikkaraportin etusivulle

Share |

Psykoterapia (kuva: Jukka Myller).

Psykoterapia raportoi:

PsykoJoona:

Yleisöltä energiaa rumpujen taaksekin

Ei voi muuta sanoo kun että oli tajuttoman hauska soittaa. Yleisöltä välittyi energiaa myös rumpujen taakse siinämäärin että ranteet tulessa tuli paukutettua ja hullunkiilto silmissä. Päättymätön ja pakollinen encore-biisi "Paniikkiin" soitettiin taas loppuun ja suureksi yllätykseksi joku siitä tykkäskin. Kaippa ne hulluimmat biisit jää parhaiten mieleen. 

Ramopunk.com 10v. kemuista sen verran, että aika uusi kokemus oli itelle ja ei harmita kun se, että ne on nyt ohi. Monta hyvää tyyppiä tuli tavattua ja ilmapiiri oli muutenkin harvinaisen hyvä. Jokainen bändi tuli katottua melkein alusta loppuun ja lisää ois vaan mieli tehnyt.

PsykoJoona (Psykoterapia)

(Kuvat: M!ka).

IR-Pasi:

Sukat hukassa Tampereella

Ramopunk.comin 10-vuotis juhlabileet. Niitä oli odoteltu jo tosi pitkään. Kattaus kahdelle päivälle oli uskomaton, siis oikeastaan kaikki ne bändit paikalla joiden kanssa haluisin näitä bileitä viettää.

Eikun vaan matkaan perjantaina 9.3. Kuskina toimi moitteettomasti Kuopiosta Tampereelle PsykoTommi kartturinaan Riina. Mukaan napattiin mun seuralaiseksi vielä takapenkille PsykoJoona ja pellit matkaan, niin tunnelma oli katossa. Matka meni mukavasti. Tommi osti Whitesnaken levyn ja nostalgiaakin menopelissä kuultiin.

Tampereen Vastavirralle noin viiden maissa kunhan oltiin heitetty Joonan kanssa kamat Omppuhotskuun. Eihän siellä vielä ollu tsekkejä käynnissä, joten Vastiksen yläkertaan kuunteleen miten PsykoJaakko toimii Hätä-Ratkaisu soolostaan. Loistavaa, vaikka se olikin Jaakon eka sisäkeikka. Aikaisemmat onkin nähty pääosin Kuopion torilla. Hyvä meno ja sitten alas tsekkaamaan. Kaikki natsas oikein hyvin. Siitä vähän paitaa ja jotain levyä kainaloon.

Psykobasistin Hätä-Ratkaisu (kuva: M!ka).

PKNP soitti jossain vaiheessa ja musta se oli aikasta huono. Hyvinhän ne soitti mut ei muhun se musa kolissu. Jäbät oli kyllä loistavia. Tuli heitettyä sitä pystyläppää aikasta paljon Kurikoiden kanssa.

Oma keikka sit puol yhdentoista maissa alko ihan räväkästi mut heti unohdin sanat ekassa biisissä. Onneks se nyt saatiin kasaan ja keikka soljui sillai kivasti läpi. Jaakon basson piuha oli jossain vaiheessa kateissa, mut löytyhän sekin sieltä lattioilta viimein.

(Kuva: M!ka)

Himanes JEE JEE ja mitä siinä nyt oli. Tuli vähän törpöteltyä, mut oli niin hyvä menokin. En tiiä paljon oisin puhaltanut, mut puhalluttaa vähän vieläkin.

Lähdin hotellille aikasta aikasin, etten Poikia ees nähnyt loppuun, mut joku uus hyvä biisi oli. Maailmanloppu? Olisko ollut tai vastaava.
Aamulla sit heräilin ja saatiin homma taas käyntiin. Eikun vaan Telakalle pöperöille joita ei tullut sit ees syötyä. Elinkin siinä sit kolme päivää ilman ruokaa, mut hyvä vasikka elää juomallakin... Telakalla oli kivaa jutella tuttujen kanssa ja Chemo soolollaan yllätti mut täysin. Aivan uskomaton kitaristi! Wokit siinä kaikkine Frontside Ollieineen, niin päivä oli pulkassa, eiku iltaa kohti.

Ilpon luona muutamat ennen Vastikselle menoa. Kova meno taas päällä. Hienoja esiintyjiä kaikki. Tapasin uusia tuttavuuksia paljon taas ja kiitos heille. Ja kiitos koko viikonlopusta ja vielä maanantaistakin mun puolesta. Oli kiva heräillä maanantaina vielä Tampereelta ja huomata, ettei ole sukkia ollenkaan jalassa. On se ollut kova meno, jos sukatkin lähtee jalasta.
Kiitos Ramopunk.com, M!ka, kaikki bändit ja esiintyjät, kaikki mukana rokanneet ja erityis kiitokset Katrille, et pidit tästä retkusta huolen kaks päivää. Psykoterapia kiittää.

IR-Pasi (Psykoterapia)

(Kuva: M!ka).

Gabba gabba

we accept you

we accept you one of us

Kävijälaskuri