www.ramopunk.com     Ramopunk-uutisia

- keikkainfoa

Tampere 9.-10.3.2012

Elämä on Punk etusivu

Liput ennakkomyynnissä Tiketissä:

Tiketti

Vastavirta-klubi 9.-10.3.12:

Pojat - Tappajatomaatit - Himanes

Sanktio - Pertti Kurikan NimipäivätThe Tarjas

 Psykoterapia - Yleislakko - Me Wokkivihannekset - 70-luvun Vihannekset

Vastavirta-klubin yläkerta 9.-10.3.12:

Miika Söderholm (soolo) -  HeviKorolla 

Neljäs Tuoppi - Vesku (The Tarjas) soolo - Hätä-Ratkaisu

Ramosoppa - Ravintola Telakka  10.3.12:

Me Wokkivihannekset (forgot to plug) - Chemo Tomato (fingerpicking-soolo)

Juontajina: 

Rehtori Heko ja res. mars C.B.G.B Ramone.

Share |

Sisällysluettelo:

Päiväkohtaiset ohjelmat

Päiväkohtaiset esiintyjät julkaistaan myöhemmin.

Liput ennakkomyynnissä Tikettissä

Ennakkoliput käytettävä klo 22.00 mennessä

Edellisillä kerroilla loppuivat liput kesken

2-iltaa - Kymmenen keikkaa!

Showtime klo 20.00

Alkuillan ohjelmaa:

Showtime 18.00

Vastavirta-klubin yläkerrassa soitetaan Klo 18.00-19.30

Juontajat

Kultainen pesäpallomaila

Jaossa Ramopunkin Kultainen Pesäpallomaila 2011 ja 2012 -palkinnot.

Mukana levykauppaa

Woimasointu

Räkälevyt

10v- ja Elämä on Punk -paidat tilattavissa 10.2.2012 saakka!

Oheistoimintaa lauantai-päivälle:

Ramosoppa

Ravintola Telakka lauantaina 10.3.12 klo 14.00

 

 

   

Ramopunk.com 10v Punk in Finlandissa   Ramopunk.com 10v Facebookissa

Ramopunk.com täyttää maaliskuun alussa 2012 10 vuotta ja sitä juhlitaan Vastavirta-klubilla Tampereella parin päivän ajan. Sivusto on laajentunut vuosikymmenessä Suomen laajimmaksi punk-sivustoksi, vaikka käsitteleekin vain pientä osaa suomalaisesta punkista ja on rönsyillyt Elämä on Punk -tapahtumiin ja Havana Bananas punk zineen ja siinä sivussa kotiseutunsa punkin tukemiseksi on Punk Kuopio-teema noussut sivustolla tärkeään asemaan.

Edelleen Ramopunk.comin päätehtävänä on kuitenkin olla ramopunkin pää-äänenkannattaja ja tiedottaja ja kun kymmenvuotista olemassaoloa juhlitaan, on esiintyjä kaarti tällä kertaa sen mukainen. Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus kokea pieni pala suomalaisen punkin historiaa paikanpäällä. Bileitähän tulee ja menee, mutta 10v-bileitä on tarjolla vähän harvemmin...

Tilaa 10v t-paita 10.2.2012 mennessä!

Lisää infoa täällä:

Woimasointu & Ramopunk.com 10v -kokoelma

4+ 7" ep:n kokoelma

Majoitusta Tampereelta

Tapahtumapaikkana:

Vastavirta-klubi

Uusimmat tiedot Ramopunk-uutisista

Kysyttävää järjestäjältä?

Tappajatomaatit ja Pojat.

Päiväkohtaiset ohjelmat

Juontajina:

Rehtori Heko ja res. mars C.B.G.B Ramone

Perjantai

Vastavirta-klubin yläkerta

klo 18-19.30

Vapaaehtoinen kolehti

HeviKorolla

Vesku (The Tarjas)

Hätä-Ratkaisu

Lauantai

Ramosoppa - Ravintola Telakka 2 krs.

klo 14-17.00

Vapaaehtoinen kolehti

Me Wokkivihannekset (forgot to plug) 

Chemo Tomato (fingerpicking-soolo)

Vastavirta-klubin yläkerta

klo 18-19.30

Vapaaehtoinen kolehti

Miika Söderholm

Neljäs Tuoppi

Vastavirta-klubi

klo 20.00 - 02.00

Pääsymaksu 10 €

Pojat

Himanes

Psykoterapia

Pertti Kurikan Nimipäivät

70-luvun Vihannekset 

Kultainen Pesäpallomaila 2011

Vastavirta-klubi

klo 20.00 - 02.00

Pääsymaksu 10 €

Me Wokkivihannekset

Tappajatomaatit

Sanktio

The Tarjas

Yleislakko

Kultainen Pesäpallomaila 2012

 

Tappajatomaatit

Oheistoimintaa lauantaille:

Ramosoppa

Ravintola Telakka (tilausravintola 2. krs)

La. 10.3.12 klo 14.00

Vapaapääsy - ilmoittaudu ennakkoon!  

         
 

Himanes ja Sanktio.

Liput ennakkomyynnissä Tiketissä

Maaliskuun 9.-10.3.2012 Elämä on Punk - Ramopunk.com 10v -bileiden liput tulevat ennakkomyyntiin Tikettiin 16.12. klo 9.00.

Sekä perjantain, että lauantain lipun voi ostaa yhdessä tai erikseen. Yhden illan lipun hinta 10 euroa ja perjantai ja lauantain liput  yhteishintaan 20 euroa + Tiketin perimät palvelumaksut.

Ennakkoliput käytettävä klo 22.00 mennessä

Kuten aikaisemmin mm. Ramopunk.com 7v-bileissä ja Havana Bananas Partyssä, ei ennakkolippu nytkään oikeuta sisäänpääsyyn klo 22.00 jälkeen ja tämä tieto on painettu myös pääsylippuun. 

Tämän ei kai pitäisi tuottaa kenellekään ongelmia, sillä bileet alkavat jo reippaasti aikaisemmin. Nämä säädöt sen vuoksi, että jos Vastavirta-klubilla on tilaa, voi baari myydä klo 22.00 jälkeen lisää lippuja ovelta.

Edellisillä kerroilla loppuivat liput kesken

Ramopunk.com 5v,  7v ja Havana Bananas Party -tapahtumissa ennakkoliput myytiin loppuun hyvissä ajoin ennen bileiden alkua, joten lippujen ostossa ei kannata liikoja aikailla...

    

Yleislakko ja Psykoterapia.

2-iltaa - Kymmenen bändiä!

Ohjelmaa myös alkuillasta Vastavirta-klubin yläkerrassa

Bileissä on kahtena iltana mukana kymmenen bändiä Vastavirta-klubilla ja puolenkymmentä Yläkerrassa. Alakerran esiintyjistä Luonteri Surf ja Pojat ovat sitä suomalaisen ramopunk-skenen kivijalkaa. Kokemusta löytyy myös Tappajatomaatit -yhtyeestä, jossa mukana on kaksi ex. Ne Luumäet -yhtyeen jäsentä Joey ja Kaide sekä Mopot-yhtyeessä aikoinaan soittanut Stindy.

Me Wokkivihannekset.

Skenen nuorta sukupolvea edustavat mainetta jo niittänyt Me Wokkivihannekset. Esiintyjäkaartin uusin yhtyen on kuitenkin edesmenneen Iskuryhmä -yhtyeen keulakuvan IR-Pasin perustama ja ramopunkin tylyjä ja yksikertaisia juuria kaiveleva Psykoterapia, jossa nähdään kitaristina Sanktion laulaja Tommi Moilanen.

Muita alakerran esiintyjiä ovat "Haukivuoren Ramones" eli Himanes, Sanktio, The Tarjas, Yleislakko ja Pertti Kurikan Nimipäivät.

   

Pertti Kurikan Nimipäivät ja The Tarjas.

Showtime klo 20.00

Huomatkaa, että Vastavirta-klubin alakerrassa showtime on klo 20.00. Aloitusajasta ei voi lipsua, koska esiintyviä bändejä on sen verran paljon. Mitään lämppäribändejä ei näissä bileissä tunneta, eli punkasenne mukaan ja ajoissa paikalle!

70-luvun Vihannekset ja Neljäs Tuoppi.

Alkuillan ohjelmaa:

Vastavirta-klubin Yläkerta

Showtime 18.00

Ei pääsymaksua - Kerätään vapaaehtoinen kolehti.

Vastavirta-klubin yläkertaan on alkuiltaan tulossa ohjelmaa joskus klo 18.00-19.30 välille. Toisin kun Vastavirran yläkerrassa yleensä, on synttäreille luvattu täydet sähköiset bändikamat myös yläkertaan ohjelmassa on siellälin kaksi täysimittaista bändikeikkaa, esiintyjinä 70-luvun Vihannekset ja uusi lahtelainen ramobändi Neljäs Tuoppi. "Nopeeta, tiukkaa ja tylyä, kuvailee Tuoppien musaa Archie Havana Bananas Vol.6:n jutussa.
Bändi edustaa ramopunkin uutta sukupolvea. Takana tätä kirjoittaessa yksi keikka... Ihan kokematon kaveri ei ole puikoissa tässäkään bändissä. Archie on joillekin tuttu myös soolokeikoistaan ja edesmenneestä Monroes-yhtyeestä.

Miika Söderholm

Yläkerrassa nähdään myös  punk-pioneeri Miika Söderholm harvinaisella soolokeikalla. Aika harvinaisia nämä lähinnä Pojat-yhtyeeseen keskittyvän Miikan soolokeikat tosiaan ovat, sillä soolona hän on esiintynyt vain neljästi ja tehnyt sen lisäksi yhden keikan duona Mikko Holmströmin (ex. Ypö-Viis & Pojat) kanssa. Luvassa lähinnä Ypö-Viittä ja jotain muuta, mitä Miika "sattuu muistamaan".

Vesku (The Tarjas) ja Hätä-Ratkaisu.

Toisena sooloartistina nähdään Vesku The Tarjas-yhtyeestä ja hän on lupaillut soitella "kaikkea muuta paitsi Tarjasia", joka esiintyy seuraavana iltana. Lisäksi tarjolla on Hätä-Ratkaisun "katusoittoa sisätiloissa". Ratkaisu on kuopiolainen nuoremman polven punkbändi ja Hätä-Ratkaisu sen 1-3 miehinen vajaa kokoonpano. Hätä-Ratkaisu on tähän mennessä keikkaillut vain Kuopion keskustan kaduilla ja Petosen ostarilla vaihtelevalla kokoonpanolla ja vaihtelevalla menestyksellä. Tämä on katusoittoon keskittyneen Hätä-Ratkaisun ensimmäinen esiintyminen sisätiloissa ja tapahtuu yhden hengen (Psykoterapian basisti Jaakko) ja akustisen kitaran kokoonpanolla.

Vuoden 2004 Kultainen pesäpallomaila (kuva: JP Laitio-Ramone).

Kaksi Kultaista pesismailaa jaossa

Vuosina 2004, 2005, 2006 ja 2009 jaettu ramopunkin Kultainen pesäpallomaila -palkinto on tulossa jälleen jakoon.  Kultainen pesäpallomaina 2011 ja 2012 -palkinnot jaetaan Ramopunk.com 10v-synttäreillä 9.-10.3.2012.

2011 ja 2012 palkintojen valintatuomaristossa ovat  kirjailija Leena Lehtolainen,. ex. Pellavarock promoottori Hartza Miettinen, Ramopunk.com-sivuston ylläpitäjä M!ka Vesterinen ja Woimasointu-levy-yhtiön Hannu Jokinen.

Kultainen pesäpallomaila -palkinnon ovat perustaneet Häiriköt -yhtye ja Woimasointu-levy-yhtiö vuonna 2004. Palkinnon on suunnitellut ja neljä ensimmäistä palkintoa toteuttanut Häiriköiden laulaja-kitaristi Erkko Salonen. Uudet Pesäpallomaila-palkinnot on tehnyt tunnettu ramopunkkari Kimmo "Rauman Kimmo" Aaltonen ja  valmistuskulut ovat kustantaneet Killer Records, Hiljaiset Levyt ja Woimasointu -levy-yhtiöt.

Katso myös:

Kultainen pesäpallomaila-Wikipedia

10v-bileiden juontajakaksikko. (C.B.G.B:n kuva: Valtionarkisto ja Hekon kuva: Ilpo)

Ramopunk.com 10v -juontajat

Juontajina toimivat Rehtorit ja Ne Luumäet-yhtyeistä tuttu aina sanavalmis Rehtori Heko ja toistaiseksi suurelle yleisölle tuntematon suuruus res. mars C.B.G.B Ramone.

Mukana levykauppaa

Vastavirta-klubille kannattaa varata mukaan rahaa myös levy-ostoksia varten, sillä bileissä on mukana ainakin Woimasointu-levy-yhtiön ja Räkälevyjen levykaupat. Jos haluat laittaa bileisiin levykauppaa pystyyn, otahan yhteyttä mika.vesterinen(at)dnainternet.net

Woimasointu  Räkälevyt

Tulossa neljän 7" vinyylin sarja:

Woimasointu & Ramopunk.com 10-vuotiskokoelma

Woimasointu täyttää 10 vuotta 2011 ja Ramopunk.com 2012. Syntymäpäivien kunniaksi Woimasointu julkaisee neljän 7" vinyylin ep-kokoelman, jossa on mukana liuta ramopunk-bändejä lähinnä julkaisemattomien biisien kera. Julkaisuun levyt tulevat keväällä 2012 ja ainakin jonkun ep:n julkaisupäivä sattuu hyvin todenäköisesti Ramopunk.com 10v-bileiden ajankohtaan 9.-10.3.2012.

Kansista neljän palan palapeli

Jos päätyy keräämään yy, kaa, koo, nee ep:tä ja osaa koota helppoja palapelejä, voi kansista muodostaa yhden yhtenäisen levynkannen.

10-levyllä on oma nettisivu täällä.

Oheistoimintaa lauantai-päivälle:

Ramosoppa Ravintola Telakalla 10.3.12

Edellisten vuosien Ramopunk.com 5v, 7v ja Havana Bananas party -tapahtumien tapaan järjestetään lauantaina päivällä Ramosoppa. Tällä kertaa paikkana on Ravintola Telakan tilausravintola (2.krs) osoitteessa Tullikamarin aukio 3, Tampere. Soppa alkaa klo 14.00. maksullisen ruuan lisäksi tarjolla tulee olemaan elävää musiikkia Me Wokkivihannekset (forgot to plug) ja Chemo Tomato (fingerpicking-soolo), eli Tappajatomaatti-kitaristi soittaa kuvauksensa mukaan rakastetuimmat biisit inhottavina viihdeversioina...

Ruokailuun tarvitaan ennakkoilmoittautuminen ja ennakkoon ilmoittautuneet ovat luonnollisesti etusijalla, jos paikalla on tungosta. Tilaa ilmeisesti löytyy kyllä aika hyvin.

Tilaisuuteen on vapaapääsy, mutta esiintyjille kerätään kolehtia.

Buffet-chilipöytä

Tarjolla on Buffet-chilipöytä, joka sisältää Vihersalaattia, lihachilin, kasvischilin, riisiä, leipäkorin ja levitteet. Hinta 12 € / hlö. Pöytä on laktoositon ja gluteeniton.

Paprika-/chiliallergiasta ehdottomasti mainita ilmoittautumiseen, niin keittiö loihtii jotain muuta tilalle.

Ilmoittautuminen Hartzalle sähköpostilla osoitteeseen ramosoppa(at)gmail.com viimeistään 28.2. mennessä. Ilmoittautuessa voisi vähän heittää myös arviota kumpaan chiliin lihaan vai kasviksiin, aikoo painottua, jotta ravintola voi varata molempia sopivassa suhteessa.

Telakan nettisivut löytyvät täältä.

Vain ennakkotilauksella!

Ramopunk.com 10v-paidat

Toni Helin Retkibanaanista ja Hevikorollasta piirsi Ramopunk.com 10v -bileiden tukemiseksi myytävään paitaan tyylikkään pesismailalla ja surffilaudalla varustautuneen Judge Dreddin serkun Judge Ramonen...

 

 

Paidat ovat saatavilla vain ennakkotilauksella 10.2.11. mennessä. Tilausvaihtoehtoina löytyy t-paita, Hihaton paita, huppari, zipperi,  lady-fit t-paita, narutoppi ja kangaskassi. Värivaihtoehtojakin löytyy vähän vaihtelevasti mallista riippuen: musta, harmaa, pullon vihreä, violetti ja suklaanruskea. Hinnasto näyttää tältä: T-paidat, Ladyfit-paidat, Hihattomat 15€ -  Narutopit 16€ - Kangaskassi 6,50 € (hinnat sis. postimaksut) sekä Hupparit 32 € - Zipperit 35 € (+8,50 € postimaksu).

Kuvia, malleja ja värivaihtoehtoja voi käydä tutkimassa paita-sivulla täällä. 

Tilaukset ja tarkemmat tiedustelut: mika.vesterinen(at)dnainternet.net

Elämä on punk-paitoja vain ennakkotilauksella!

Myös "perinteistä" Elämä on Punk -paitaa on saatavilla mustana ja keltaisella painatuksella.  Muitakin värejä voidaan kysellä, mutta painatus on saatavilla vain keltaisena. Paidat ovat saatavilla vain ennakkotilauksella 10.2.11. mennessä. kymmenkunta tilausta pitäisi saada, jotta paitapaino ottaa tilauksen vastaan. Muutamia tilauksia on jo sisällä odottamassa.

Tilausvaihtoehtoina löytyy t-paita, Hihaton paita, huppari, zipperi,  lady-fit t-paita, narutoppi ja kangaskassi.

Kuvia ja malleja voi käydä tutkimassa paita-sivulla täällä. 

Tilaukset ja tarkemmat tiedustelut: mika.vesterinen(at)dnainternet.net

Uusimmat tiedot Ramopunk-uutisista

Uusimpia tietoja tapahtumasta kannattaa seurailla ramopunk-uutisista, jotka ovat tämän sivuston tiuhimmin päivittyvä sivu ja useimmiten uusimmat tiedot löytävät ensimmäisenä tiensä sinne.

Tampereen edullisinta hotellimajoitusta löytyy kahdesta Omenahotellista.

Toinen edullinen majoitusvaihtoehto on ainakin Asuntohotelli Tähti.

...ja löytyyhän Tampereelta niitä hotelleja vaikka kuinka paljon: Cumulus Hämeenpuisto, Cumulus Koskikatu, Scandic Tampere City, Sokos Hotel Ilves, Sokos Hotel Tammer

Täältä vielä lisääkin hotelleja: Tampere - Hotellit.

Tapahtumapaikkana:

Suomen paras punkbaari

Elämä on Punk -keikkapaikkana toimii Tampereella Suomen paras punk-baari Vastavirta-klubi, joka on Tahdonvoima Osk:n pyörittämä vaihtoehtoinen musiikkiklubi Tampereen Pispalassa. Vastavirta-klubin nettisivut  löytyvät osoitteesta www.vastavirta.net, itse Klubi löytyy Tampereelta osoitteesta Pispalan valtatie 39.

 

Kysyttävää järjestäjältä?

Haluatko lisätietoja? Laita sähköpostin osoitteeseen mika.vesterinen(at)dnainternet.net

  

Gabba gabba

we accept you

we accept you one of us

Kävijälaskuri